- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
Sizin iş daha zormuş. Biz kiradayız Allahtan fazla dert yok,ama yer rengi, kapıdır dolaptır daha zor ve önemli işler. Sızlanmayı bırakayım canım ben en iyisi. Allah size kolaylık versin asıl:)
Bizimde düğün büyük ihtimalle 6veya 7 eylülde olacak. Herkesin gönlüne göre geçsin bu süreç.
ayy gercektenmı :/ bız bıde ayrı sehırlerdeyız :S gorusmemız skıntı olucak dıe bı an once olsun ıstıyoruz.gene bsy degısmıcekse yandım yani ben of :/
görüşmeniz rahat olur merak etme o konuda tabi aile yapınada bağlı bu ben nişanlandığımdan beri akşam dışarı çıkmak neymiş öğrendim..tutuyon elinden rahat rahat takılıyon bi laf eden oldumu yapıştır parmağındakini.. hiç unutmam dersanede kadın görevli hop ayıp oluyo falan demişti nişanlım sarıldı bana diye "nişanlımı iki dakka göremicemmi" dedi benimki kapak oldu kadına "hee pardon o zaman" dedi gitti
karışılmaktan kastım naptığınla ilgili değil napacağınla ilgili öyle yapma böyle yap şunu dedirtme bunu de onu aldırtma bunu aldırt vs. gibisinden..
Allah razı olsun cümlemize kolaylık versin rabbim.. inşallah bi an evvel biterde bu zamanlar şöyle sıcacık aşk dolu yuvalarımızda derin bi soluk alır bi ömür mutlu mesut yaşarız... hepimiz ayrı stres içindeyiz o kadar çok ayrıntı var ki düşünülcek.. düşününce hem çok uzun hem çok kısa geliyor kalan zaman.. 8 buçuk ay nasıl beklerim diyede düşünüyorum 8buçuk ayda herşeyi yetiştirebilirmiyiz diyede düşünüyorum çok tuhaf haller bunlar
ınsallah bızımde rahat olur yanı.gıdıp gelmek zor olucak zaten bakalım .s bi işe girsin hersey baslıcak ozaman bizim son hız .))
Hiççç stres yapma. Bende yaptığım stresin yersiz olduğunu haftasonu çünkü eşyalarımıza baktık ve hemen 1 günde seçtik. İnsanın içine sinen şeyi görünce hemen karar veriyor. Önceleri çok zaman alır sanıyordum, yok hazır mı alsak yok yaptırsak mı diye ama önce hazır mağazaları dolaşalım dedik. Ve hemen kararımızı verdik. Ama sana tavsiyem mobilya bakma aşamasına gelince ölçülerinizi yanınıza almanız. Önceden neyi nereye koyacaksanız belirleyip metreyle ölçüp gitmek. Misal yatak odası gardrobu için neredeyse 3-4 farklı dolap ölçüsü var. Ne istediğini bilerek gidersen daha kolay seçersin. 8 ay kısa bir zaman değil, yetişir inan.
inşallah tatlım.. olur herşey merak etme dedimya Allah yardım ediyor kendimden biliyorum :) sen ufak tefek çeyize başlada yine sonra elin ayağına dolanmasın :)
çok sağol tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım.. :) ben hiç bişi beğenemem kolay kolay ondan çok endişeliyim gelinlikte bile kuşkularım var ya içime sinmezse beğenemessem diye.. gıkımıda çıkartamam alır bi tane çıkarım öyle içimde ukte kalır benim...
inşallah tatlım.. olur herşey merak etme dedimya Allah yardım ediyor kendimden biliyorum :) sen ufak tefek çeyize başlada yine sonra elin ayağına dolanmasın :)
çok sağol tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım.. :) ben hiç bişi beğenemem kolay kolay ondan çok endişeliyim gelinlikte bile kuşkularım var ya içime sinmezse beğenemessem diye.. gıkımıda çıkartamam alır bi tane çıkarım öyle içimde ukte kalır benim...
Canım olumsuz düşünme, öyle düşünürsen olumsuz durumu çağırmış olursun. Herşey güzel olacak, gönlüme göre olacak de ve o enerjiyle git. Herşey gönlüne göre olsun.
başlamazmıyımm .) ymek tkımın tencerelerım masa ortulerı havlular vs. hepsı tamam.))
vallahi nişanda o kadar olumsuzluk yaşadımki ister istemez tedirginim.. nişanlığımı beğenmemiştim (gerçi sora çok güzel durmuştu ama:)) zil zurna griptim son gün belim tutulmuştu resmen eğik kalmıştım nişanımda zor ayakta duruyordum bütün bunların üstüne aksiliksiz bi evlilik düşünemiyor insan tabi :26:
ooh iyi yapmışın aşkla kullan inşallah hepsini..benim çok uzun zamandır tamam onlar annem sağolsun.. yıllanmış tencerelerim var... şimdi elektirik süpürgesi bakmam lazım baktınızmı ya siz tavsiye lazım..
sende cok guzel gunlerde kullan canım
benm ıcın daha erken onlara.hepsını bı anda alırım beyaz esya kucuk ev aletleri falan.fakir olabılır yda bosch.bakmak lazım henuz marka arastrmasına tam gırmedım .))
Philips FC8475 torbasiz supurge aldim. Fiyati uygundu. Hem anneme hem kendime aldim. Canavar gibi bir makine acayip cekis gucu var bosuna pahali birsey almaya gerek yokmus. Marathon almistim iyi ki birakmisim onu
teşekkürler :) ben hepsini sıkıştırmak istemiyorum ya böyle parça parça alıyım birden yüklenmeyeyim istiyorum pedere..
hmm inceleyeceğim.. ne kadara almıştınız siz?
bana gittiğim bi mağazada roventa 8221 önerdiler 650 tl fiyat verdi çok mu ki.. ürün ciddi anlamda süper çekiş gücüne sahip yapıştırdı biyere kaldı öyle havada.. ama çok kararsızım bi ara fakire takmıştım hepa 2000 düşünüyordum o kırmızı top gibi şirin süpürgeden alcaktım ama annem torbayla uğraşamazsın torbasız al dedi bide halı döven mi ne bişi varmış öyle al dedi o neyse artık.. hepten karıştı kafam :26: senin süpürge dövüyormu halıları ya
13.09.2014 düğünümüz bugün belli oldu :) ve hiçbirşeyimiz hazır değil ne güzel dimi
Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza kısmetse ben de eylül gelini olacağım. Burdan fikir alışverişi yapabiliriz diye düşünüyorum.Heyecanlı mısınız ? Mesela geriye doğru gün sayıyor musunuz?Şu an söz nişan hazırlığı yapıyorum ikisi bir arada olacak o gün için hoş ,ilginç enteresan fikirleriniz/yaptıklarınız var mı? Fikirlerinize açığım ,herkese sevgiler!
Benim supurgem ya 230 a ya da 270 e aldim. Haliyi tuttumu birakmiyor.
Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza kısmetse ben de eylül gelini olacağım. Burdan fikir alışverişi yapabiliriz diye düşünüyorum.Heyecanlı mısınız ? Mesela geriye doğru gün sayıyor musunuz?Şu an söz nişan hazırlığı yapıyorum ikisi bir arada olacak o gün için hoş ,ilginç enteresan fikirleriniz/yaptıklarınız var mı? Fikirlerinize açığım ,herkese sevgiler!
ya kızlar bizde 27 eylül düşünüyoruz ama hiçbirşey hazır değil bizimde ama balayı rezervasyonumuzu yaptık şaka gibi değilmi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?