Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanimlar, 2012 kpss ye hazirlanmis biri olarak yaziyorum.
Calisma kaynagi isteginiz olursa eger, her turlu yardimci olmaya calisirim.
Neti talan etmistik cunku tum sene boyunca.
Ayni sekilde dersler konusunda da yardimci olmaya calisirim.
Rabbim yardimciniz olsun ins.
tabi tabi sen ne zaman musait olursan..hic kendini skstirma rahat rahat yap isini :)
Merhaba hanimlar, 2012 kpss ye hazirlanmis biri olarak yaziyorum.
Calisma kaynagi isteginiz olursa eger, her turlu yardimci olmaya calisirim.
Neti talan etmistik cunku tum sene boyunca.
Ayni sekilde dersler konusunda da yardimci olmaya calisirim.
Rabbim yardimciniz olsun ins.
cnmsen hangı kıtapları onerırısın tarıh ve cografyadan
?![]()
bende 2014 e başlıycam ama inşallah gerek kalmazda atanırım :)
insallah, puanın kac?
..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
söylenemeyecek kadar kötü mü ? anlamadım.
hayır ben yazdım baya bi bekledim siz bakıp bişi demeden çıktınız sandım ondan sinirlenip sildim![]()
ara ara bakıyorum :) bir yandan bir dersime calısıyorum ondan. kusura bakma. cidden merak ettim kac aldın?
çok meraklandıracak puanım yok 80 aldım:) bu sene mezun oldum bende.bidahaki girişime daha sıkı hazırlanıcam inşallah.ibf mezunuyum bu arada.senin bölümün,puanın nedir?sınava girmiş miydin daha önce.
cok kötü degil. umarım atanırsın. ben mühendisim, yüksek lisans yapıyorum su an. yetmis küsür bir sey aldım. benim tamamen 2014 anlayacagın. :) ben de sen gibi daha iyi hazırlanıp iyi bir seyler olsun istiyorum ama baska seylerden vakit bulamadım su anlık. bir an önce kendimi toplayıp baslayacagım.
yüksek lisans yapman çok iyi olmuş vaktini boşa geçirmemiş olursun.2014 e çok var gibi duruyor ama vakit o kadar çabuk geçiyor ki insan anlamıyor.mühendissen matematiğin iyidir sözellere de ağırlık verdin mi bu iş bitmiştir.ben sınav anına kadar gözümde büyütmüyorum sadece o an heycanlanıyorum:)inşallah iyi bi yerlere atanırız.(aminnnnn:))
canım daha toparlayamadım linkleri bayramdan dolayı, toplayıp atacagım sana en kısa zamanda.
kandil sen sayısalcı mısın? bir de kac puan aldın bunları yaparak merak ettim.
yardımcı olursan cok memnun oluruz. özellikle link atarsan.
Sayisalciyim ewt.
88.189 puan aldim bu sene. 1585 siralamam.
Bolumde bilg prog.
Seve seve yardimci olurum cnm. Ne ile ilgili link istediginizi yazarsaniz onlari atmaya calisirim bende.
elinde linkler mevcut mu bilmiyorum, benim ihtiyacım olanlar tarih, cografya ve vatandaslık ama türkce ve matematikten de atarsan memnun oluruz. diger arkadaslar da faydalansın.
bir de vatandaslık ve güncel bilgilerden nasıl bir yöntem izledin?
simdiden tesekkür ederim.
ben de varım arkadaslar... 3 kez öylesine kpss ye girmiş biri olarak ben de varım,ilk yıl okulla olmadı,daha sonra özel mi kamu mu derken bocaladım ders çalışmadım,en son da evlendim,hamile kaldım,malesef düşük yaptım, ertesi hafta o moralle sınava girdim,yine olmadı..... ama 2014 için sıkı hazırlanıcam, şuan çalışıyorum,sekreterim,ama boş vaktim çok büroda,burda oturup çalışcam,birbirimize destek olalım arkadaslar ya,yaşım 26 artık bişeyler yapma vaktim geldi de geçiyo bile... iibf kamu yönetimi mezunuyum.. inşallah bu sefer başarırız:)))