- 5 Kasım 2013
- 547
- 86
- 34
Günaydın güzel annişler ve bebişleriii
canım vallahi dün eve nasıl attım kendimi bilemedim. yemekten sonra baygın gibi uyumuşum hemen. hala da uykum var
canım bizim burda da yanığa dahi zeytinyağı sürülür ki iyileştirir de iz falan kalmaz. ama asitinin alınması gerektiğini bilmiyodum bak güzel fikir oldu teşekkürler..
off hiç sormaaaaa çok güzel bir tanım bulmuşsun onlar için. ha bi de bunların küçük kadın modelleri var yaş daha 8-10 kaç defa doğum yaptıysa ablaaaa sen böyle zorlancakmışın şöyle kötü olcakmış doğumun analarından öğrenip gelip söylenip duruyolar. ben de sinir olduğumdan sen kaç defa doğum yaptın da biliyosun bakiyim diye gönderiyorum bi daha yanıma yaklaşamıyolar diğerlerine de yani büüyk versiyonlarına da herkes bir değil hallederiz diyorum
Iyi bari bu yorucu gunden kurtulmussun gecmis olsun canim.
canım vallahi dün eve nasıl attım kendimi bilemedim. yemekten sonra baygın gibi uyumuşum hemen. hala da uykum var
Kızlaar zeytinyağının bebeğin vücuduna iyi geldiğini biliyordum özelliklede pişiğe birebir.Ama zeytinyağını ısıtıp kullanmak gerekiyormuşki asidi gitsin ama bir cam şişenin içerisinde kaynayan suda ısıtmak gerekiyormuş yağın yanmaması için.Bunu öğrendim şimdi hemen paylaşayım dedim Ben egeli olduğumdan zeytinyağıyla çok haşır neşirim o yüzden içinde ne olduğunu bilmediğim pişik kremlerini falan kullanmak istemiyorum..
canım bizim burda da yanığa dahi zeytinyağı sürülür ki iyileştirir de iz falan kalmaz. ama asitinin alınması gerektiğini bilmiyodum bak güzel fikir oldu teşekkürler..
Selam kızlar,
sayfaları takip etmenin gerçekten çok zor olduğunu bir de ben yazayım, eksik kalmayayım dedim :)
Cuma ayrıntılımız var, inanılmaz heyecanlıyım, dualarınızı bekliyorum.
Bu sıralar etrafımda çoğalan ve benim gebeboğan adını verdiğim kitleden çok rahatsızım! Özellikle de genç olanlarından! Sürekli Daha dur bunlar iyi günlerin temalı nasihatlerinden bunaltı geldi! Ben de bloğuma yazdım, eminim sizlerin de birçoğunun hislerine tercüman olacak :)
Bir gebelik buhranı olarak : "Genç kocakarı/ GEBEBOĞANLAR!!!"
http://beybilianne.blogspot.com.tr/2014/02/bir-gebelik-buhran-olarak-genc-kocakar.html
off hiç sormaaaaa çok güzel bir tanım bulmuşsun onlar için. ha bi de bunların küçük kadın modelleri var yaş daha 8-10 kaç defa doğum yaptıysa ablaaaa sen böyle zorlancakmışın şöyle kötü olcakmış doğumun analarından öğrenip gelip söylenip duruyolar. ben de sinir olduğumdan sen kaç defa doğum yaptın da biliyosun bakiyim diye gönderiyorum bi daha yanıma yaklaşamıyolar diğerlerine de yani büüyk versiyonlarına da herkes bir değil hallederiz diyorum