2014 eylül gelinleri de buraya:))

makyaj için mas altunizade şubesinde gülşen hanım var muhteşem makyaj yapıyo kaç kere yaptırdım bayıldım doğal ve kalıcı makyajlar gelin makyajını koyu tonlarına karşıyım güzellikleri kapanıyo gelinlerin diyo hatta :)

tam benim istediğim bir makyöz gülşen hanım ama altunizade zok uzak bağcılara

merhaba kızlar
benimde dügün tarihim 14 eylül :) ama hala eksikler bitmıyor sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor .Gelinlik için kararsızım siz karar verdiniz mi nasıl bir gelinlik giyecegınize :18:

Benimde 13 Eylül- ben dün aldım kuzum sade bişey straples tamamen dantel pierre cardinden aldım

Hayırlısı olsun canım benım :) ben prenses gelinlik hayali kuruyorum aslında kabarık olmasını istiyorum ama gelınlıkcıye gıdınce sade modeller dıkkatımı cekıyor.
Bu arada evınızın esyaları ne durumda ?

Canım evde yok eşyada benim çeyizim tamam düğün mekanı çok tuttu o yüzden son zamanlarda alıcaz

Hepimize Allah yardımcısı olsun gercekten ev kurmak cok zor benım yatak odam salon takımım beyaz esyalarım tamam
ama camasır makınem ocak halı perde banyo takımlarım muftak masam daha aklıma gelmeyen bır suru noksanım var bide nişanlım isşiz kaldı cok zorluk cektık daha yenı işe baslayacak

Canım işsiz yine iyi bu kadarlık alabilmişsiniz gercekten çok iyi

evet şükür büyükler bitti kuafor ve dış çekim fotografcıyıda ayarladık.5 ayımız var her ay bır noksan alınacak inşallah
Balayına gitmek çok ıstıyoruz ama zor görunuyor hotellere bakıyoruz çok pahalı gercı cok pahalı degıl ama bize çok gelıyor siz gidecekmisiniz yer baktınız mı

bizim de eylül de düğünümüz ama biraz okudum da galiba ben cok yavaştan alıyorum bennim temmuzda kpss var onun için daha pek bişeyle ilgilenmiyorum.. ufak tefek şeyleri annem tamamlıyor zaten ama mobilya beyaz eşya konusunda bekliyoruz sınavdan sonra 2 ay yeter diye düşünmüştüm ben ama acaba cok mu geç olur zaman yetmezmi ki kızlarr

Zaman açısından bir sıkıntı olmaz canım, para olursa bir ayda bile herşey yapılır :) ama 2 ayda herşeyi sıkıştırmakla hata yapıyorsun bence. Maddi anlamda ve stres anlamında sizi çok yoracak. Ayrıca mobilya beyaz eşya mağazalarının kampanyalarını da kaçırabilirsiniz.

haklısınız galiba benim burayı sıkı takip etmem lazım ozamn.. önerilere kulak vereyim ki en azından kampanya zamanalarını kacırmayayım

birde bizim salon tutuldu ama nikah için basvuru yapmadık onu hemen mi yapmamız lazım ki bi zamanı varmı acaba onun

Son düzenleme:

aynen bızımde salon tutuldu ama nikah tarıhı almadık daha erken dıye dusunuyorum nasıl olsa oda nıkahı olacak 2 ay önceden gitsek olur

aynen bizimde ssalon tutuldu ama gün almadık. Bana çok erken geliyor. Daha 5 koca ayımız var Bir de salonda mı yapsak nikah dairesinde mi karar veremedik henüz :/

aynen bizimde ssalon tutuldu ama gün almadık. Bana çok erken geliyor. Daha 5 koca ayımız var Bir de salonda mı yapsak nikah dairesinde mi karar veremedik henüz :/

Ay herkesin farklı dertleri var bende fotoğrafçı gelinlik kuaför düğün mekanı ayarladım başka bişeye bakamıyoruz para bitti😄

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…