2014 eylül gelinleri de buraya:))

Nonsense38 ceyiz oyle boyle annenin akrabalarin yardimiyla toparlaniyo ama cok gec kalmadan yavastan yap derim kiz tarafini almasi gereken o kadar incik boncuk varki uuu uuff :) insallah nasip olurda eylulde mtlu gunune kavusursun rabbim gonlune gore versin insallahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürr ederim Allah herkezin gönlüne göree versinn artık bu hafta yavaştan birşeyler almaya başlayacağız bakalımm:32:

kızlar nikah günü almak için sağlık ocağına sadece kan tahlilimi yapılıyor bazı yerler akciğer filmide çekiyor çekiliyormu acaba gün alan varmı

Benim alacağım belediye nısanın ilk haftası Eylül için gün vermeye başlayacak. Ama hem bençaile hekimmle hemde nişanlı konuştu. Aile hekimine bağlı akciğer röntgeni onlar uygun bulursa çekiliyor. Nişanlım kan tahlillerini yaptırdı. Doktoru istememiş ciğer rontgeni. Aile hekimin seni yönlendirir

kızlar nikah işlemleri için aile hekiminden sağlık raporu almak yeterlimi siz biliyomusuz ? rapor aynı gün çıkıyormu yoksa bide onu almak için tekrar gidicekmiyiz

kızlar nikah işlemleri için aile hekiminden sağlık raporu almak yeterlimi siz biliyomusuz ? rapor aynı gün çıkıyormu yoksa bide onu almak için tekrar gidicekmiyiz

Rapor aynı gun cıkmıyor. Ertesi gün gidip alınıyor en erken. Aile hekiminden alınıyor rapor. O isterse bide akciğer röntgeni çektiriyor.

Merhaba kızlar... Ben de 2 yıllık nişanlılığımı Eylül ayında sonlandırıyorum kısmetse. Nikah ve sonrasında Beyoğlu' da arkadaş grubuyla eğlence organize edeceğiz. Sizi görünce çok özendim çünkü hiçbir şeyim hazır değil. :) İkimiz de yoğun iş temposu dolayısıyla vakit ayıramıyoruz hazırlıklara. Şuan İzmir' deyiz ama nikah Bahçelievler/İstanbul' da olacak. (Oradaki Eylül kayıtları da 1 Nisan' da başlıyor, bilginize) Gelinlik konusunda fikir verebilirseniz sevinirim. Özellikle İzmir-İstanbul çevresinde gezdiğiniz, fransız güpürü, hiçbir kabarıklığı olmayan, tercihen balık formunda ve sırt dekolteli modeller bakmış ve almışsanız fiyat vermenizi rica edeceğim. Herkese kolaylıklar dilerim.

aynı gün çıkmıyo canım hastanede kan tahlili ve akciğer filmini çektiriyosun ertesi gun sonuçlar çıkıyo aile hekimine gidip onaylatıyosun bu kadar:1:.

kuzilleeeeeeeeeeeeer eylülü gördüm koştum geldim size...:)))

ay az kaldı hızlı geçiyor zamanaaaaaaaaaaaaaaa

Back