- 13 Eylül 2014
- 270
- 74
- 53
- 37
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
şemsiye 35 tl canım .. Eminönü'nde sordum 55 dedi..ne kadara yapıyosun canım
Ben sana kiralayabilirim beğenirsen ..Msj yazarsan canım resmini çeker atarım ..kızlar bindallı kiralayabileceğim bir kaç yer önerir misiniz kına gecem 9 ekim
Merhaba Kızlar :)
Benimde 12 Ekimde Düğünüm.
Hazırlıklar nerdeyse tamam gibi.
Sadece halılarımız kaldı onlarıda bugün halledicez, pazar günü çeyiz'im gidecek ve evim artık yaşanmaya hazır hale gelecek.
Yapacaklarımız olarak ;
- Gelinlik Ayakkabısı
- Kına Gecesinden Giyeceğim Elbise
- Damatlık
- Takılar kaldı
Heyecan günden güne artıyor :)
oh ne guzl valla bnm de 11 ekım de bu pazar çeyiz gidecek nasıl yaptın ceyız yerlestrme ısını fıkır versene ne yapmm gerekır :) muhtemelen zaten orta elemanı olucam bnde o na bak buna bak vs tecrubelısın artık sende
:) bız ılk evde yıkayalım dedık annemle sonra dedık evımde ben kendım yıkarım dedık son karr olarak yerleştrme esnasında bıle fazla yıkamayı dusunmuyorum kendım yıkarım tek kaldıgımda dıye dusunuyrm ama bakalım dedıgım gıbı olucak mıbende 12 ekim gelini.. yerleştirme kalabalıktı, herkes sana seslenip bşyler sorucak ve danışacak. sakin olmaya çalışmalısın.
kendini işe kaptır ve başka şylr düşünme. o zaman daha kolay.
mutfak eşyalarının hepsini yıkayamadık. 3 makine açabildik.
bardak, tabak vs acil kullanılacakları yıkadık. tencere tava vs. nemli bezle sildim, zamanla yıkanır diye. özel eşyalarımı çalıştığım ve yakın olduğum için fazla götürmedim. şimdilik yaşanır halde evim çok şükür
bayram tatilinde tam yerleşeceğim kısmetse..
kolay gelsin
oh ne guzl valla bnm de 11 ekım de bu pazar çeyiz gidecek nasıl yaptın ceyız yerlestrme ısını fıkır versene ne yapmm gerekır :) muhtemelen zaten orta elemanı olucam bnde o na bak buna bak vs tecrubelısın artık sende
Bayramın 3.günüde bnm çeyiz yerleştirme telaşı başlıyo bakalım nasıl geçecek :) Çok heyecanlıyım yaa insanın kendi evinin olması ne kadar güzel temizliği bile zevkle yapıyorum valla :) Allah bu heyecanımızı aşkımızı daim etsin inş hepimizin
dun ıtıbarı ıle ceyızımde gıttı şükürler olsun bol yağmurlu bır gun olmasına ragmen yagmurun durdugunu zmanlarda tasındı ve hıcbır aksılık olmadan bıttı ama mutfak mal epeyce bı fazlaymıs :))
Bende mutfak malzemelerini sığdıramamaktan korkuyorum :) İnş sığar yaa
bızm kızlar sıgdırmayı basarmıslar ama gelısı guzl tabı kı bnde bardak cok anacım hangı ara almısım o kdr bardagı anlamadım bendebnm bıle aklım almadı
:) Bende bayramda yerleştircem bakalım. Ben bardak takımı almıştım misafir için 12 kişilik altın sarılı parıl parıl bişi :) Onun dışında günlük kullanacağım 12 tane su bardağı ve 12 tane çay bardağı varSen kaç kişilik aldın merak ettim
ben hep 6 lı almısdım begendıkce almısım kısı sayısı olarak degıl de daha cok modele bakmısım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?