....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....

Merhaba hanimlar, 2012 kpss ye hazirlanmis biri olarak yaziyorum.
Calisma kaynagi isteginiz olursa eger, her turlu yardimci olmaya calisirim.
Neti talan etmistik cunku tum sene boyunca.
Ayni sekilde dersler konusunda da yardimci olmaya calisirim.
Rabbim yardimciniz olsun ins.
 

cnmsen hangı kıtapları onerırısın tarıh ve cografyadan
?
 
Tarihi, ihtiyac, guvender (oss) ve data dan kendin notlar hazirlayarak calismistim.
Soru cozumleri olarakta, ihtiyac, fem, data, uzman kariyer oneririm cnm.

Cog ise konu anlatimi olarak yine ihtiyac diyebilirim.
Soru cozumu olarakta fem ve uzman yine.

Soru cozumlerinde ozellikle kaynak ayrimi yapma birde cnm.
Eline ne geciyorsa cozmeye calis.
NE kadar cok farkli soru cozersen, senin icin o kadar avantajli olur.
 
tabi tabi sen ne zaman musait olursan..hic kendini skstirma rahat rahat yap isini :)

canım daha toparlayamadım linkleri bayramdan dolayı, toplayıp atacagım sana en kısa zamanda.


kandil sen sayısalcı mısın? bir de kac puan aldın bunları yaparak merak ettim.

yardımcı olursan cok memnun oluruz. özellikle link atarsan.
 
bende 2014 e başlıycam ama inşallah gerek kalmazda atanırım :)
 
ara ara bakıyorum :) bir yandan bir dersime calısıyorum ondan. kusura bakma. cidden merak ettim kac aldın?

çok meraklandıracak puanım yok 80 aldım:) bu sene mezun oldum bende.bidahaki girişime daha sıkı hazırlanıcam inşallah.ibf mezunuyum bu arada.senin bölümün,puanın nedir?sınava girmiş miydin daha önce.
 
çok meraklandıracak puanım yok 80 aldım:) bu sene mezun oldum bende.bidahaki girişime daha sıkı hazırlanıcam inşallah.ibf mezunuyum bu arada.senin bölümün,puanın nedir?sınava girmiş miydin daha önce.

cok kötü degil. umarım atanırsın. ben mühendisim, yüksek lisans yapıyorum su an. yetmis küsür bir sey aldım. benim tamamen 2014 anlayacagın. :) ben de sen gibi daha iyi hazırlanıp iyi bir seyler olsun istiyorum ama baska seylerden vakit bulamadım su anlık. bir an önce kendimi toplayıp baslayacagım.
 

yüksek lisans yapman çok iyi olmuş vaktini boşa geçirmemiş olursun.2014 e çok var gibi duruyor ama vakit o kadar çabuk geçiyor ki insan anlamıyor.mühendissen matematiğin iyidir sözellere de ağırlık verdin mi bu iş bitmiştir.ben sınav anına kadar gözümde büyütmüyorum sadece o an heycanlanıyorum:)inşallah iyi bi yerlere atanırız.(aminnnnn:))
 

matematigim ve geometrim iyi ama onda da hız kazanmam lazım. sınavda epey bir zaman harcamıstım. sonra sözele döndüm, ondan da pek bir sey olmadı. süreyi iyi ayarlamayı da bilmek lazım. ben de sınav heyecanı olmuyor pek. ösym'nin sınavlarının 'peynirin bir türü' olduk artık gire gire.
 

Sayisalciyim ewt.
88.189 puan aldim bu sene. 1585 siralamam.
Bolumde bilg prog.
Seve seve yardimci olurum cnm. Ne ile ilgili link istediginizi yazarsaniz onlari atmaya calisirim bende.
 
Sayisalciyim ewt.
88.189 puan aldim bu sene. 1585 siralamam.
Bolumde bilg prog.
Seve seve yardimci olurum cnm. Ne ile ilgili link istediginizi yazarsaniz onlari atmaya calisirim bende.

elinde linkler mevcut mu bilmiyorum, benim ihtiyacım olanlar tarih, cografya ve vatandaslık ama türkce ve matematikten de atarsan memnun oluruz. diger arkadaslar da faydalansın.

bir de vatandaslık ve güncel bilgilerden nasıl bir yöntem izledin?

simdiden tesekkür ederim.
 

Aksama linkleri hazirlar atarim cnm.
Bir cogu mevcut elimde.
Vat konusunda gozunde buyutme yeter.
Ayda en az 1kere bastan sona okursun oncelikle.
Son 1ay kala da tekrar edip, soru cozumleriyle pekistirebilirsin.
4-5 kere okuyupta oluyor vat.

Guncel bilgiler konusunda da son 2-3 aylik konular cikiyor.
Sinava az bir zaman kala yayin evleri hazirliyor guncel konulari.
Onlari okuyarak girebilirsin.
Guncel konulardan ne cikacagi belli olmuyor, fazla genis kapsamli bu yuzden.
 
ben de varım arkadaslar... 3 kez öylesine kpss ye girmiş biri olarak ben de varım,ilk yıl okulla olmadı,daha sonra özel mi kamu mu derken bocaladım ders çalışmadım,en son da evlendim,hamile kaldım,malesef düşük yaptım, ertesi hafta o moralle sınava girdim,yine olmadı..... ama 2014 için sıkı hazırlanıcam, şuan çalışıyorum,sekreterim,ama boş vaktim çok büroda,burda oturup çalışcam,birbirimize destek olalım arkadaslar ya,yaşım 26 artık bişeyler yapma vaktim geldi de geçiyo bile... iibf kamu yönetimi mezunuyum.. inşallah bu sefer başarırız:)))
 

ben de 25'im inan dert etmiyorum. yeter ki girelim. canını sıkma olacak...yapanların bir fazlası yok bizden.

birlikte hareket edersek olur. hatta ilerleyen zamanlarda konu tablosu cıkaralım. alandan da gireceksin sen sanırım?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…