• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Gelincikleri hadi gelin şafak sayalim :))

isimsiz965

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.077
10.602
248
Merhaba kizlar 6 eylul geliniyim insAllah gelin beraber su gunleri beraber bitirelim :)) benim 96 gun cunku son 6 gunu saymiyorum ne gerek var değil mi :)) su gunler bitmiyor herseyde nerdeyse hazir sayili gün cabuk gecer dediler ama is güc olmayinca boş boş oturmakla geçmiyor

Son düzenleme:
Merhaba kizlar 6 eylul geliniyim insAllah gelin beraber su gunleri beraber bitirelim :)) benim 96 gun cunku son 6 gunu saymiyorum ne gerek var değil mi :)) su gunler bitmiyor herseyde nerdeyse hazir sayili gün cabuk gecer dediler ama is güc olmayinca boş boş oturmakla geçmiyor

hayrlı olsun canım benmde son 10 Allah mutlu mesut etsn utandrmasın inşallah

Benımde 7 Eylül :):) sen son 6 yı saymasan bende son 7 yi saymam o zaman :) 97 dıyelim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şafağımız aynı yani :))

biz biraz yavaş gidiyoruz :)) temmuz da benim sınavım var ne kadr yoğunlasamasam da sınava ondan sonra hızlanmayı düşünüyoruz ama işte mobilya falan begeniyoruz birde gelinliğin dikilmeye başladı o kadar :)

Him :)) benim herseyim hazir o yuzden oyalasacak biseyi. Yok sıkılıyorum bi tek eylulde kpss ye girecegim ama calisamiyorum pek :)) bide Üniversitesi tercihlerini bekliyorum

Back