canım ben 26 yaşındayım.. evliyim.. seneye çocuk düşünüyorum üstelikk..aslında bu seneki sınava hazırlanıyordum.. eşimde kpss yi kazanıp memur oldu.. bana biraz mat. çaıltırmaya başladı ve ne kadar berbat mat. olduğunu görünce sen buişi yapamazsın seneye gir deyip beni caydırdı...bende sınava çalışmak için hazırlık yaparken formlarda gördümki 2014 sınavına girebiliyormuşum... aslında şimdi başlasam ancak yetiştiririm diyorum.. bide seneye çoçuk olursa bana engel olur hiç olmazsa soru çözerim sadece konuları bitiriyim diyorum bende... iki senede uzun bi zaman boşa kürek çekmiyimde diyorum.. matematiğe ağırlık vermek lazım.. 30 sorudan toplasan 10 net ancak yaparım.. oda soruya bağlıı kolay olursa tabiii....bu seneki mat. çözmedim bi bakayım kaç tane doğru yapıcam....
Başlığın hayırlı olsun inşallah..
Allah zihin açıklığı versin.
Listede herhangi bir eksiklik fazlalık yok değil mi?
Ben çok fellik fellik dolaşıyorum şu sıralar, gelen giden misafir de çok, her an dolu dolu dört bir yanım, hiç oturup da ders çalışacak vakit bulamadım. Ama yaratmak lazım işteŞu Antrenmanlarla matematiğe hele başlamam lazım artık
Cnm evliydin demi sen? Evli olupta ders çalşmak kolay değil demi?? İyi ki iki yıl önceden başladık çalışmayaBende dün hiç ders çalışamadım sabah hastaneye gittim öğle sonuda temzlk yaptık halı yıkadık ramazan geliyor ya annem temzlk yapalımda ramazanda yapamayız dedi.. Çok yoruldum uyudum hemen... Salı günüde çok verimsz geçrdm pek çalışamadım o günde Bugün iyi bi telafi etmem lazım. antremanlarla mateatkte 12. gündeym.... Coğrafyadan da Türkiyenin iklimi ve bitki örtüsünü bitrdm cnm... Bakalım bugün bayağı ilerlesem şu coğrafyada.... tarihe geri dönücem inkılap tarihinın 1 aylık işi var... yetişir inşallah eylülün 23 üne kadar.... Cnm başlarsn inşallah bi an önce matematğe...
olmuyor olmuyor olmuyor anlamıyorum sinirimden ağlıcam ya offff
evet canım evliyim, ama Ankara'da hiç tanıdığım yok, aileler de yurt dışı şehir dışında, Ankara'da çok rahat çalışma ortamım var, benim yüzümden oldu bu sıralar ders çalışmamam. Ailemin yanına geldim İzmir'e mis gibi deniz, eee bir de ailemin evine çok giden gelen oluyor, o arada gerçi tüm akrabaları komşuları da aradan çıkarmış oluyorum. Yakında Amerika'ya gideceğim uzun süre orada kalacağım, yine kimsesiz yalnız olacağım, oralarda bir kütüphane falan bulup çıkmamayı düşünüyorum, kütüphaneleri çok iyi oluyormuş. Artık bol bol soru çözerim..
Hastaneye gittim demişsin, önemli bir şey yoktur umarım. Sen yine de temizlik falan dinlemeden her gün iki saat de olsa çalış. Çok iyi gidiyorsun çünkü, arayı açma sakın sıcağı sıcağına ilerlersin, sen bizim yarış tavşanımızsın, hani yarışlarda en öne bir tane tavşan koyarlar ya, yarışın hızını seviyesini belirler, arkadakilerin tempolarını yüksek tutar
Matematikte bayağı ilerledin ya çok iyi gidiyorsun maşallahyeni konularını ekleyeyim hemen.
Cnm sen gene 10 net çıkartıyorsunben de o da yok temelden başladık çalşmaya sen ne mezunusun cnm bölümün ne??? Eşin kaç puanla kazndı cnm eşin ne mezunuydu bu arada kazannları duyunca içim gidiyor darısı başımıza
slm.. hayırlı ramazanlar ....
ben işletme mezunuyum.. eşim 92 puanla yerleşti .. ancak ön lisans olarak girmişti sınava.. 2008 yılındaki sınavla yerleştii.. inş. darısı başımıza..
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td] Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 1.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar[/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 12.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü [/td]
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri [/td]
[/tr]
[/table]
Canım hangi bölümden yerleşti esın ? İns. Bizde nasip olur
Cnm eşin iyi puan almış. ilk tercihlerde gitmştrslm.. hayırlı ramazanlar ....
ben işletme mezunuyum.. eşim 92 puanla yerleşti .. ancak ön lisans olarak girmişti sınava.. 2008 yılındaki sınavla yerleştii.. inş. darısı başımıza..
maip ben sadece matematik çalışıyorum..listeye Temel kavramlar ve Antremanlarla matematik 9. günü ekyebilirsin canım
Cnm maşallah 9. güne gelmşsn tebrikedermBen genel kültürle birlkte götürdüğüm için matemtkte çok hızlı değilim Bende 12. gündeyim belki bugün çok çalşrsam yarın belki 14. güne rasyonel sayılara gelirim... daha coğrafyadan 150 soru var çözülecek beni bekliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?