2014 Gelinleri

omerverabia

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
11
0
16
Almanya
Hadi bana biraz yardimci olun istanbulda dügün mekanlari ariyorum. Bütcem maximum 15.000 tl. Nossa Costa ile konustuk en makulu orasi gibi ...tabiki sadece bir mekana bagli kalmak istemiyorum.Bunun icin yardimlariniza ihtiyacim var.. daha önce Nossa Costa Ataköyde dügün yapan giden birini biliyor musunuz ?

Nossa costadan ne kadar bir fiyat aldınız acaba kişi başı ?

Bizim de maksimum 15-16 bin bütçemiz var ama henüz yer bulamadık. Nossa Costada kahvaltıya gidiyoruz, mekanı güzel, yemekleri de gayet iyi. Düğün de güzel olabilir.

Merhaba herkese,

Siteye yeni üye olmuş ama hemen hemen her konuda google da başlık yazarak yorumlardan fikir edindiğim bu platforma bende katılmış bulunmaktayım

Son bir senedir çeyizdi nişandı derken düğün aşamasında artık üye olmam gerektiğine karar verdim

Bende Mayıs 2014 gelini olacağım kısmetse.. Ve tırım tırım düğün yeri arıyorum.. Umarım keyifli paylaşımlarda bulunuruz

Herkese sevgiler

merhaba arkadaşlar. ben de 2014 mayıs ayında düğün yapmayı planlayanlardanım. acayip bir panik ve telaş içerisinde mekan arıyorum. kalabalık bir davet olacak 500-600 kişi kadar. yemek maliyeti malum. bu nedenle acaba kokteyl ile kurtarabilirmiyiz diye düşünüyoruz ancak kokteyl veren mekan bulmak da bir o kadar zormuş. uygun fiyatlı yemekli düğün yapanınız var mı ya da kokteyl?

Bizim de sayımız 700'ü bulunca biz düğün öncesi nikah yapıp herkesi oraya çağırmayı ondan sonrada 250 kişilik istediğimiz mekanda yemekli düğün yapmakta bulduk çareyi.

merhaba bende 2014 haziran gelini olacağım inşallah :) bizim de kalabalık akraba çevremiz nedeniyle nikahtan sonra akşam max 100 kişi ile eğlence yapmayı planlıyoruz. Anadolu yakasında oturuyorum, mekan için fikir verebilecek olan var mı acaba??

ben orda calısıyordum canım ne ögrenmek ıstıyorsun yardımcı olayım

Merhaba, benimde Avrupa yakasında bakmadığım gidip konuşmadığım yer kalmadı.600 kişilik bir düğün olacağı yemekliyi bu ay elemek zorunda kaldık ve güzel şık bir yer aramaya başladık. Topkapı da Labella Premium diye bir davet salonu var çok şık ve düğün salonu konseptinden oldukça uzak bir mekan. Servis, fotoğraf,video, ve güzel bir kokteyl tabağıyla ( dondurmalı pasta,su böreği,iki çeşit mezelik,krudite tabağı,içecek) birlikte en fazla 13,000 TL ödeyeceğin bir mekan. Ayrıca salonun hemen yanında çocuklar için bir yer yapılmış, misafirlerin salona girerken 2 kemancı tarafından karşılanıyorlar ve 2 hostes salona kadar misafirlerine eşlik ediyor. Bir bak istersen derim Mayıs 2014 için ben rezervasyonumu Gümüş Salona yaptırdım.

Selam yeniden. biz düğün mekanımızı tuttuk arkadaşlar. avcılar da yol üstünde bu yaz bir salon açılmıştı gidip gelirken görüyordum oraya gidip baktık. 2 salon var birini çok beğendik. yemek menüsü de ayarladık. işletmeciler çok yardımcı oldular tüm taleplerimize karşılık verdiler. ismi salon royal bilginiz olsun. yeni oldukları için çok da uygun açıkçası. 500 kişi için 18500 tl bütçe çıktı bizim yemekli. yemek menümüzde kabarık. pazarlık payı var biz yaptık baya yardımcı oldular. 600 kişiye kadar da opsiyon tanıdılar.

Kızlar bende varım ve ağustos sonu gibi bende 2014 gelinlerinden olacağım. Bizde 100 kişi için İstanbul avrupa yakasında yemekli bir yer arıyoruz ama henüz bulamadık. Mekan tavsiyesi verebilecek olanların fikirlerini beklerim.

Son düzenleme:
aynı dert bende de var. kişi sayımız az. çoğu yer 200 kişinin altına kapı açmıyor. yemekli içkili 100 kişilik şirin bi yer arıyorum. bütçe 15000 civarı. 3 aşağı 5 yukarı olabilir. yardımcı olursanız sevinirim

merhaba kızlar, allah hepimizin gönlüne göre versin demekle başlayayım.
ben de 2014 gelini olacağım kısmetse. şimdiye kadar hep sevgilimle ikimizin düşüncesi nikah ve sonrasında en yakınlarla yenecek yemek organizasyonu yapmaktı. bunu aile içinde de konuştuk ve tamam dendi. ama sonra sevgilim fikir değiştirdi ve nikahı çoğu kişinin önemsemeyeceğini, bu yüzden az kişinin geleceğini düşünüyor. düğün yapsak daha çok takı gelir falan gibisinden yani. ben ise çok kararsız kaldım çünkü ikimizin de istemediği bir şeydi klasik salon düğünü ve hep milleti eğlendireceğimize o parayla ihtiyacımızı karşılarız demiştik buradan da anlaşılacağı gibi bütçemiz kısıtlı. ama şimdi ben de salon aramaya başladım ve hiçbiri içime sinmiyor anadolu yakasında oturuyoruz ve sıkıcı bir düğün salonu yerine daha modern, şık bir salon bulmayı umut ediyoruz. beni anlayan, aynı durumda olan var mı acaba mekan önerisi olan ?

Öğretmen bir tanıdığın varsa canım öğretmenevlerini es geçme derim. Fiyatları çok uygun ve fiyata göre performansları iyi. Umarım gönlüne göre bulursun.

Avrupa yakasında size tavsiye edebileceğim yer SALON FİGARO isimle mekandır. 3-4 defa düğüne gittim biri de kuzenin düğünüydü gerçekten çok güzel bir yer. Hem yemekli hem kokteyl hemde pastalı düğün yapıyorlarmış Her bütçeye uyuyor diyeyimm. Fiyatlarını karşılıklı görüşmede menüye göre belirliyorlarmış.. Salon güzel , şık , kolonsuz ve yüksek bir salon.. Umarım yer vardır.
Düğün salonunda yapmak isteyenlere tavsiye derim.

Arkadaşlar ben de fiyat aldığım yerleri yazıyorum, sormak istediğiniz bir mekan olursa bilgi verebilirim:

Beyaz Ev (Hacettepe)
City Hotel
Velo Wedding
Wishes Terrace
Cadde Hare
Akalın Garden
Akalın Vip
Gölan Restaurant
Çakıl Wedding
Demora Hotel
Aqua Apple Garden
İncek Apple Garden
No 19 Boutique Hotel
Atlı Spor Kulübü
Büyülü Bahçe
Mydonose Weddings
Wonders
Şehr-iSima
Vali Galip Demirel Ankara Vilayetler Evi
Club Mirador
Gölpark Sidelya
WTC Wedding Hall (bakmasanız da olur şaka gibi bir mekan-fiyat kombinasyonu) :)
Hasbahçe
Fenerbahçe İncek Türk Telekom Tesisleri
Kronos Hotel

bende aynı şekilde yer arıyorum. Kartalda Mega düğün salonu ve yine Kartalda Pembe Köşk salonları gözümee güzel göründü. fiyat için görüşmeye çağrıyolar. gidip bakıcaz bizde işte.. Şimdiden hayırlısı olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…