2014 eylül gelinleri de buraya:))

valla bak canım ben fiyatları görünce şok oldum bilemiyorum makyajda kesin güveniyorum kadınada saça güvenemiyorum kimseye kim oluırsa olsun :/
bugün bir fotoğrafçıyla görüştüm büyük ihtimal onla anlaşıcaz
Albümle 850 ye çekiyo sadece çekim 350 bende tek çekim yaptırıcam ozalitçiden kristal albüm yaptırıcam

kızlar damatlık konsuunda yardım istiyorum gecenler de okumustum buralarda biyer de ama bulamadım.. nerelerde indirimler var ve sizin tercihleriniz nasıl oldu

Selam ben henuz kuaforle konusmadim ama internetten gelin basi 200-250 makyaj 30 lira porselen makyaj 75 lira diye yaziyodu

ya ben en son izmirde kuzenimin düğününde yaşamıştım o ucuz kuaför durumunu 50 liraya gelin başı yapan bir kuaför düşünün... türbanlı gelindi iğnelerinizi getirdiniz mi diye sorduğu an ben tamam dedim bittik.. sabır ve sukunetle gidip aldığım iğneleride beğenmedi neymiş hani şu at gibi renkli başlı toplu iğneler varya onlarla yapılırmış türban... rezil gibi yaptı vallahi kadının başını ben olsam oturur günlerce ağlardım ki gelin olmadığım halde ağladımda banada bülent ersoy makyajı yapmıştı çünküm... ucuz etin yahnisi yavan olur derlerya buda o hesap çokta acımamak lazım bence kuaför için.. mutlaka daha önce gidip memnun kalmış bi yakından tavsiye alın derim.. kuaförün ünlü yada lüks bi yer olmasına değilde tecrübe bakımından daha eski yıllanmış kuaförleri tercih edin bide.. bazen o kadar minik yerlerden öyle güzel işler çıkıyorki inanamassınız.. bazende kendini lüks zanneden yerlerde maşayı tüpte ısıtanlar çıkabiliyor...

eğer saçınızı yaptırtıp beğenmediyseniz bozdurun çekinmeyin vallahi yapıştırın lafı bu ne böyle diye düzgün yapsın..

ayy fotoğraf işi var demi bide... :18: 850 çokmuş yahu napmış o fotoğrafçı öyle...

Valla dogru soyluyosun ozel gunlerde bnde acimam hic cunku bildigim yer bikere oluyo bide
fotografcilar hep oyle ya fiyatlari

Aslinda biz o kuafore ablamin dugununde gitmistik sac makyaj cok guzel yapiyolar hemde ozellikle orda tanidik calisiyo diye gitmek istiyorum nasil sac makyaj yaptigini biliyorum veeee son olarak buranin pahali kuaforlerinden biri daha ucuz yerlerde var fotografciya bizde henuz karar veremedik aklimda 2 yer var. Bi de daha onceden bi kuafore gitmistim gri golgeli makyaj istedim gri yesil yapmis dedim ben boyle istememistim ama elbisen yesil diyo yok dedim boyle guzel degil diye sonra silip yenisini yaptilar

İzmitte olan arkadas varsa fotografci tavsiye ediyim delta fotografcilik nisanda biz burda resim cektirememistik. Nisanlimin kuzeninin dugununde nisan elbisemi giydim sac makyaj yaptirdim izmitte o da takimini giydi. Deltada studyoda resim cektirdik.gayet guzeldi eylul ayinda studyo resim ahsap albumde 10
resim var ayrica ayni resimlerden kucuk album onun haricinde ayriyetten ayni resimlerden 10 tane ve buyuk cerceveyi 225 liraya yaptirmistik acik havayi da sormustum ama tam hatirlamiyorum

Valla dogru soyluyosun ozel gunlerde bnde acimam hic cunku bildigim yer bikere oluyo bide
fotografcilar hep oyle ya fiyatlari

tabiki yaa acımıcan bi kere oluyo sonuçta... gidip konuşayım bende bi fotoğrafçıyla.. ulen bide fotoğraf mezunuyum b.. var üniversiteyide okumadım foto üzerine paraya para demezmişim demek

işte kafasına göre iş yapıyo çoğu tanıdık dahada zor nasılsa nazım geçer diye hepten savsaklar o yüzden gözünü dört açıp ne istediğini bilerek gitmek gerekiyo bacım ona göre davran derim.. iyi yapmışsın vallahi helal sana..

ben gölcük tarafındayım canım yağmur fotoyu düşünüyorum bizim buraların en iyisi orası gibi görünüyor izmit uzak düşer bana ya üşenirim nişanda gölcüğe bile üşendim değirmenderede çektirttim iyi fiyata yapmış ama he güzelmiş.. ara ara kampanyaları oluyo fotoğrafçıların araştırmak lazım aslında...

Dedigim gibi canim ablamin dugununde ona yaptirdik sac makyaj gayet iyiydi. Ben orta okula giderken sacimi ona kestirmistik annem uzun saci sevmezdi ben kisa istemyodum annem isaret etmis kisa kes diye ben gormedim onu bi baktim sacimi kisa kesmis kiza soylemedigim laf kalmamisti kucucuk boyumla hala hatirliyorum soylediklerimi hem agliyodum hemde bagiriyodum sen ne bicim kuaforsun ne bicim kestin saclarimi. S..tn saclarima bu ne boyle s.l.k ben sana kis kes mi dedim filan dedim daha neler neler. Bi de ben cok sessiz sakindim ama o zaman nasil delirdiysem soylemisim iste annemin yuzunden bir suru azar isitti kiz kucucuk cocuktan

Ben ayarladım kızlar fotoğrafçıyı çünkü benim düğün mekanım fotoğrafçı hariç bi yer düğün dış çekim düğün hikayesi 3000 tuttu battık biz

heh canım aynen öyle ya valla şaşırmış hepsi adı gelin damat olması fiyatlar coşuyo

bende gelinbaşı olayında guvenemıyorum kımselere ya nolcak halimiz bılmem

canım ben nişanda bozdurup tekrar yaptırdım bosuna mı para verıyoruz, prova yapmayan yerler de risk cok, bu arada istanbulda fotoğraf işini 850 tlye iyi yapan çok az insan var hatta uygun bile biz şanslı olanlardanız

Selam ben henuz kuaforle konusmadim ama internetten gelin basi 200-250 makyaj 30 lira porselen makyaj 75 lira diye yaziyodu

porselen dedikleri makyajın ne oldugunu bıllıyo mu acaba o kuafor bızım eski oturugumuz yerdeki kuafor porselen diye yapılan makyajların su bazlı makyaj oldugunu porselenle alakası olmadıgını söylemişti, şöyle düzgün denilecek yer ne kadar az onlarda pahalı ne yazıkki

Yok sizin ordaki fiyatlara gore uygun ama makyaj gayat guzel. Hatta bi kuafor var cogu kisi begenip o kuafore gidiyo dugunu icin gidenler bile var fakat bir makyaj yapiyolar tek kelimeyle igrenc evde kendi makyajini kendin yapsan daha guzel olur. Masmavi yemyesil pespembe far suruyolar rastgele. Gelinleri palyacoya ceviriyolar. Artik o kuafore gitmis olan gelinleri makyajlarindan anliyorum
nasıl yani benım baktıgım 650 altında yer yok istanbul cok pahalı o zaman her zaman ki gibi

bilmiyorum ki. Sizin fiyatlari gorunce bana burasi ucuz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…