2014 eylül anneleri geyik formatı :))

canım hayırlı olsun darısı başımıza ne güzel bi duygudur şimdi yaşadığın
Amin canim ins en kisa zamanda siz de opup koklayin.valla yakin zamanda anne oldum ama ilk kez anne oluyor gibiyim.
Bu arada yatak odasinda tecritteyim:[odadan cikinca oglum kizim boynuma atlayip opusup sevişmek istiyo kucak istiyo mecbur onlara gozukmuyorum ama cok ozlyrm ben de.gorup sarilamamak cok zormus.
Bugun bandaji actim ayni yerden kesmisler beni belki ondan agrilarim gecmedi.hasta modunda iki buklum geziyorum.depresyona gircem.millet doğum depresyonuna giriyo ben ise hastaliktan kalkamama depresyonuna..hastalik hic bana gore degil hemen kalkip ortalarda dört dönmem lazim:]]

ben de ayni seyi dusunuyorum yaa oglumuuuu..ozlerim ki ben onu..getci benimki buyuk laftan anlar ama onu ihmal ettigimi dusunmez insallah..
daha yeni yaptin dogumu canim bir iki gune ayaklanirsin merak etme..ben de ilkinde hrmen aysklanmistim acsba bunda daha mi gec iyilesirim..

off yaaa anneme çok kızdım..sinirden agladim yaa..
annemler istda biz bursadayiz..evden cikip bizim eve grlmeleri 2 - 2,5 saat..

bugun aradim napiyosunuz diye boya badana yapiyolar tam benim d.oncesi..neyse benim dogum 15 ptesi..kizkardesim demiski ben cumartesi gidicem ablamin yanina siz ne zaman gideceksinuz diye ..annem bana soruyo konustunuz mu diye..konusmadik da o iznini ayarlayip gelecek defim..beraber gelin ctesi dedim..erkenmisss..pazartesi gelirlermis..dogum yaptiktan sonra gozunaydina gelir gibi.. anne o gun sabah giricem ameliyata dedim bi bakalim pazar aksam da gelebiliriz dedi..bisey demedim tmm nasıl rahat ederseniz oyle gelin dedim ama cok moralim bozuldu. sankidunyanin obur ucundan geliyo..kv ile ayni semtteyiz onu da cok severim ama ne nileyim annem yanimda olsun isterim ama o istemiyor demekki..zaten boyle durumlarda kv isi yok o dursun o yapsin moduna giriyor...ilk dogumda da 1 hafta kaldi gitti kv burda ihtiyacin olursa gelir dedi..allah razı olsun ben gerek yok dedigom halde kadin 40 çıkana kadar geldi yanima.. mecburi hizmete gidene kadar ogluma benden iyi bakti nobetlerde o bakti 5-6 gun kongreye gln gittim hep o bakti..siirte giderken kendi anneme dedim dönüşümlü gelirsiniz diye..kaynananin ne isi var o grlsin dedi..akil veriyor kayinpeder emeklie ayrilcakmis benle kalcaklarmis..ben de hayatimda ilk kez bagirdim anneme ağladım. .annemle babam geldi siirte..kv hic gelmedi. .annrm de 6 ay durdu..sonra hep bsbamla kaldik..
off neysr yaa cok dert yandim..
ama üzüldüm yaaa 2 saatlik yol gunubirlik bile gelinir yaaa...

Cumbo canm uzulme hic zorla guzellik olmuyo maledef.sen tek bakicakmissin gibi dusun.isterse gelsin isterse gelmesin.kimseden fayda yok malesef.gerilme simdi dogum oncesi bosver.gelenden Allah razi olsun gerisini de ALlaha havale et o en iyisini bilir

yok canim yaa gecti zaten..aşkım canim kocam var yanimda..o bana yeter. .zaten yardimci olsun diye değil annem diye istiyorum..o da dogum oncesi kalabalik olup stres yapnayalim diye dusundu belki bilmiyorum..neyse yaa gecti bile sinirim kirginligim bosverdim gitti..dedigin gibi isteyen geliiiiir isteyen gelmez..gelenin basimin üstünde yeri var ne diyim başka. .

merak etme bi haftaya kalmaz sapasağlam olursun inşallah :) senin başka minikler var tabii daha yorucu olacak bu süreç benim ilk olduğundan hem tedirginlik hem heyecan çok fazla

[QUOTEkurdu, post: 36817212, member: 473348"]merak etme bi haftaya kalmaz sapasağlam olursun inşallah :) senin başka minikler var tabii daha yorucu olacak bu süreç benim ilk olduğundan hem tedirginlik hem heyecan çok fazla[/QUOTE]
Canim bisey olmaz ins.herseye alisirsin zamanla

[QUOTEkurdu, post: 36817212, member: 473348"]merak etme bi haftaya kalmaz sapasağlam olursun inşallah :) senin başka minikler var tabii daha yorucu olacak bu süreç benim ilk olduğundan hem tedirginlik hem heyecan çok fazla
Canim bisey olmaz ins.herseye alisirsin zamanla[/QUOTE]
inşallah alışırım canım, sen spinal mi oldun nasıl acıyormu biraz anlatırmısın

off yaa ütü yoruyor beni. .
az dinleneyim yemek yapıcam. .
cilgincim yaninda yardimci olcak birileri var di mi..malum uc cocuk var yemekti bakimlariydi..yengen grlecekti geldi mi

off yavar yoruyor beni. .
az dinleneyim yemek yapıcam. .
cilgincim yaninda yardimci olcak birileri var di mi..malum uc cocuk var yemekti bakimlariydi..yengen grlecekti geldi mi
Canim esim bir ay izinli bakici var esimin dayi kizi var.onlar ikizlerle ilgileniyo ben de bebekle.

mona ne yapti acaba..
siraya koyalimmii
1 cilgin
2 jang
3 esma
4 kim olacak acaba
esmanin ne zaman yaptigini hatirlayamadm sizden once olabilir

Tuh birinci olamadim desenize:]]
Mona iyidir umarim.
Bugun ilk defa kendime oje surdum.lohusalik depresyonnumu acaba:]] rengi de siyah:]] siyah delisiyimdir de:]]

Evet canım doktorum erkek ve hep tek hastası karşısındakiymiş gibi canım bitanem diyerek yumuşacık bir ses tonuyla konuşur:)
Ağlama canım sonu çok güzel bitti çok şükür ...
İnlallah sende sağ salim kolay bir doğumla alırsın bebeğini kucağına ..
Benim doktorumda hiç gün vermedi tek söylediği 40. Haftayı doldurduğu gün beklemem daha fazla derdi hep çok şükür kendiliğinden gelişti her şey.

Sağol canım staflakokus diye bir hastane mikrobu kapmış canım âmin Rabbim cümlemizin evladını bağışlasın .
Bugün sağlık ocağında topuk kanı alındı delik deşik oldu her yeri yavrumun.
Yarın son iğnesini olacak inşallah .
Öğlende doktor kont var hala bi kaç yerinde kızarıklıklar var umarım onlarda tamamen geçer .inşallah sende sağ salim alırsın miniğini kucağına hayırlısıyla canım

Son düzenleme:
Canım senin yazını okurken bir an kendim yazmışım gibi geldi.
Benim annem de bana diyor duki erkek bebek 40. Haftayı doldurur 10 günde öyle geçirir diyordu normalde 1 Eylül Pazartesi gel diyordum yok yok daha olmaz diyordu hep
Ben hastaneye giderken kızımı arkadaşımın eşine bıraktım arkadaşımı da yanıma aldım ( arkadaşım diyorum ama 43 yaşında çok sevdiğim 4 yıldır tanıdığım bir ablam )
Bütün doğum sancılarım boyunca doğum için yaptığım hazırlıklarda hep o yanındaydı.
Hastaneye yattım haber verme kimseye dedim eşime o kadar kızdım yani.
Eğer benimle birlikte hastaneye gelen abla nın kızı başka şehirde ünv . Kaydı için gitmeyecek olsalardı haber vermeyecektim ama onlarıda işlerinden alıkoymak istemediğim için haber verdik .
Kayınpederim sağolsun alıp getirdi hem kv yi hem anne mi.
O gece başımda hastaneye birlikte gittiğimiz ablanın kızı kaldı annem ve kv mi Eve gönderdikki ertesi gün evde bana iyi bakabilsinler yol yorgunluklarını atsınlar diye .
Ertesi gün eve çıktık annem herkesten önce uyudu kv dem zaten rahatsızdı o gece yediği bişeyden zehirlendi hastaneye kaldırdı eşim gece.
Benim eşim sürekli olarak gece çalıştığı için geceleri hep yalnızım ben.
Ilk gece dikiş ağrılarımla bebeğimle hep kendim ilgilendim zaten sütüm olmadığı in hiç durmadı bebek sabaha kadar.
Kv hastaneden sabaha karşı geldi annem desen kızımın odasında yattı kızım yanımda yattı sabaha kadar hiç uyumadım o gece.
Ertesi gün hastanede yanımda olan abla kızının kaydını yaptırıp istanbula dönünce akşam 22:00 de tekrar yanına geldi 1 hafta bizde kaldı hem kızıma hem bana baktı Allah razı olsun.
Biz çocuklarımızı kimseye güvenerek doğurmadık tabiki ama hem annem hem kv varken de başkasının gelip yardım etmesi insana koyuyor .
Ilk günler çok gelen giden oldu annem de kv dede sürekli gün içinde uyuyorlar gelen olunca kaldırıyorum biri kalksa biri kalkmıyor gelene gidene servis yapmak gerekiyor anlayacağın o abla olmasaydı çok daha zor geçirirdim bu günleri .
Yinede Allah razı olsun kv de yemeğimi kahvaltımı hazırlıyor sağolsun taşlı insanlar ikiside onlarada bişey diyemiyorum Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…