- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
alla alla bi deneyeyim bende kalca üzerindekilere geçerse söylerim:26::26: benim kızımda gündüz aşağılarda akşam yukarıda dolaşıyor...
tatlım bak bende burda okumuştum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=277018
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alla alla bi deneyeyim bende kalca üzerindekilere geçerse söylerim:26::26: benim kızımda gündüz aşağılarda akşam yukarıda dolaşıyor...
22. hafta ve kocaman olan kızım
Eki Görüntüle 977563 Eki Görüntüle 977562 Eki Görüntüle 977564
cepheden çekilen fotodan anlaşıldığı üzere bu hafta karnımda hamilelik çizgisi oluştu
aman da ama maşallah size.. kız da kocaman olmuş annesiiii oy yerim ben onuuu benim de yukardan başlıyo ama zaten gobişli biri olduğumdan pek farkedemiyorum. ama artık tamamen hamile olduğum belli ve godzilla gibiyim Eki Görüntüle 977645 bu da bizim yeni göbiş son 1 haftada böyle şiştik
ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine , Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt .. Bizi Çok Sɑbreden , Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle .. Ömrümüz Sevdiğin , Rɑzı Olɑcɑğın işlerle (ɑmellerle) Geçsin .. Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle .. Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ .. (Amin)
yok ya haksızlık etme godzilla gbi değilsin henüz ama 9 aylık olunca kesin fil olacağız o ayrı
bu arada dikkat ettim de sen de elini beline koymuşsun bunu ben de sık yapıyorum refleks filan mı acaba
yok ya haksızlık etme godzilla gbi değilsin henüz ama 9 aylık olunca kesin fil olacağız o ayrı
bu arada dikkat ettim de sen de elini beline koymuşsun bunu ben de sık yapıyorum refleks filan mı acaba
canım belimiz ağrıyınca refleks olarak tutuyoruz sanırım. ben iş yaparken öyle belimi tutuyorum. yürürken de karnımı tutuyorum sanki düşecek
bu arada baya baya godzilla oldum ya 9 aylık hamileye taş çıkartıyorum 5 aylık halimle
Canım doktor 3.5 üstünde istiyo sanırım 32 haftadan sonra normal olarak inceliyomuş ilaç verdı sanırım bu değer düşsün ve riske girsin istemediği için kullanmaya başladım haftaya kontrolumuz var bakalım
godzilla konusuna şuan ısrarla katılmıyorum ilerisi için fikrim değişebilir
ben de öksürüp hapşururken karnımı tutuyorum yürürken filan da belimi tuttuğum oluyor farkedince çekiyorum hemen, ne o gök görmedik gibi diyorum kendi kendime
[sıze=3]
godzilla konusuna şuan ısrarla katılmıyorum ilerisi için fikrim değişebilir
Ben de öksürüp hapşururken karnımı tutuyorum yürürken filan da belimi tuttuğum oluyor farkedince çekiyorum hemen, ne o gök görmedik gibi diyorum kendi kendime [/sıze]
hiiiçç sorma bir de önceden dalga geçerdim aman tut tut düşer o diye demek ki tutuluyomuş dedim
Bende öleyim refleks canım o ya bekarken bende takılırdım böle şeylere bune derdim birinde görünce tutta düşmesin ama refleksmiş sanırımmm Bu arada maşallah diyorum sana fit bi annesin göbüşün güzel çıkmış
denemekte fayda var bakalım bizde işe yarayacak mı? teşekkürler bilgi için...
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var dün doktora ağzımın kuruduğunu söyledim burnum da tıkalı dedim (5 aydır tıkalı) burun tıkanıklığı bebek gelişimini etkiler bi kulak burun boğaza git her ihtimale karşı şeker yüklemeside yapalım 75 lik dedi ve sonuçlar sanki biraz yüksekk çıktı galiba açlık 100---- 120 dk. 175 ----60 dk. 157 bilgisi olan varmı arkadaşlar biraz moralim bozuldu açıkçası ama sonucu daha gösteremedim
[sıze=3]aynen kızlar kendimi görgüzü gibi hisseidyorum ama elimde değil bi de salına salına yürüyorum uyuz uyuz filan bekarken ben de kızardım triplere bak filan derdim allah başıma verdi [/sıze]
[sıze=3]
rica ederim canım 2 günde bir yapılıyormuş, düzenli yapanlar 2 ay sonra baya azalma görmüş, çok bastırmadan ben dakika dairesel hareketlerle yedirecekmişsin, sonra soğuk suyla yıkanacakmış
[/sıze]
[sıze=3]tatlım şeker yüklemesi için erken değil mi 25. Te filan yapılıyor diye biliyorum bizden yaptıran olmadı sanırım daha ya da 25te birkaç arkadaş var onlar yaptırmış olabilir[/sıze]
kızlar bi sorum olucak size ben hala kan ilacına başlamadım kan değerlerim normal ama doktor vermişti kan sulandırıcı falan kullanıyorum bundan önce 2 düşük yaptım o yüzden şimdi sanki kan ilacı ters etki yapcakmış gibi geliyor ve bu yüzden başlayamıyorum sizce kullanmasam bi zararı olurmu yada bnm gibi kullanmayanlar oldumu :18:
Seninki analog telsiz sanırım bütün anolog telsizlerde o cizirti oluyor benide kraftin kini almisdim iade ettim imkanın varsa dijital al bence wewell dijital telsizi varyakın arkadaşım kullanıyor wewell ve biçok kişide önerdi tavsiye üstüne aldım ama model farklılıkları var.. Fiyatı en son 150 tl'ydi ama dün biz alırken indirimdeydi 90 tl'ye aldık fakat bi sorunum var malesef
evde akşam eşimle denemek istedik sesi iyi iletiyor ses normal çalışıyor falan ama annenin yanında durcak olan telsizden devamlı uğultu cızırtı çıkıyor kesintisiz..susmuyor..devamlı ötüyor,5 farklı kanalı var hepsini denedik ama yok aynı sorun! Hani bizim evde mi sorun var dedik anneme gittik orda denedik ama orda da aynı! O yüzden bugün aldığım yere gidip sölicem ya değiştircem yada yerine başka bişey alcam.. Telsiz kullanmayı çok istiyorum ama nasip olmucak mı ne
benim doktorum da kan değerim normal olduğu halde kan ilacı yazdı demek ki olabiliyormuş. kullanacağım bakalım.