- 9 Haziran 2010
- 1.206
- 627
- 323
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
Nonsense38 ceyiz oyle boyle annenin akrabalarin yardimiyla toparlaniyo ama cok gec kalmadan yavastan yap derim kiz tarafini almasi gereken o kadar incik boncuk varki uuu uuff :) insallah nasip olurda eylulde mtlu gunune kavusursun rabbim gonlune gore versin insallahh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım öncelikle Allah kavuştursun. sen şimdiden herşeyin planını kafanda yap nişanlın gelincete tek tek sırasıyla yaparsınız zorluk çekmezsiniz
çok teşekkür ederim amiinn.bi yandanda okulla uğraşıyorum :) dediğin gibi yavaş yavaş planlasam iyi olcak
bende öyle valla okulla uğraşıyorum çok daralıyor insan :)
en azından düğün tarihin belli sanırım ona şükret:)
he evet o açıdan iyiyim :) ama yinede nolursa olsun insan kendine sıkıntı yapıcak şeyler buluyo ya
kesinlikleee düğün dernek zzaten başlı başına stress nişanlanınca başlıyo bi ton sorumluluk bide okul askerlik filan iyimi böle
Allah kolaylik versin hepimize :)
kızlar nikah işlemleri için aile hekiminden sağlık raporu almak yeterlimi siz biliyomusuz ? rapor aynı gün çıkıyormu yoksa bide onu almak için tekrar gidicekmiyiz
kızlar nikah işlemleri için aile hekiminden sağlık raporu almak yeterlimi siz biliyomusuz ? rapor aynı gün çıkıyormu yoksa bide onu almak için tekrar gidicekmiyiz
Ay cok sevindim tatlim hayirli si olsun cok mutlu ol. Su nisan gelse de blade alsakBen nikah günümü aldımmmm yehuuuuu-
Şimdi veriyorlar ama niye nisanı beklediniz ki
Ben nikah günümü aldımmmm yehuuuuu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?