2014 Ekimde düğünü Olanlar Hadi İçeri :)

oh ne guzl valla bnm de 11 ekım de bu pazar çeyiz gidecek nasıl yaptın ceyız yerlestrme ısını fıkır versene ne yapmm gerekır :) muhtemelen zaten orta elemanı olucam bnde o na bak buna bak vs tecrubelısın artık sende

bende 12 ekim gelini.. yerleştirme kalabalıktı, herkes sana seslenip bşyler sorucak ve danışacak. sakin olmaya çalışmalısın.
kendini işe kaptır ve başka şylr düşünme. o zaman daha kolay.
mutfak eşyalarının hepsini yıkayamadık. 3 makine açabildik.
bardak, tabak vs acil kullanılacakları yıkadık.
tencere tava vs. nemli bezle sildim, zamanla yıkanır diye. özel eşyalarımı çalıştığım ve yakın olduğum için fazla götürmedim. şimdilik yaşanır halde evim çok şükür
bayram tatilinde tam yerleşeceğim kısmetse..

kolay gelsin

:) bız ılk evde yıkayalım dedık annemle sonra dedık evımde ben kendım yıkarım dedık son karr olarak yerleştrme esnasında bıle fazla yıkamayı dusunmuyorum kendım yıkarım tek kaldıgımda dıye dusunuyrm ama bakalım dedıgım gıbı olucak mı

Merhaba,

Herşey yerleşti evim yaşamay hazır. Ben çalıştığım için çeyiz serilmedi herşey yerine yerleşti. Herkes bir yeri paylaştı kalabalık olunca 4 saatte herşeyim tamamdı.. Ama herkes seni çağırıyor onu buraya mı koyalım söyle mi yapalım odalar arasında gezinmekten yoruluyorsun bende en sonunda siz istediğiniz gibi myapın ben olmayan bir yer varsa düzelltirim size demekte buldum ve oturdum. Mutfak esyalarımın tamamı yıkandı ve kurulandı mutfakta 6 kişilik bir ekip vardı 2 kişi bulaşık yıkadı 2 kişi kuruladı 2 kişide kutuları açtı ama mutfağıma sıgmadı aldıklarım ne yazık ki ben abartınca..

Sakin olmak gerekiyor ve odalar arasında gezinmek istemiyrsan onlara bırak sonra sen zamanla düzenlersin herşeyini ben öyle yapıcam.

Bayramın 3.günüde bnm çeyiz yerleştirme telaşı başlıyo bakalım nasıl geçecek :) Çok heyecanlıyım yaa insanın kendi evinin olması ne kadar güzel temizliği bile zevkle yapıyorum valla :) Allah bu heyecanımızı aşkımızı daim etsin inş hepimizin

dun ıtıbarı ıle ceyızımde gıttı şükürler olsun bol yağmurlu bır gun olmasına ragmen yagmurun durdugunu zmanlarda tasındı ve hıcbır aksılık olmadan bıttı ama mutfak mal epeyce bı fazlaymıs :))

aynen cnm bıde eve kendı esyaların (ceyızllern) gıttı mı tam bı eve benzıyor gercekden (bız) dişi kuşlar yapıyoz yuvayı neyse konumusa dönek hıc cıkasın gelmıyr hersey yenı temız pak ferah ışıl ışıl misal ben işimiz bıttı cıktık 10 kere gırdım onu kapattık mı sunu yaptık mı ettık mı dur bı daha bakayım eşim artık cık suradan dedı :)) öle çıktım bı yanım buruk ama bekle benı evım evım 11 gun kaldı

Bende mutfak malzemelerini sığdıramamaktan korkuyorum :) İnş sığar yaa

bızm kızlar sıgdırmayı basarmıslar ama gelısı guzl tabı kı bnde bardak cok anacım hangı ara almısım o kdr bardagı anlamadım bende bnm bıle aklım almadı

:) Bende bayramda yerleştircem bakalım. Ben bardak takımı almıştım misafir için 12 kişilik altın sarılı parıl parıl bişi :) Onun dışında günlük kullanacağım 12 tane su bardağı ve 12 tane çay bardağı var Sen kaç kişilik aldın merak ettim

ben hep 6 lı almısdım begendıkce almısım kısı sayısı olarak degıl de daha cok modele bakmısım :)))

ben hep 6 lı almısdım begendıkce almısım kısı sayısı olarak degıl de daha cok modele bakmısım :)))

Annemde snn gibi canım farklı modellerde bir sürü bardağı var :) Bnmde çeyizim taşındı dün.Yarın yerleştiricez bakalım tüllerim de hala gelmedi yaa

ayy ne guzl ben cok kasmısdım vallahı ceyız olayında bakalım ıns guzl gecer tatlım sımdıden kolay gelsın

Kizlarrrrrrrr 9 gün kaldı çok heyecanliyim

kızlar selam benimde nikahım 25 ekim kına gecem 23 ekimde çok az kaldı ama daha çok işim var yetiştiremeyeceğim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…