....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....

matematikten çok zorlandığım için diğer derslere hiç bakmıyorum..ama yinede matematikten hiç umudum yok:50:
birine sormadan yapamıyorum, mantık yürütemiyorum hep ezber gidiyorum..sen ne güzel kavramışsın takılmadan gidiyorsun maşallah:nazar:

Cnm belki hızlı gittğndendr diycem ama belki sana öyle geliyordur tatlım yapa yapa alışıcaksn. antremanların hepsini çözüyorsun demi???

Cnm belki hızlı gittğndendr diycem ama belki sana öyle geliyordur tatlım yapa yapa alışıcaksn. antremanların hepsini çözüyorsun demi???

hayır canım hızlı gitmiyorum hatta çok yavaş gidiyorum çözülmemiş soru bırakmıyorum.. yazarın anlatığıyla anlamam mümkün değil zaten birilerine mutlaka sormam gerekiyor ancak öyle yapabiliyorum o da zorlanarak..ezberim iyidir okuduğumu unutmam ama bu matematik illeti beni yedi bitirdi:47:

hayır canım hızlı gitmiyorum hatta çok yavaş gidiyorum çözülmemiş soru bırakmıyorum.. yazarın anlatığıyla anlamam mümkün değil zaten birilerine mutlaka sormam gerekiyor ancak öyle yapabiliyorum o da zorlanarak..ezberim iyidir okuduğumu unutmam ama bu matematik illeti beni yedi bitirdi:47:
Cnm atlamadan giidyorum bende ama bi kaç tane atladım 10. günde falan 1 sayfa atladım... ama başka atlamadım.. evet yazar çok fazla anlatmıyor ama birilerine sorarak gidince hemen anlıyorsun.. Benim soracak kimsem yok burda kadınlar kulübündeki arkadaşlara soruyorum anlamadğm yerleri... Bakalım bu kitapları bitrnce nasıl olucaz bizde öğrenebilecekmyz merak ediyorum :1: Bu kitabı bitirenler 20 net yapabldklerini söylüyorlar..

Cnm atlamadan giidyorum bende ama bi kaç tane atladım 10. günde falan 1 sayfa atladım... ama başka atlamadım.. evet yazar çok fazla anlatmıyor ama birilerine sorarak gidince hemen anlıyorsun.. Benim soracak kimsem yok burda kadınlar kulübündeki arkadaşlara soruyorum anlamadğm yerleri... Bakalım bu kitapları bitrnce nasıl olucaz bizde öğrenebilecekmyz merak ediyorum :1: Bu kitabı bitirenler 20 net yapabldklerini söylüyorlar..

nasıl yani 1. kitabı bitirince mi 20 net yapıyorlar :53: 4 kitap var onların hepsi bitince olmasın ?

nasıl yani 1. kitabı bitirince mi 20 net yapıyorlar :53: 4 kitap var onların hepsi bitince olmasın ?

yok cnm 2 kitabı bitrnce... 1 ve 2 yi.. diğerleri 3 ,4 vs. onlar trigonmtri felan onlardan bahsediomuş galiba... 1 ve 2 kpss konularını anlatıyo.. 2 kitabı bitren 20 net çıkartıyormuş cnm.. inş. bizde çıkartrz..

yok cnm 2 kitabı bitrnce... 1 ve 2 yi.. diğerleri 3 ,4 vs. onlar trigonmtri felan onlardan bahsediomuş galiba... 1 ve 2 kpss konularını anlatıyo.. 2 kitabı bitren 20 net çıkartıyormuş cnm.. inş. bizde çıkartrz..

aaa çok sevindimmm:46: 4 kitabı da bitiricez zannediyordum..biraz içim rahatladı sağol canımmm:16:

aaa çok sevindimmm:46: 4 kitabı da bitiricez zannediyordum..biraz içim rahatladı sağol canımmm:16:

yok cnm sadece 2 kitap :1: ama tabi bu kitaplardan sonra bol bol kpss düzeyinde soru çözmemiz lazım... hatta kadınlar kulübünde burda duydum fem ilkadım soru bankasını matematği yeni öğrenp soru çözmeye yeni başlayanlara önerenler oldu. bende ondan alıcam bu 2 kitap bitince o fem ilkadım soru bankasını bitrcem sonrada kpss düzeyinde soru bankalarındaki soruları çözücem herhalde artık o zmn matematkten en az 15-20 net yaparz inşallah..

yok cnm sadece 2 kitap :1: ama tabi bu kitaplardan sonra bol bol kpss düzeyinde soru çözmemiz lazım... hatta kadınlar kulübünde burda duydum fem ilkadım soru bankasını matematği yeni öğrenp soru çözmeye yeni başlayanlara önerenler oldu. bende ondan alıcam bu 2 kitap bitince o fem ilkadım soru bankasını bitrcem sonrada kpss düzeyinde soru bankalarındaki soruları çözücem herhalde artık o zmn matematkten en az 15-20 net yaparz inşallah..

ben de alayım o zaman çoook teşekkür ederim canım:16:

bende sizinleyim 2014 kpss için elimden gelenin fazlasını yapmak istiyorum inşallah isteyenler herkes diledigi puanları alır
şimdiden konulara bakmaya başladım uzun bir süre matemetik çalışacagım bakalım daha uzun zaman var gerçekten

aramıza hoşgeldn cnm:1:

bende sizinleyim 2014 kpss için elimden gelenin fazlasını yapmak istiyorum inşallah isteyenler herkes diledigi puanları alır
şimdiden konulara bakmaya başladım uzun bir süre matemetik çalışacagım bakalım daha uzun zaman var gerçekten

benim yaşım 29 evliyim 1 buçuk yaşında 1 oglum var eşim ve ailem baya destekliyor beni bu yıl evde bakacagım derslere seneye dershaneye gidecegim o sıra ogluma annem bakacak ayrıca sınava lisans olarak girecegim daha önce sıkı bir çalışma ile sınava hiç girmedim o yüzden bu iki yılı çok iyi degerlendirmem gerekiyor 2016 ya kalırsam şamsım çok azalacak ve şevkim kalmayacak gibi hissediyorum 2014 de kazanmam lazım düşündügüm puan B grubu için 80 90 ... eger başarabilirsem mucize olacak her dersi halledebilirim kendime güveniyorum fakat 3 ders var en korktugum matematik sonra da tarih ve anayasa ...

benim yaşım 29 evliyim 1 buçuk yaşında 1 oglum var eşim ve ailem baya destekliyor beni bu yıl evde bakacagım derslere seneye dershaneye gidecegim o sıra ogluma annem bakacak ayrıca sınava lisans olarak girecegim daha önce sıkı bir çalışma ile sınava hiç girmedim o yüzden bu iki yılı çok iyi degerlendirmem gerekiyor 2016 ya kalırsam şamsım çok azalacak ve şevkim kalmayacak gibi hissediyorum 2014 de kazanmam lazım düşündügüm puan B grubu için 80 90 ... eger başarabilirsem mucize olacak her dersi halledebilirim kendime güveniyorum fakat 3 ders var en korktugum matematik sonra da tarih ve anayasa ...

merhabaaaa hosgeldın bende ılk defa 2012 ye hazırlandım ama malumun olmalı fena ters kose yaptılar bızı magdurlardanım cok ıyı bı puan beklemıyorum ben ankaradayım burada atanmak demek ılk atamalarda 90 ustu sonrakıler 85 en sona belkı 80ler seklınde 90 puan ustu hedefle gırdım denemelerde tutturdum hedefle ama olmadı cok farklı bı sınavla karsılastık bende sımdıen 2014 e hazırlancam ay sonuna kadar molalıyım sonra baslıcam tarihve anayasa gercekten korkulacak dersler degıl ama mat herkes ıcın farklı durumda kıımısıne kolay kımıne zor bende mat yaparım ama zaman gerek keza son sınavda 40 dk ayırmama ragmen 10 soru komple bostu aceleden yanlısımda var gibi yaniiii yapılabılır ama pratik onemlı mat de çok çok çok soru çokkkk deneme olurrrr benceee sende yapabılırsın evlı cocuklu olarak yapacaksan daha cok azmın olacak dıgerlerınden ınan bana ablam bır kucuk cocugu varken ve dıgerıne hamıleyken calısıyorduu bende evlıyım ama cocugum falan yok ben calısmazken o calısırdı :) ama ılk kez hazırlanacaksan dershane sart gıbııı bende ılk defa bu sene gıttım dershaneye faydasınıda gordum zararınıda faydası kısa kestoırme yollar ogrendım zararı hocalar o cıkmaz bu cıkmaz bu soyle cıkar derken ösym bızı patlattı mat ve trkcede buda zararı cıkmaz dedıler calısmadık :) yada yeterınce ustune dusmedık ne sormak ıstersen cevaplamaya calısırız. :51:

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td] Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 2.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 12.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri [/td]
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 9.Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri [/td]
[/tr]
[/table]

Cnm evet kütüphanede güzel ders çalışılır:1: Amerikaya gidince unutmazsn bizi inşallah ordada nete girince açarsn topiği:1:
Cnm diş için gittim hastaneye ön dişimin ucunda mnik bi kırık var:31: orayı sürekli dilimle oynayasım geliyor kırık yeri rahatszlk veriyor:19: Özellkle ders çalşırken oluyor:31: Gittim dişçiye doktor psikolojk bi durum olduğunu psikoloğa gitmem gerektğini söyledi ve dişimi düzeltmedi cnm:19: Orası kırık olmasa ben orayı oynamam kırık olduğundan oluyor... Bugün başka bi diş doktoruna göstercem olmazsa özele gidicem... 10:45 de randevum var... artık derse öğlen başlarım tatlım :31: Cnm günde 2 saat çalışıyorum ama yetmiyo malesef... amtematk özellkle çok sıkıyor bi dünya işlem veriyor kitap:1: antremanlar çok sıkıyor ben bi an önce öbür konulara geçmek istyorum ama bi dünya antremn var daha...... yarına yada en geç pazar günü rasyonel sayılara gelmeyi planlıyorum... Kitabın yazarı günlere bölmüş 1. 2. gün diye her gün 1 tane gün bitrsek 30 günde bitecek ama ben bi tek matemtk çalşmıyorum malesef:19: coğrafya bazen tarihle birlkte götürüyorum... tek matematk çalışıyor olsaydım her gün kitabın 1 gününü bitrrdm... 1 ay da biterdi ama malesef olmuo.... haftaya nişanlm gelcek 4-5 gün ders kitap açmam belki o yüzden aslında daha çok hızlı olup telafi etmem lazım o 4-5 günü... Cnm beni yarış tavşanına benzettğin için teşekkürler:1::1: tavşanları çok severim zaten:1: keşke bi tavşan kadar hızlanablsemm:1: Cnm coğrafyada çevre ve toplumu ve Türkiyenin nüfusu ve özellklerini bitrdm müsait olunca eklersn cnm:54:

canım önümüzdeki 10 gün nete giremeyebilirim, listeye olmazsa siz de ekleyin benim en son düzenlediğim listeye alıntıla deyip eklemeler yaparsınız, çok birikmemesi için, ben de girmeye çalışacağım ama konumuz her daim sıcak kalsın, liste göz önünde dursun.

psikolojik demesi komik geldi, ben de dişimin kenarı kırıldığında çok oynuyordum doldurttum geçti. doktor pek uğraşmak istememiş galiba :9: en iyisi başka bir doktora da git

ama ant. mat. çok iyi geldi bana, daha başlarda olmama rağmen 3. gündeyim pekişe pekişe gidecekmişim gibi hissediyorum. sakın soruları atlama hepsini çöz :34:

nişanlınla bol gezmeler :10::10:

Cnm eşin iyi puan almış. ilk tercihlerde gitmştr:1:ne güzel darısı başımıza inşallah.. 3001 den yerleşmş galiba...

evet çok çalışmıştı ama ... ilk tercihte atandı. 3001 mi kaçtan yerleşti bilmiyorum ama memurluk gibisi yok yani.. inşallah darısı başımıza olsun..

canım önümüzdeki 10 gün nete giremeyebilirim, listeye olmazsa siz de ekleyin benim en son düzenlediğim listeye alıntıla deyip eklemeler yaparsınız, çok birikmemesi için, ben de girmeye çalışacağım ama konumuz her daim sıcak kalsın, liste göz önünde dursun.

psikolojik demesi komik geldi, ben de dişimin kenarı kırıldığında çok oynuyordum doldurttum geçti. doktor pek uğraşmak istememiş galiba :9: en iyisi başka bir doktora da git

ama ant. mat. çok iyi geldi bana, daha başlarda olmama rağmen 3. gündeyim pekişe pekişe gidecekmişim gibi hissediyorum. sakın soruları atlama hepsini çöz :34:

nişanlınla bol gezmeler :10::10:

Dün randevum vardı başka doktorla gidemedim kardeşim yüzünden:19: sinirden öldüm bi taraftan regl oluyorum sancım var sıcak bi taraftan kendimi iyi hissetmyorum:19: Ama benm sizden hızlı olmam lazım sınavım eyülde:19: gerçi bu yıl beklemiyorum bişey ama yinede 75 i görürsem matematk yapıncada 85 i göreblrm diye düşünüyorum önlisnsdan 85 alan biri lisansdan da 80 alablr:1: yani 2014 e lisansdan gireceğim için kafam böyle planlar yapıyorum:1::1: ilk 2010 da girdim hiç çalşmadan 68 aldım şimdi çalışıyorum ama sadece genelkültür çalışarak 75-78 arası bi not alırsam kendime güvennm gelir çünkü 3 buçuk ay da o kadar yükseltirsem heveslenrm kızlar... matematk öğrenincede 20 net matemtk yapsak 75-78 puan şöyle bi 10 puan yükselr herhalde:1::1: 2014 de kısmet olursa dersaneye gitmeyi düşünüyorum ama dersane içinde bi alt yapı şart. dersanede hocalar temelden anlatmıyor sonunçta amtematği:1: temelin olunca hocanın anlattıklarını çok kolay anlıyor insan ama temeli olmayınca hoca anlatıyo ama kulaktan girip öbüründen çıkıyor:1: 2014 e kadar tüm derslerden temel yapmamm lazım:1:

Cnm antremanlarla matematk kitabı evet insana bi umut oluyor:1: Ben önceden işin içine x,y,a,b vs. girince matemtkten öyle korkardım ki ama şimdi bayağı x lere a lara b lere alıştım :1::1: böyle böyle öğrenicez düşe kalka:1:

Cnm tamam ben takip ediyorum zaten bu topiği ben güncellerim listeyi:34: fakat interneti kapatma durumumuz var o zaman telefondan giricem o zaman güncelleyemeyeblrm ama belkide kapatmayız:31: bizimkiler kapatılcak diyor:1::1:

Cnm Amerikaya eşinle birlkte mi gideceksn??

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td] Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 2.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap basit denklemler TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri [/td]
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 9.Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri [/td]
[/tr]
[/table]

deneme amaçlı güncellym dedim ama nasl oldu bilmiyorum:1:

Back