- Emoji Skoru
- 4.994
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
- #5.261
nedense bana da öyle görünüyor :) hafta sonu topluyorm temizliyorum haftaiçi çarşamba pazarı gibi sanki ev
sebebini bilsek keske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nedense bana da öyle görünüyor :) hafta sonu topluyorm temizliyorum haftaiçi çarşamba pazarı gibi sanki ev
dış çekim düğün fotolarım geldiiiiii çok sevindim ya, akşam eve gidip bakmak için sabırsızlanıyorumsebebini bilsek keske
BEN ALDIM ÇOK GÜZEL OLMUŞTU HELE FOTOGRAFCIDAKİ MÜŞTERİLER BİLE BAKA KALDILAR ALBÜME :)dış çekim düğün fotolarım geldiiiiii çok sevindim ya, akşam eve gidip bakmak için sabırsızlanıyorum
benim fotoğrafçı serbest çalışıyor canım, cd gönderdi, albüm yaptırmak istersek seçip ona ileticez o albüm yapıp gönderecekBEN ALDIM ÇOK GÜZEL OLMUŞTU HELE FOTOGRAFCIDAKİ MÜŞTERİLER BİLE BAKA KALDILAR ALBÜME :)
benımde 5 kat :) eşim kıyamet koparıyor cıkma diye bende korkuyorum valla
:) ben temizlik konusunda biraz hasassım eve 9 da gıdıyorum ama gene durmuyorum benım tek yapamadıgım şey camasır ve ütü hiç sevmıyorum haftada bir gün 2 makine yıkıyorum o kadar
bide evim cabuk kirlenıyor ve hep dagınık gibi sanki
çıkmadanda olmuyor ki ama.. yüksekte oturmak en korktuğum şeydi istemediğim sivilce geldi burnumun dibinde bitti hee..
sen en azından akşama kadar iştesinya kendine iş aramıyorsundur evde ben psikopata bağlıyorum bazen saçma sapan yerleri temizlerken buluyorum kendimi mesela yarın doğalgaz borularına girişmeyi düşünüyorum.. heryer pismiş gibi geliyor öyle değil biliyorum ama öyle gibi geliyor işte..
Ben temizligi rutine bagladim pazartesi carsamba ve cuma evi supurup siliyorum onun haricindeki gunler sadece mutfak ve yemek isleriyle ugrasiyorum. Artik kose bucak temizlik zamanim geldi sanirim ustten ustten nereye kadar
canım en kolay tatlı mozaik pasta :) ilk günler benim kurtarıcımdı yarım saatte hazır. sütlü tatlılarda çok basittir. internetten bi bak istersendogalgaz borularına dikkat et canım :)
ya bu arada nasıl yemekler yapıyorsun ben mesela kuru fasulye nohut bezelye eşiö çok sevıyor haftada bir kere yapıyorum onun dışında ben tavuk hastasıyım her türlü tavuk yapıyorum gecen gün soya soslu -köri soslu kremalı tavuk yaptım kayınvalidem ve görumcemde vardı bayıldılar , ama onun dışında zeytinyaglı yemek hiç yapmadım bu hafta deneyecem
bildigin kolay tatlı tarifleri var mı senin hiç tatlı yapmıyorum onu fark ettim
canım en kolay tatlı mozaik pasta :) ilk günler benim kurtarıcımdı yarım saatte hazır. sütlü tatlılarda çok basittir. internetten bi bak istersen
heyy sesin çıkmıyorrr neler yapıyorsun bakalımMerhaba kizlar nasilsiniz?? Evlilikleriniz nasil gidiyor ??
Benim evlilik güzel geciyor misafirlerle beraber kosturmayla gecti yeni yeni firsat buluyorum kendime vakit ayirmaya
Sizler neler yapıyorsunuz bakayim
Seviyosaniz tramisu da cok cok kolay. Hazir pasta kekleriyle 15 dk da oluyor.son yaptigim cok guzel oldu:)aaa evet mozaik pasta gençliğimim pastası :)) devamlı yapardım önceden
Bende kuru fasulye ve nohut hic pisirmedim esim istemiyo.aldgim gibi duruyolar. Ben suan mevsimi diye illa ispanak yaparim her hafta. Soya soslu sebzeli tavuk, mantarli korili tavuk, kremali mantarli et sote, sislere dizilmis kofte patlican biber patates yemegim de suan kurtaricim acil durumlarda. Calisan icin de cok iyi denemediysen siddetle tavsiyemdir. Ben br kilo kiymadan kofte yapip buzluga atiyorum sonra her hafta 10 tanesini sislere diziirum firina koyup en son uzerine domates sos koyuyorum kofte hazir oldugundan 20 dk da misafirlik yemek oluyo resmen:) taze fasulye yapiyorum, esim illa makarna pilav vs ister yemeklerin yanina olmazsa olmaz. Aklima baska yemek cesidi gelmedi. Aslinda herkes o gun yaptigi yemegi paylassa fikir olur beni en sinir eden.sey bugun ne yapsam sorusudogalgaz borularına dikkat et canım :)
ya bu arada nasıl yemekler yapıyorsun ben mesela kuru fasulye nohut bezelye eşiö çok sevıyor haftada bir kere yapıyorum onun dışında ben tavuk hastasıyım her türlü tavuk yapıyorum gecen gün soya soslu -köri soslu kremalı tavuk yaptım kayınvalidem ve görumcemde vardı bayıldılar , ama onun dışında zeytinyaglı yemek hiç yapmadım bu hafta deneyecem
fena gidiyor valla.. evlendim evleneli hastalıktan kurtulamadım önce 20lik dişimin düşen dolgusu sora idrar yolları enfeksiyonu şimdide totoyu tutamıyorum cırcır oldum dört gündür fenalardayım.. yaramadı bana bu evlilik zaar hep hastayım yahu.. bide iş arıyorum bulmuştumdu tam sora olmadı o iş şimdi sil baştan iş aramaya devam...
sen napıyosun bakam ne var ne yok.. bilgisayarın bulunduğu oda soğuk olduğundan pek açasım gelmiyor takip edemiyorum naptınız ne ettiniz..
Bende kuru fasulye ve nohut hic pisirmedim esim istemiyo.aldgim gibi duruyolar. Ben suan mevsimi diye illa ispanak yaparim her hafta. Soya soslu sebzeli tavuk, mantarli korili tavuk, kremali mantarli et sote, sislere dizilmis kofte patlican biber patates yemegim de suan kurtaricim acil durumlarda. Calisan icin de cok iyi denemediysen siddetle tavsiyemdir. Ben br kilo kiymadan kofte yapip buzluga atiyorum sonra her hafta 10 tanesini sislere diziirum firina koyup en son uzerine domates sos koyuyorum kofte hazir oldugundan 20 dk da misafirlik yemek oluyo resmen:) taze fasulye yapiyorum, esim illa makarna pilav vs ister yemeklerin yanina olmazsa olmaz. Aklima baska yemek cesidi gelmedi. Aslinda herkes o gun yaptigi yemegi paylassa fikir olur beni en sinir eden.sey bugun ne yapsam sorusu
tramısu ye bayılırım bende eşimde tarif etsene yapayım bende :)
bende kıyma alıp hepsini yapıyorum aynı senın gibi buzluga atıyorum poset poset yemek bulamayınca cıkarıp yapıyorum
aynı seklilde siğara böreginide sarıp poşetlere koyup dolapa atıyorum eşim isteyınce hemen kızartıyorum.
aklına geldikçe paylaş canım yemeklerini
TŞK EDERİM KUZUM :)Eki Görüntüle 1337570
Tarifi arkadasim yollamisti bende aynen ekliyorum:) en ustune kahve ve kakao karistirarak serp o yazmiyo galiba
dogalgaz borularına dikkat et canım :)
valla evlendikten sonra bendede idrar yolları enfeksiyonu oldu doktorlar balayı sistiti diyorlar bu hastalığa.
üstüne bayramda grip oldum sonra faranjit en son ellerimde kızarıklıklar kabartılı şeyler çıktı egzama olmuş bulaşık yıkamaktan galiba eller suyla çok sık temas ettiğinde olabilirmiş.
Benim eller alışık değil ya :)
2 kişi olunca makineye atmıyordum misafir gelince birikiyordu. Ama egzamadan sonra bulaşık yıkamamaya başladım allahtan geçti :) şu an sağlıklıyım umarım hastalanmam geçmiş olsun canım sana da
heyy sesin çıkmıyorrr neler yapıyorsun bakalım
Selam tatlim ne yapayim alismaya calisiyorum misafirler gelip gidiyor beni cagiriyorlar hep bi kosturma bide ustune benim ellerimde egzama var onla ugrasiyorum anlayacagin ev hanimiyim ama tam bi duzen olusturamadim ya
Ya benim internetimde sorun var herhal sayfadan giremiyorum uygulamada acilmiyor özledim sizi ya