....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....

tesktıl mezunuyum canım onlısans lısede meslek aam ben meslek dısı tercıh yapabılırmıyım

tamam hemen ekliyorum, biz konu konu bitirdim diyenlerin bitirdiği konuları yazıyoruz, en son bütün konuları bitirdiğinde soruları hepisini çözüp kitabı bitirdiğinde de önceden listeye eklediğimiz konu başlıklarını silip direkt kitabın adını yazıyoruz, şu üye şu kitabı yuttu diye sen türkçe konuları bitirdin ama daha kitap bitmedi sanırım sorular var diyorsun, eğer kitabın bittiyse kitap adını da yazarsan hemen onu da ekleyeyim şimdilik bir kitaptan türkçe konuları diyorum

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[td]Bitirilen Konular[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 24.Gün
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam
GEOMETRİ: Doğruda Açılar, Üçgende Açılar
TARİH: ...
ANAYASA: ...
COĞRAFYA: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[td]VATANDAŞLIK:Temel Hukuk Kavramları
MATEMATİK: Temel Kavramlar, Bölme - Bölünebilme - Okek - Obeb, Rasyonel Sayılar
TÜRKÇE: ...
COĞRAFYA: ...
GEOMETRİ: ... [/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 16.Gün
TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetler
COĞRAFYA: Yargı Yayınları Konu Anlatımlı Modüler Set, İhtiyaç Yayınları Ders Notları
ANAYASA: İhtiyaç Yayıncılık Ders Notları
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 23.Gün
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[td]COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu
TÜRKÇE: Sözcükte Anlam ve Anlam Bilgisi
TARİH: İlk Türk Devletleri Kültür ve Medeniyet
ANAYASA: Temel Hukuk Bilgileri
MATEMATİK: ...
[/tr]

[tr]
[td]patruska[/td]
[td]MATEMATİK: Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 24. Gün
[/tr]

[tr]
[td]adi_sevda[/td]
[td]MATEMATİK: Temel kavramlar ve Sayı sistemleri, Bölme ve Bölünebilme
[/tr]

[tr]
[td]turkuaz8[/td]
[td]MATEMATİK: ...
TÜRKÇE: Türkçe Konuları
[/tr]
[/table]

.

Yahu bu Antrenmanlarla Matematik 25.Gün ne kadar da zor ilerliyor. Soruları yapıyorum ama ne kadar da ıncık cıncık bir konuymuş bu mutlak değer, yok artı yok eksi yok mutlak değer içi eksi paranteze yaz dışına eksi koy...

son 6 sayfa kaldı ( 25.Gün 3.Antrenmandayım ( kararlıyım, bugün bu 25.Gün bitecek

tesktıl mezunuyum canım onlısans lısede meslek aam ben meslek dısı tercıh yapabılırmıyım

cnm tekstl önlisans mezunuysan o zaman tekstl teknkeri oluyorsun mühendslk imkansz... canım alan değiştremezsn sen sadece 3001 kadrolarına başvurablrsn cnm malesef başka altenatifn yok. bende 2 yıllık moda mezunuyum aynı durumdayz... alan değiştrmk için başka bi bölüm okumalşısın baştan ben öyle yapıyorum iktsat okuyorum

[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 25.Gün
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 16.Gün
TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20.yyda ki fikir akimlari,trablusgarp,balkan,l.dunya savasi,mondros ateskes antlasmasi,cemiyetler
COĞRAFYA: Yargı Yayınları Konu Anlatımlı Modüler Set, İhtiyaç Yayınları Ders Notları
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[/tr]

[tr]
[td]patruska[/td]
[/tr]

[tr]
[td]adi_sevda[/td]
[td]MATEMATİK: Temel kavramlar ve Sayı sistemleri, Bölme ve Bölünebilme
[/tr]

[tr]
[td]turkuaz8[/td]
[td]MATEMATİK: ...
TÜRKÇE: Türkçe Konuları
[/tr]
[/table]

.

merhaba maip canım nasılsn.... maşallah antremanlarla mat. da iyisnz... bende tarihi bitrmek üzereym... yazıcam buraya... bitnce... bende mat. da takıldığım yer çok oluyor sorcak kimsem yok. bi mat hocasyla anlaştm yeni mezun öğr. adayı bana çok cüzi bi fiyatla ders verio... ama ilerleyemedm genel kültüre de çalşmaktan

Canim ben ihtiyac yayincilik turkce konu anlatimlisini bitirdim.simdi ara ara turkce test cozuyom konu konu yine ihtiyac soru bankasindan. Matematik temel kavramlardayim calisiyom. Buda ihtiyac yayincilik.
Bu arada biri bana yardim etsin bu matematik bu kitapla olmuyo. Anladim saniyom sorularda fosss oluyom. Ne yapim neyden calisayim. Sevgiler. Herkese kolay gelsin

hala mutlak degerdeyim oglum da hastalandı biraz salladım ama devam ediyorum bitirecegim bir bilenede sordum artık çözebildigim sorularda var

al bende de o kadar ben günlerdir aynı konudayım hiç bu kadar aynı konuda takılıp kalmamıştım

cnm matematıke cok calısma sadece sorucoz soru cozerken sınırlenme yapamıyorum dıye bı soruda takıldınmı gec hemen
bazı kıtaplar oluyo yayın olarak bılmıyorum cnm maltepe dersanesıne gıtmısıtım ben ossye hazırlanırken onun kıtabı vardı bı tane kalın o kıtapta kolaydan zora dogruydu testler mesel ılk 4 test kolaysa sona geldıkce zorlasıyodu hem bolelıkle ınsan ın kendıne guvenı gelıyo dah da yapası gelıyo oyle kıtaplar al derım cnm
ve dedıgım gıbı yapadıysan gec kolyları yap bıtır sonra guvenın geldımı gec yıne aynı sorya yıne yapadıysan netten bak kardesımmesela ekol hocaya nakıyo yapadıkalrıa ordan bakıyo ben hıc bılmyıorumam ama ekol hoca nasıl

al bende de o kadar ben günlerdir aynı konudayım hiç bu kadar aynı konuda takılıp kalmamıştım

cnm mutlakdegerde cozum kumesı genelde ıstenıyo o yuzden hemen sayıları buldugunda ısaretleme yanlıs cıkar buldunya sayıları yanı bı eksılısını bı artılısını aldın dıyelım o buldugun sayıları soruda yerıne yaz saglamasını yap cıkarsa o dur cozum kumesı yanlıssa degıldır
bırde mutlak degerde harflı sorular cok olur onlarada sayı ver oyle yap cnm
umarım yardımcı olmusumdur bende bazı sorularından gercekten sorlanıyorum
benım de hıc sevmedıgım konu problemler calısmıcam zaten sayı harıc

canım merhaba,yönlendirmen için çok tşk ederim çok saol. bende öle yapıyom. çözemediklerimi bırakıyom sonra tekrar bakıyom ama yapamıyom. anlamadım mı ne konuyu.. matematik ilk ünite çalıştım çözebildiklerimi çözdüm. çözemediklerime sonra bakıcam. diğer üniteye geçtim. bende ihtiyaç yayıncılık var konu anlatımlı ve soru bankası.ihtiyaç soru bankası var işte ondan da soru çözeceğim. ama konuyu tekrarladıktan sonra.
bide ben okuldan uzaklaşalı yıllar oldu. yaş 30 oldu. ne bilim aklım artık eskisi gibi basmıyor sanırım. önceden çok olmasada iyiydim yani bu kadar vasat değildim.. off offf inş becerebilirim. uzun yazdım ama daraldım daha baştan şu matematik çok moralimi bozdu.

Son düzenleme:

sağol canım çok iyiyim sen nasılsın? matematik çalışmaktan diğer derslere bakmıyorum ben de ama yeni bir plan yaptım mat yanında almanca ve vatandaşlık da çalışacağım artık her gün soracak birisi şart, ben eşime soruyorum bütün aklıma takılanları, çok şükür matematikte çok çok iyi, daha çözemediği soru çıkmadı, geometride 5 soruyu bilemedi şu ana kadar onları da ben güzelce bir kağıda yazdım cevap boşlukları bıraktım, iş yerinde geometrisi çok iyi olan bir arkadaşı varmış, boş zamanlarında keyfine geometri çözüyormuş, ona yaptırıyoruz, çocuk iyice yazıyor, eşime de anlatıyor, sanki evde sadece ben değil eşim de kpss çalışıyor gibi, 7 sene oldu onun kpss serüveni biteli, ama sayemde hala kpss derdiyle uğraşıyor

Kesinlikle Antrenmanlarla Matematik ben 1-2-3-4 hepsini aldım, ama 1-2 de yeterli 3 ve 4 kpss için çok gerekli değil

sakın üzülme, yaşla falan da hiç ilgisi yok, her gün soru çözdükçe, çalıştıkça, tıkır tıkır çözer hale geleceksin, eşim 32 yaşında, sorulara bakıp kalem oynatmadan cevabı söylüyor, aslında kpss matematiği çok kolay çalıştıkça sen de göreceksin diyor devamlı bana

[tra]
[td]2014 KPSS'ciler[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maip [/td]
[td]MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri, Antrenmanlarla Matematik 1.Kitap 25.Gün
[/tr]
[tr]
[td]teamcoco[/td]
[/tr]
[tr]
[td]GOLDFLAY[/td]
[/tr]
[tr]
[td]emosmos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseyma[/td]
[/tr]

[tr]
[td]patruska[/td]
[/tr]

[tr]
[td]adi_sevda[/td]
[td]MATEMATİK: Temel kavramlar ve Sayı sistemleri, Bölme ve Bölünebilme, Rasyonel Sayılar
[/tr]

[tr]
[td]turkuaz8[/td]
[td]MATEMATİK: Temel Kavramlar
TÜRKÇE: İhtiyac Yayincilik Konu Anlatimı
[/tr]
[/table]

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…