- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.041
bu ara nişanlıma bişeyler oldu herşeyden kavga eder durumdayız yani benim sabrımı zorluyo resmen okadar bunaldımki evlilik arefesindenmidir bilmiyorum ama beni evliliğe düşündürttüyo bazen
Canım benim eminim ki hepimizde oluyordur. Sonuçta evlilik ciddi ve önemli bir olay ve hepimiz sonsuz olsun isteriz. İşte tam bu yuzden nişanlandıktan sonra insan çok sorguluyor ve düşünüyor acaba doğru mu? Emin miyim? Anlaşabilir miyiz diye. Iki tarafta en küçük olayı büyütebiliyor bazen. Çünkü hem demin dediğim sorular hemde sagdan soldan küçükte olsa varolan baskılar hepimizi strese sokabiliyor. Bunlar ne yazık ki kavgaya neden olabiliyor. Sabrımızı zorlayabiliyorlar.
Bizde kavga ediyoruz ama bazen bu evlilik olayından uzaklaşır sadece kendimize zaman ayırıyoruz. Sinemaya gidiyoruz yazlığa gidiyoruz arkadaşlarla bulunup zaman geçiriyoruz. Birazda olsa stresi alabiliyor.
Bir çoğumuz bu durumları paylaşmak ve stres atmak için bu forumda değil miyiz?
Ara sıra hem kendimizi hem nişanlımızı yalnız bırakmamız lazım stres atmak için yada dediğim gibi birlikte kafa stres dağıtacak şeyler yapmak lazım. Hepimizin akıl sağlığı için
Emin ol her kavgada ne düşüyorsan bende aynısını düşünüyorum
Cok dogru soyluyosun etrafin lafi bu ailelerimiz bile olsa sanki baski gibi geliyo dedikleri olmayinca onlar bozupcak gbo gliyo ama biyerdede kendi hayatim diyoruz bu donem okdar zorki ah yasayan bilir yani
bazen bende korkuyorum evlılikten ailemden ayrılmaktan en çok ta nişanlımla tartışınca bu korkular çıkıyor Allah a şükür bizim ilişki başından beri cok buyuk kavgalarımız olmadı nişanlılık dönemi sakin ama maddiyat açısında cok zorlu geçiyor maddiyat beni cok yoruyor :18:
Aynen bizimde olmadi ailelerde anlasiyo uyumlularda evlilik buyuk olay sorunsz baslamak mutlu olmak gerekir maddiyat zaten insani geriyo hersey guzel olsn istyosun ama sonucu para para
şükür bizimde aileler cok iyi anlaştıev kurmak cidden cok zormuş her gün bir eksik bir sorun cıkıyor
Ali gur le konustum gelin sac makyaj paket halinde hersey 400 dedi buyuk ihtimal orasiyla anlasicam benim kuafor 850 diyerek delirdigni dusunuyorum :)
cidden 400 tl mı dedı benımkide kına ve dugun saçı aydın taner de 850-900 arası yapılacak
Aynen canim bu hafta gidip konusucam kina icinde orasyla anlasrm buyuk ihtimalle :) seninkide iyi canim hemn hemen ayni tutar olucak kinayla beraber
aydın taner pendikte en iyi kuaför işimi sanşa bırakmak istemedım..Gelinliğimde aydın taner in gelinlikcısınden 2000 tl kiraladım
Eki Görüntüle 1103147
imza atarkende kalemim süslü olsun istedim bunu aldım kızlarfotoğraflarda ayakkabı altına isim yazarkende çok hoş duruyor
iyi anlaşmışsın canım bende narin moda ile anlaştım 3000 satın aldım
kaftanımıda çok beğenerek almıştım lora dan gelen renk bordo değil cırtlak bir kırmızıydı geri gönderdim üç haftadır aricaklar beni haber bekledim aradım şimdi gelmiş niye haber vermiyosunuz dedim bekliyorum sonuçta neyse gelmiş istediğim renk tacımda hazır yarın alınca foto çekip paylaşırım :) ben koşmazsam bişeyin peşinden olucağı yok ya hep biz planlı programlı olucaz ne yazıkki
çok güzellll mükemmelll
aynen canım eger peşini bırakırsan hiç birseyi halledemiyorsun bende daha kaftan gidip beğenmedim zaman bulamadım.el çicegi ve bel kuşagımı hallettim onu bile gelincıkden degıl başka yerlerden hallettim
sağol canımm
kaftanı elbiseli model seçtim ben şalvarlı sevmiyorum bugün gidicem inşallah bakalım istediğim gibi yapmıştır umarım. seçersin aklında az çok model varsa bulman rahat oluyo
el çiçeğini nasıl aldın ben canlı düşünüyorum beyaz gonca gül buketi kına alışverişine gittiğim zaman alıcam bende kuşağı hep unutucakmışım gibi geliyor
bende şalvar tercih etmeyeceğim umarım istediğin gibi olmuştur.el çiçeğim canlı değil kurdele ile aynı renkte yapay çicek aralarında küçük çiçek tomurcukları var toz pembe ve beyaz renklerden oluşuyor.foto çekimlerinde toz pembe inci taşlı bel kuşagı kullanacam yani gelinliğim cok sade onu biraz resımlerde canlandıracam kurdela ile
çok güzel duruyo ya anlattığını hayal ettimde muhteşem dururr
bende şalvar tercih etmeyeceğim umarım istediğin gibi olmuştur.el çiçeğim canlı değil kurdele ile aynı renkte yapay çicek aralarında küçük çiçek tomurcukları var toz pembe ve beyaz renklerden oluşuyor.foto çekimlerinde toz pembe inci taşlı bel kuşagı kullanacam yani gelinliğim cok sade onu biraz resımlerde canlandıracam kurdela ile
ben de kaftanı şalvarlı istemiyorum , direk elbisemin üzerine geçirmek istiyorum tekrar giyinmek olsun istemedğimden; ancak onun havası ayrı olur mu bilemiyorum ki istediğim şekilde de oluyordur değilmi?
sizin de o şekildemi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?