bayanlar ben gecenler de de yazmıstım yaz okulumdan sonra baslıcam kpssye dıye okuduysanız bılmıyorum ama ozet gecıyım tekrar 3. sınıf ogrencısıyım bu sene sadece kendı kendıme genel kultur -yetenek calısmayı ıstıyorum seneye de dersanye gıdıcem ınsallah sımdı bu sene sonbahar donemınde 5 dersım var ıng kursuna da baslıyorum bu ay ınsallah bunları goz onune alarak sızce kendıme nasıl bı calısma programı olusturmalıyım ?
ben mesela dıyorum kı bu donem ıkı derse dıger donem de ıkı derse hazırlanıyım ama nasıl yapıyım bılemedım bana akıl vermek ıstermısınız ??
bu arada daha kıtap almadım onları da bu ay alıcam konu anlatımlı alsam sadece nasıl olur soru bankası olarak da eskı öss kıtaplarından faydalansam kpss ve oss soruları farklı mı kı ?
bayanlar yardımcı olmıcakmısınız ??
valla ben önceden beri okuyorum yazdıklarını ama herkese göre çalışma stili farklı olduğu için yönlendirmek istemedim, bilemedim. Ben 2014 sınavından gk-gy-dil gireceğim, şimdi antrenmanlarla matematik 1-2-3-4 bitireceğim, günlük bu matematiği çalışırken vatandaşlık çalışıyorum ihtiyaç yayınlarından o bitinci yine coğrafya sonra tarih sonra da türkçe, ihtiyaç setinden geriye sadece matematik ve geometri kalıyor geriye ama bu ikisini en sona bırakacağım zor bayağ, o yüzden ant. mat 4.kitabı da bitirince öss matematik defter kitap, öss güvender matematik en son da ihtiyaç matematikve geometri bitireceğim bunlar bir sene içinde 2013'e kadar. 2014'e de o zaman bakaağım ve muhtemelen sadece test çözeceğim.
sen de bu sene benim gibi konu anlatımlı kitapları hallet sonra da son sene sadece test çözersin 2014e zımba gibi girersin sınava
bende katilsammi acaba...kendime guvenim yok..su acidan yok 2010 a tam hakkini vererek calisamadim.78 aldim ama asla yetmez...2012 ye calisirim dedim bir suru set aldim tam calismaya basladim gecici olarak yurtdisina cikmak zorunda kaldik..kitaplarin yuzunu acmadan koliye kaldirdiklarim var.hala yurtdisindayiz.yanimda kitabim falan yok..tek yapabilecegim video izlemek,netten dokumanlara calismak...ama cok yuksek almam lazim oyle boyle degil 95 ve uzeri bende ankara istiyorum o yuzden.kitapsiz olurmu bilemicem.esimde cocuklara surekli bakamaz onunda bi dunya odevi projesi iviri ziviri var.ona ket vurupta masterinin yanmasini istemem...bide simdi %90 ihtimal ingilizce kursuna yazilacagim...netten yaptigim testlerde intermediate cikiyorum bakalim asil bugun kursun sinavina girecegim onda ne cikacagim..acaba diyorum ingilizceye agirlik verip kpds icinmi calissam burda..o kadar kafam karisikki bisey netlestiremedim ya
merhaba :)) siteye yeni üye sayılırım o sebepten özel mesajla geri dönemedim sana. dedigin olur tabi. amacımız birlikte hareket edip yüksek puanlar almak zaten. kitapların yokmus yanında. ben suradan ZTV KPSS TARİH VİDEOLAR ( ÜCRETSİZ İNDİR ) tarih ve cografya videoları indiriyorum su an. bunlar cok iyi, bilgine. internette tüm yayınların kitapları mevcut zaten. istersen cıktılarını alıp calısabilirsin. saglam link bulup onları da atarım buraya. daha fazla kisi faydalansın. benim bu ay için planım su; data tarihin özetini cıkarmak. tarihden temelim bile yok. o sebepten önce yazacagım. sonraki ay da cografya icin aynısını yapacagım. temel olusturmus olacagım böylelikle. daha sonra da videoları izleyerek ihtiyacın konu anlatımlı seti, soru bankası seti, yargının konu anlatımlı setlerini bitirecegim. özet cıkardıgım defterlerede eksik olan bilgileri ekleyecegim calıstıkca. böyle bir plan yaptım bu sene icin. kpds icin henüz bir kitap bakamadım. kafamda bir sekil olusturmadım.
kpds baslıgı altında bir site linki vermistim bu arada. mesajlarımdan bulabilirsin. bu konuda cok faydalı bir site.
saol aslinda benimde indiridgim bir suru kitap vardi ama tr de bilgisayarimda kaldi.burda yokisin kotusu o verilen linklerin coguna burdan giris yok en buyuk skntyi ordan cekiyorum..
mail yoluyla sıkıstırılmıs dosya halinde sana atma imkanım olur mu ki acaba? olabiliyorsa biraz bakınayım kitaplara, indirip atıvereyim.
ay ne dua ederim varya :))ozelden yaziyorum o zaman mailimi
tamam canım, ne demek :) hepimiz ekmegimizin derdindeyiz. birbirimize yardım etmemiz lazım. yalnız birkac gün süre isteyecegim senden. malum bayram, indirip biriktireyim. sıkıstırılmıs dosya yapıp atayım sana. bayramın kutlu olsun bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?