matematikten çok zorlandığım için diğer derslere hiç bakmıyorum..ama yinede matematikten hiç umudum yok
birine sormadan yapamıyorum, mantık yürütemiyorum hep ezber gidiyorum..sen ne güzel kavramışsın takılmadan gidiyorsun maşallah
Cnm belki hızlı gittğndendr diycem ama belki sana öyle geliyordur tatlım yapa yapa alışıcaksn. antremanların hepsini çözüyorsun demi???
Cnm atlamadan giidyorum bende ama bi kaç tane atladım 10. günde falan 1 sayfa atladım... ama başka atlamadım.. evet yazar çok fazla anlatmıyor ama birilerine sorarak gidince hemen anlıyorsun.. Benim soracak kimsem yok burda kadınlar kulübündeki arkadaşlara soruyorum anlamadğm yerleri... Bakalım bu kitapları bitrnce nasıl olucaz bizde öğrenebilecekmyz merak ediyorumhayır canım hızlı gitmiyorum hatta çok yavaş gidiyorum çözülmemiş soru bırakmıyorum.. yazarın anlatığıyla anlamam mümkün değil zaten birilerine mutlaka sormam gerekiyor ancak öyle yapabiliyorum o da zorlanarak..ezberim iyidir okuduğumu unutmam ama bu matematik illeti beni yedi bitirdi
Cnm atlamadan giidyorum bende ama bi kaç tane atladım 10. günde falan 1 sayfa atladım... ama başka atlamadım.. evet yazar çok fazla anlatmıyor ama birilerine sorarak gidince hemen anlıyorsun.. Benim soracak kimsem yok burda kadınlar kulübündeki arkadaşlara soruyorum anlamadğm yerleri... Bakalım bu kitapları bitrnce nasıl olucaz bizde öğrenebilecekmyz merak ediyorumBu kitabı bitirenler 20 net yapabldklerini söylüyorlar..
nasıl yani 1. kitabı bitirince mi 20 net yapıyorlar4 kitap var onların hepsi bitince olmasın ?
yok cnm 2 kitabı bitrnce... 1 ve 2 yi.. diğerleri 3 ,4 vs. onlar trigonmtri felan onlardan bahsediomuş galiba... 1 ve 2 kpss konularını anlatıyo.. 2 kitabı bitren 20 net çıkartıyormuş cnm.. inş. bizde çıkartrz..
aaa çok sevindimmm4 kitabı da bitiricez zannediyordum..biraz içim rahatladı sağol canımmm
yok cnm sadece 2 kitapama tabi bu kitaplardan sonra bol bol kpss düzeyinde soru çözmemiz lazım... hatta kadınlar kulübünde burda duydum fem ilkadım soru bankasını matematği yeni öğrenp soru çözmeye yeni başlayanlara önerenler oldu. bende ondan alıcam bu 2 kitap bitince o fem ilkadım soru bankasını bitrcem sonrada kpss düzeyinde soru bankalarındaki soruları çözücem herhalde artık o zmn matematkten en az 15-20 net yaparz inşallah..
bende sizinleyim 2014 kpss için elimden gelenin fazlasını yapmak istiyorum inşallah isteyenler herkes diledigi puanları alır
şimdiden konulara bakmaya başladım uzun bir süre matemetik çalışacagım bakalım daha uzun zaman var gerçekten
aramıza hoşgeldn cnm
benim yaşım 29 evliyim 1 buçuk yaşında 1 oglum var eşim ve ailem baya destekliyor beni bu yıl evde bakacagım derslere seneye dershaneye gidecegim o sıra ogluma annem bakacak ayrıca sınava lisans olarak girecegim daha önce sıkı bir çalışma ile sınava hiç girmedim o yüzden bu iki yılı çok iyi degerlendirmem gerekiyor 2016 ya kalırsam şamsım çok azalacak ve şevkim kalmayacak gibi hissediyorum 2014 de kazanmam lazım düşündügüm puan B grubu için 80 90 ... eger başarabilirsem mucize olacak her dersi halledebilirim kendime güveniyorum fakat 3 ders var en korktugum matematik sonra da tarih ve anayasa ...
Cnm evet kütüphanede güzel ders çalışılırAmerikaya gidince unutmazsn bizi inşallah ordada nete girince açarsn topiği
Cnm diş için gittim hastaneye ön dişimin ucunda mnik bi kırık varorayı sürekli dilimle oynayasım geliyor kırık yeri rahatszlk veriyor Özellkle ders çalşırken oluyor Gittim dişçiye doktor psikolojk bi durum olduğunu psikoloğa gitmem gerektğini söyledi ve dişimi düzeltmedi cnm Orası kırık olmasa ben orayı oynamam kırık olduğundan oluyor... Bugün başka bi diş doktoruna göstercem olmazsa özele gidicem... 10:45 de randevum var... artık derse öğlen başlarım tatlım Cnm günde 2 saat çalışıyorum ama yetmiyo malesef... amtematk özellkle çok sıkıyor bi dünya işlem veriyor kitap antremanlar çok sıkıyor ben bi an önce öbür konulara geçmek istyorum ama bi dünya antremn var daha...... yarına yada en geç pazar günü rasyonel sayılara gelmeyi planlıyorum... Kitabın yazarı günlere bölmüş 1. 2. gün diye her gün 1 tane gün bitrsek 30 günde bitecek ama ben bi tek matemtk çalşmıyorum malesef coğrafya bazen tarihle birlkte götürüyorum... tek matematk çalışıyor olsaydım her gün kitabın 1 gününü bitrrdm... 1 ay da biterdi ama malesef olmuo.... haftaya nişanlm gelcek 4-5 gün ders kitap açmam belki o yüzden aslında daha çok hızlı olup telafi etmem lazım o 4-5 günü... Cnm beni yarış tavşanına benzettğin için teşekkürler tavşanları çok severim zaten keşke bi tavşan kadar hızlanablsemm Cnm coğrafyada çevre ve toplumu ve Türkiyenin nüfusu ve özellklerini bitrdm müsait olunca eklersn cnm
darısı başımıza umarım bizde yerleşiriz ABD nin hangi bölgesine gideceksin
Cnm eşin iyi puan almış. ilk tercihlerde gitmştrne güzel darısı başımıza inşallah.. 3001 den yerleşmş galiba...
canım önümüzdeki 10 gün nete giremeyebilirim, listeye olmazsa siz de ekleyin benim en son düzenlediğim listeye alıntıla deyip eklemeler yaparsınız, çok birikmemesi için, ben de girmeye çalışacağım ama konumuz her daim sıcak kalsın, liste göz önünde dursun.
psikolojik demesi komik geldi, ben de dişimin kenarı kırıldığında çok oynuyordum doldurttum geçti. doktor pek uğraşmak istememiş galibaen iyisi başka bir doktora da git
ama ant. mat. çok iyi geldi bana, daha başlarda olmama rağmen 3. gündeyim pekişe pekişe gidecekmişim gibi hissediyorum. sakın soruları atlama hepsini çöz
nişanlınla bol gezmeler
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td] Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 2.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap basit denklemler TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri [/td]
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 9.Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri [/td]
[/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?