2014 eylül gelinleri de buraya:))

6 ay kadar zamanımız var yani
ben çeyiz manyağı biri olarak zaten nerdeyse bütün çeyizimi biriktirdim yıllardır,
ufak tefek eksiklerim var sadece onların da bazılarını almıştım sonra zaman içinde evde ihtiyaç oldukça açıp kullandık.
ütü, elektrikli süpürge, yastık, yorgan, temizlik kovası, kirli sepeti, banyo seti, ütü masası, çamaşır kurutmalığı falan gibi eksiklerim var
onun dışında beyaz eşyalarım dahil olmak üzere hepsini aldım.
geçen haftadan itibaren mobilya bakmaya başladık balayı planları için çalışmalarım var araştırıyorum hala(
evimiz kira olucak daha nasıl bi evde oturacağım belli bile değil malesef
ama hesaplarımıza göre düğüne kadar sadece 25 tane pazar günümüz var yani 25 günde herşeyi halletmemiz lazım
bizde mobilyalardan başladık işte daha bunun halısı perdesi avizesi bilmemnesi var çok işimiz var çoookkk
Allah hepimize yardım etsin

En karışık iş bizimki herhalde nişanlımla farklı yerdeyiz.bi tek düğün mekanı tuttuk onun dışında hiç bişey yapmadık nasıl olacak bilmiyorum

benim durumum en vahim olanı sanırım nişanlım temmuzun sonunda geliyor askerden eylül gibi evlenmeyi planlıyoruz . ve çeyiz namına hiçbirşeyim yok desem yeridirr. nişanlımda askerde olunca hiç birşey olmuyorr:/

Nonsense38 ceyiz oyle boyle annenin akrabalarin yardimiyla toparlaniyo ama cok gec kalmadan yavastan yap derim kiz tarafini almasi gereken o kadar incik boncuk varki uuu uuff :) insallah nasip olurda eylulde mtlu gunune kavusursun rabbim gonlune gore versin insallahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canımm oda yok. askerim gelmeden olmuyo hiçbirşeyy bide geldiğindeki maddi duruma bağlı olcak sanırım düğün yerimizz

Canım benim Allah kavuştursun ama şimdiden bak biraZ düğün mekanlarına eşyalara en azından fikrin olsun .çünkü biz 2 ay önce bakarken Eylül'e zor bulduk tutmasan bile bak en azından kuzum

kızlar bir sorum olacak size ne yapsam bilemedim. tencere haricinde çeyizim tamamlandı. ama fikrim değişti sizce ne yapmalıyım

İlk basta korkmazın tombik çelik tencere setini almak istiyordum. Ama şimdi kararsızım. çelik tencere almak yerine teflon veya seramik tencere seti mi alsam. Tavam ve vok tavam var bir tanede 26 cm lik dokum tencerem var. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba kızlar,
benim de düğün tarihim 13 eylül :)
baktım bir sürü 13 eylül gördüm
hepimiz için hayırlısı
Rabbim hepimizi mutlu etsin
ben de çeyizimin çoğunu aldım
inş ev tutma büyük eşyalar kaldı

hepimizin hakkında hayırlısı

Kızlar hepimize kolay gelsin :) kuaför ve foto çekimi için ne düşünüyorsunuz bulan önereren var mı sim acaba?

adnne

Fotograf ve kuaför
Kızlar hepimize kolay gelsin :) kuaför ve foto çekimi için ne düşünüyorsunuz bulan önereren var mı sim acaba?

istanbuldaysan sarıyer tarafında kuaför makyöz önerebilirimde
nişanımda yaptırdım herkes çok beğendi ben de tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…