- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
Misafirlerin bir kismini bana gonderebilirsin pufpufum
Kalabalik geliyorlar diye yani ♥♥♥
Cok guzel agirlarim bak
geldi babanemler ve eve şimdi girdik onların yanına gittiydik.. Çok güzel yaaa kalabalık aileleri seviyore
Ohhh pufpuff tadını çıkar ne güzel.Bu arada uzakta olan hep çok sevilir bu konuda da şanslısın canım benimde kayınvalidemler istanbulda görümcemin yanındalardı bu gece dönüyorlar halamız aradı dün,oğluşuma bissürü şey almış çok merak ediyorum Bu arada ben sepet beşik almaktan vazgeçmiştim ama halamız onuda düşünmüş alacağını söyledi.Anneannemizi zaten artık durduramıyorum ben hergün anne yeter artık dedikçe onu aldım bunu aldım diye anlatıyor merak ediyorum ama artık doğuma gelirken getirecek.Ben kayınvalidem ve kayınpederimle pek anlaşamam yani düşüncelerimiz terstir çoğu zaman ama bebişlerimiz çok şanslı oğlumu sevdiklerini biliyorum ve bu da hoşuma gidiyor
valla ben eşimin tarafının da İst'da olmasını çok istiyorum..hepsini öyle çok seviyor öyle iyi anlaşıyorum ki..hele görümcemle o yüzden keşke bigün hepsi gelse İst'a
ciciler sayfasınada eklicem ama burayada ekliyeyim dedim kızımın ilk oyuncağını aldım bide eşime kanguru aldık içinede şilayı koyduk pepenin arkadaşı
Eki Görüntüle 969831 Eki Görüntüle 969833
heheheheh çok tatlı olmuş .. Bende peepe alıcam büyük boy... Bideeeeee şu ana kucağından bende araştırıyorum ve şu an facorim chicco'nun o kadar emniyetli ve güzeldi ki fiyatı öyle 200 tl'cik
işte bu