....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....

çok çok geçmiş olsun..

ha gayret benim de daha yeni bitti, ne mutlak değermiş

çogu soruyu boş bıraktım az sonra yine bakacgım ama yaein konuya geçecegim sanırım .... üzgünüm....

evet gercekten yas ılerleyınce ınsan herseyı unutuyo ben 21yasındayım ona ragmen unuttguum bı cok konu var ınsallah becerırız ya bende bu sen hazırlancam yenı bakalım kıtaplar almaya baslıcam

evet gercekten yas ılerleyınce ınsan herseyı unutuyo ben 21yasındayım ona ragmen unuttguum bı cok konu var ınsallah becerırız ya bende bu sen hazırlancam yenı bakalım kıtaplar almaya baslıcam

evet çok oldu unutalı. insan yaş ilerledikçe unutkanlık başlıyor. birde hem iş hem ders çok zor oluyor. kafa basmıyo bir saatten sonra
maip canım antremanlar ile matematik dediğin bir yayın evi mi acaba??

kızlar ben de gircem 2014 kpss ye. lisans işletme mezunuyum.sadece b grubu memurluk istediğim için 2013 te girmicem.benim de mat kötü hep onun yüzünden atanamıyorum. bende başlayım anca biter

mutlak deger sorularını saydım toplam 184 tane benim 165 dogrum ve 19t tane yanlışım var ya da boş olmuyor anca bu kadar üslü sayılara geçtim yuppii....

bana temelden matematik öğretecek bir kitaba ihtiyacım var. matematik sıfır bende onun için sadece sayıların olduğu kitaplardan bişey anlamıyorum şöyle açıklamalı falan baştan öğretecek bir kitap gerek bana. tavsiyelerinizi bekliyorum

kızlar ben de gircem 2014 kpss ye. lisans işletme mezunuyum.sadece b grubu memurluk istediğim için 2013 te girmicem.benim de mat kötü hep onun yüzünden atanamıyorum. bende başlayım anca biter

ilay35 merhaba canım, bende asıl amacım B ama A yada gireceğim. kendimi denemek için. (A da daha çok ders olduğundan isteyemiyorum aslında )ama bence sen A yada gir hem neyi ne kadar yapıyosunu görmüş olurusun hem şansını denemiş olursun hemde tecrübe olur..

visnekurdu arkadaşım merhaba.. bende sen gibi kpss yolunda yeniyim. ihtiyaç yayıncılık modüler set aldım ben... türkçesi ve matematiğe bakabildim henüz ama ben beğendim açıkcası.. birde cep kitabı var çok güzel konu özetlemiş.. onu tavsiye edebilirim.bide burda bir arkadaş anteramanlar ile matematik 1-2 dedi. şimdi onu araştırıyorum. ama uzman kariyer ve yediiklimi de önerenler olmuştu bana.belki sana araştırmanda yardımcı olur yazdıklarım..
kolay gelsin

merhaba kızlar bende kendime azimli kararlı ve sabırlı yol arkadaşları arıyorum kpss işletme mezunuyum 2014 te kpss ye gireceğim şimdiden çalışmaya başlamak istiyorum fakat beni gaza getirecek arkadaşlara ihtiyacım takıldığım yerde sorular sorabileceğim ve arkadaşlarımın sorularını cevaplayabileceğim bir çalışma grubu oluşturmak istiyorum bir program yapıp düzenli bir şekilde grup çalışması yapmak isteyenlerle çalışabilirim daha etkili olacağını düşünüyorum

bende aynı şekilde temelden matematik öğrenmek istiyordum buradaki arkadaşlar antremanlarla matematik kitabını önerdiler memnunum şu an o kitapla ilerliyorum açıklamalar bazı yerlerde bana az da olsa yetersiz kalıyor her soru tipi için örnek yok ama temeli veriyor birazda senin ne kadar anladıgına kavradıgına baglı hiç bilmedigim konuları ögrendim kızlar da u kitap dışında da bir iki kitap tavsiye ederler heralde sana kolay gelsin Antrenmanlarla Matematik Dördüncü Kitap - www.sinavsepeti.com

çogu soruyu boş bıraktım az sonra yine bakacgım ama yaein konuya geçecegim sanırım .... üzgünüm....

o kitabın yazarı önsözünde konuları halletmeden ve bütün soruları çözmeden sakın atlayarak gitmeyin diye yazmıştı sanırım, az daha sık dişini, konuyu tekrar tekrar oku, bazı soruların cevapları da yanlış sanırım, çok iyi bilenlere sordum, benim cevaplarla aynı çıktı onların da cevapları, ama cevap kağıdına göre yanlışmış, test kitaplarında oluyor bazen cevap anahtarı hatalı olabiliyor. konuyu kaptıysan bazı soruları, hani bunun cevabı bu olmalı dediklerini atla gitsin

evet çok oldu unutalı. insan yaş ilerledikçe unutkanlık başlıyor. birde hem iş hem ders çok zor oluyor. kafa basmıyo bir saatten sonra
maip canım antremanlar ile matematik dediğin bir yayın evi mi acaba??

kitapyurdu: kitap - Antrenmanlarla Matematik Birinci Kitap - Halil İbrahim Küçükkaya,Mehmet Girgiç,Ahmet Karakoç, ,

kitapyurdu: kitap - Antrenmanlarla Matematik İkinci Kitap - Halil İbrahim Küçükkaya,Mehmet Girgiç,Ahmet Karakoç, ,

kitapyurdu: kitap - Antrenmanlarla Matematik Üçüncü Kitap - Halil İbrahim Küçükkaya,Mehmet Girgiç,Ahmet Karakoç, ,

kitapyurdu: kitap - Antrenmanlarla Matematik Dördüncü Kitap - Halil İbrahim Küçükkaya,Mehmet Girgiç,Ahmet Karakoç, ,

ben bu siteden aldım, kargo parasını ödememek için yanına ek başka kitaplar da aldım, 150 tl idi sanırım 150 tl yi geçince kargo ödemiyorsun, eve getiriyorlar.

dediğim gibi 1 ve 2. kitap önemli olan, matematikten hoşlanmaya başladığım için 3 ve 4 ü de aldım ben, ama kpss için çok gerekli değil 3 ve 4 yine içinde fonksiyonlar da var ama genelde kpss konuları yok 3 ve 4 de.

mutlak deger sorularını saydım toplam 184 tane benim 165 dogrum ve 19t tane yanlışım var ya da boş olmuyor anca bu kadar üslü sayılara geçtim yuppii....

ohhooo yeter de artar bile :)) dediğim gibi bazı soruların cevapları yanlış olmalı, çok iyi bilenlere soruyorum senin bulduğun doğru diyorlar bazen, hep olmuyor ama bazen :)) sen o 19 yanlışı 15e indir :))

yediiklimin kitabını aldım, kenarda duruyor öyle, bana ağır geldi, sanırım matı halledip soru çözmeye çalışanlar için o yediiklim. başlangıçlar için değil.

bunları bitirince ihtiyaç ve yargı öneriyorum, bir de ekol hoca diyorlar her yerde adı geçiyor, daha incelemedim ama aklında olsun, nette videoları varmış sanırım.

listeye ekleyeyim mi

Cnm tarihten teorem yayıncılık sıradışı tarih kitabını bitrdm listeye ekleyeblrsn tatlm

maip cim canımm
aman nazar değmesinde dün akşam matematik de bayağı soru çözdüm çözebildim yani... çok değil ama 30 tane ne çok dime sayı :119: :119:
maip cim bu arada sayı sistemlerini de bitirdim matematikden.. bide şey yapmaya başladım ben.
konu kitabından konuyu çalışıp testleri çözüyom (ihtiyaç yayıncılık) , ihtiyaç ın soru bankası var onda da konu testi var onu da çözüyom. beraber gidiyom soru bankası ile. (türkçe böyle yapmadım soru bankasına başladım ilerlemiyom gibi geldi)
bu arada anteramanlar ile matematiği almayı şimdilik erteleyeceğim. ihtiyaç çalışıp bitircem. sonra durumuma soru ne kadar çözüp çözemediğime göre bakcam..
size bir soru
65!-1 sayının sondan kaç basamağı 9 dur? cevabı hatırlamıyom ama. bu soruyu bana çözüp anlatacak olan var mı acabaaa....
goldflay cım şende hoşgeldin.. nasıl gidiyorrr???

cnm bu tıp soruların genelde formulu oluyo kolay yolsan yapabılmek ıcın ben unuttum yardımcıolamk ısterdımcnm ama netten bak derım cıdden zor degıldı dıye hatılıyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…