- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
belki bu yazır çoğu kişiyi ilgilendirmicek sakaryalılar dışında ama ben yinede söylemek istiyorum kazara denk gelirsiniz aklınızda bulunsun özellikle sakaryalıların.! Ada tıp hastanesi bilen bilir çok paracı bir hastanedir doğaldır çünkü özel hastane tek beklentileri para. ama bugün işin iyice suyunu çıkarıp resmen hırsızlık yaptılar! kardeşimin kalça popo kısmında apse çıktı kadın dogum uzmanına gittik sigortalı olarak 52 lira muayene ücreti verdik içeri girdik bayana derdimizi anlattık ve kadın hiç muayene etmeden buna ben degil genel cerrahi bakıyor dedi ve bizi muayene olmadan bi kagıtla oraya yönlendirdi en güzel kısıma geliyoruz genel cerrahi muayenesi için bir 52liracık daha istediler şok olduk bu nasıl iştir muayene etmeden bi kagıtla yollayıp bide ustune para istemek hırsızlık degilde nedir?! durumu danışmada anlattığımızda soyledigi söz " burası özel hastane hanımefendi bunları bilerek tahminederek geliceksiniz " kabus gibiydi size tavsiyem ada tıptan uzak durun ben böyle bişey hayatımda ilk defa görüyorum hani devletten daha iyi ilgi alaka görürüz daha iyi olur diye gittik paramızla rezil olduk geldik. elimizden bişey gelmiyor ama hiç ses çıkarmadan durmakta benim sinirimi çok bozuyor paylaşmak istedim belki birilerine bir yararım olur.