2014 Gelinleri

Sevgiler.anadolu yakası içinse eğer bağdatı önerebilirim.akrabamın bir nişanı orda oldu,iş arkadaşım orda evlendi,kısmetse ağustosta bende orda evlenicemmm
yemekli yemeksiz her türlü menüleri var diye hatırlıyorum yanılmıyorsam .. sadece dekor önemli diil arkadaşlar organizasyonda önemlii dikkat edin 2013 şubattan beri araştırmalarımın sonucu bağdat

çok teşekkür ederim fikir için ama erkek tarafı ayarlama yapmış, kartal sahilde bir restaurant ayarlandı. Mutluluklar diliyorum sana. Senin önerini bende başka arkadaşlara ileteyim bari

Canim ne kadar odediniz bende mekan ariyorum hala :/

Biz de gun alamadik daha iste canim :26: Agustos olmadi Eylul istiyoruz bakalim kismet..
Ama agustos dolmustur heryer dimi siz cok oldu mu ayarlayali?

canım biz şubatta ayırdık.. ama belli olmuyo. eylülde bile ayıran çoktu o zaman. gidip konuşmanız gerekiyor..

Merhabalar,

Ben de 2014 gelini olacağım inşallah. Yerimizi ayırttık 23 Kasım 2014'e Hadi bakalım hayırlısı...

canım biz şubatta ayırdık.. ama belli olmuyo. eylülde bile ayıran çoktu o zaman. gidip konuşmanız gerekiyor..

Evet bi bakmak lazim kismet sanirim bu is :)
Daha bi suru eksik var gerci siz kolayladiniz galiba cogunu masallah:))

Merhabalar,

Ben de 2014 gelini olacağım inşallah. Yerimizi ayırttık 23 Kasım 2014'e Hadi bakalım hayırlısı...

Hayirlisi olsun cnm rabbim tamamini erdirsin..

Teşekkür ederim 😊 amin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…