Cnm sen tekstil mezunu musun? Tekstil mühendsliği mi??? Eğer tekstl mühendslk fakt. mezunuysan kpss ile mühends olablyorsun ama cnm sen tekstl mühendssysen tekstl mühendslerne devlette kadro yok malesef... sen özelde çalşıcaksn. tekstl fabrkalarına başvuru yapıcaksn cnm.... Ama eğer sade tekstl mezunuysan cnm (lisans) Kpss ile düz memur olablrsn 4001 kadrolarına ve aynı şeklde tekstl mühensliği mezunuysanda B grubu kadrolarında düz memur olablrsn sadece..
maip canım benide ekleyebilir misin?
ben türkçeyi tamamen bitirdim şimdi konu testlerini çözüyorum.birde matematikde ilk üniteyi çalışıyorum halen.. temel kavramlar ünitesi.. ama bilmiyorum kaç aya bitirebileceğimi bu üniteyi :):))))
matematik de burda kalırsam hiç şaşırmayın :)
tesktıl mezunuyum canım onlısans lısede meslek aam ben meslek dısı tercıh yapabılırmıyım
tamam hemen ekliyorum, biz konu konu bitirdim diyenlerin bitirdiği konuları yazıyoruz, en son bütün konuları bitirdiğinde soruları hepisini çözüp kitabı bitirdiğinde de önceden listeye eklediğimiz konu başlıklarını silip direkt kitabın adını yazıyoruz, şu üye şu kitabı yuttu diyesen türkçe konuları bitirdin ama daha kitap bitmedi sanırım sorular var diyorsun, eğer kitabın bittiyse kitap adını da yazarsan hemen onu da ekleyeyim şimdilik bir kitaptan türkçe konuları diyorum
Yahu bu Antrenmanlarla Matematik 25.Gün ne kadar da zor ilerliyor. Soruları yapıyorum ama ne kadar da ıncık cıncık bir konuymuş bu mutlak değer, yok artı yok eksi yok mutlak değer içi eksi paranteze yaz dışına eksi koy...
son 6 sayfa kaldı( 25.Gün 3.Antrenmandayım ( kararlıyım, bugün bu 25.Gün bitecek
Canim ben ihtiyac yayincilik turkce konu anlatimlisini bitirdim.simdi ara ara turkce test cozuyom konu konu yine ihtiyac soru bankasindan. Matematik temel kavramlardayim calisiyom. Buda ihtiyac yayincilik.
Bu arada biri bana yardim etsin bu matematik bu kitapla olmuyo. Anladim saniyom sorularda fosss oluyom. Ne yapim neyden calisayim. Sevgiler. Herkese kolay gelsin
al bende de o kadar ben günlerdir aynı konudayım hiç bu kadar aynı konuda takılıp kalmamıştım
cnm matematıke cok calısma sadece sorucoz soru cozerken sınırlenme yapamıyorum dıye bı soruda takıldınmı gec hemen
bazı kıtaplar oluyo yayın olarak bılmıyorum cnm maltepe dersanesıne gıtmısıtım ben ossye hazırlanırken onun kıtabı vardı bı tane kalın o kıtapta kolaydan zora dogruydu testler mesel ılk 4 test kolaysa sona geldıkce zorlasıyodu hem bolelıkle ınsan ın kendıne guvenı gelıyo dah da yapası gelıyo oyle kıtaplar al derım cnm
ve dedıgım gıbı yapadıysan gec kolyları yap bıtır sonra guvenın geldımı gec yıne aynı sorya yıne yapadıysan netten bak kardesımmesela ekol hocaya nakıyo yapadıkalrıa ordan bakıyo ben hıc bılmyıorumam ama ekol hoca nasıl
merhaba maip canım nasılsn.... maşallah antremanlarla mat. da iyisnz... bende tarihi bitrmek üzereym... yazıcam buraya... bitnce... bende mat. da takıldığım yer çok oluyor sorcak kimsem yok. bi mat hocasyla anlaştm yeni mezun öğr. adayı bana çok cüzi bi fiyatla ders verio... ama ilerleyemedm genel kültüre de çalşmaktan
Canim ben ihtiyac yayincilik turkce konu anlatimlisini bitirdim.simdi ara ara turkce test cozuyom konu konu yine ihtiyac soru bankasindan. Matematik temel kavramlardayim calisiyom. Buda ihtiyac yayincilik.
Bu arada biri bana yardim etsin bu matematik bu kitapla olmuyo. Anladim saniyom sorularda fosss oluyom. Ne yapim neyden calisayim. Sevgiler. Herkese kolay gelsin
hala mutlak degerdeyim oglum da hastalandı biraz salladım ama devam ediyorum bitirecegim bir bilenede sordum artık çözebildigim sorularda var
canım merhaba,yönlendirmen için çok tşk ederim çok saol. bende öle yapıyom. çözemediklerimi bırakıyom sonra tekrar bakıyom ama yapamıyom. anlamadım mı ne konuyu.. matematik ilk ünite çalıştım çözebildiklerimi çözdüm. çözemediklerime sonra bakıcam. diğer üniteye geçtim. bende ihtiyaç yayıncılık var konu anlatımlı ve soru bankası.ihtiyaç soru bankası var işte ondan da soru çözeceğim. ama konuyu tekrarladıktan sonra.
bide ben okuldan uzaklaşalı yıllar oldu. yaş 30 oldu. ne bilim aklım artık eskisi gibi basmıyor sanırım. önceden çok olmasada iyiydim yani bu kadar vasat değildim.. off offf inş becerebilirim. uzun yazdım ama daraldım daha baştan şu matematik çok moralimi bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?