Sakın ilacı kesme test gününde verilen kandır asıl olan..Gebelik çıkarsa ilaçları kestiğin için pişman olursun..Ya orasi oyle.. Ama degerin dusmesi kotu, 5.gun 0.5 olsaydi 6.gun 2.6 olsaydi phala gibi olabilirdi..
Catlatma ignesinden 4.2 cikmis olabilir diyorsun yani,bilemedim simdi..
Carsamba bi daha vericem kan, ilaclari kesmiym o zaman..
meraba bende bursadayimm ve cok sewindim.sizi goruncee nerde tedawi oluyosunuz acabaa nasil gidioo ben jinemedde tedawi olyyorumm :)Sizi Bursalı olduğunuz için ara ara takip ediyorum:) kesinlikle hafif e Alınacak birsey değil bünyeden bünyeye çok farkettiriyor. Benim de tedavi öncesi 4,79 çıkmıştı İstanbul'daki Dr um tsh düşmeden başlamayalım işimizi garanti tutalım demişti sonra bursa Acıbadem'de endokrin Oğuz Kaan bey ile tedaviye başlandı haşhimato teşhisi koyuldu . Oğuz beyde bunun hamilelik i çok etkilediğini söyledi hastalık düzene girmeden gebelik düşünmemelisin demişti . Ve taa 2 ay sonra Değerler normals indi ve tüp e öyle başladık . Ve şuan her ay endokrin e gidip tsh değerlerime bakılıyor hamilelikten biraz yükselmiş ilacım arttırıldı
TamamSakın ilacı kesme test gününde verilen kandır asıl olan..Gebelik çıkarsa ilaçları kestiğin için pişman olursun..
Ya cnm bence cik cok cok erken davraniyorsun hani 8 veya 9 uncu gun desen neyse Ma onunde daha kac gun var insl bu sefer olur olumlu olmYa bak guzelim..
Sabırsız kizlarr gununuzu beklemeden test yaptirmayin lutfen. Siz dualarinizi edin. Yani oyle acelecisiniz ki bi mucize olacagı varsa da izin vermiyorsunuz.
Akışına birakın biraz, zamana, allaha emanet..
Biraz sabır..
Merhaba ben istanbul şişli memorıal da tedavi oluyorum fakat bursada rentıp songül yapıcıya başladım inşllh bundan sonra onunla devam edicemmeraba bende bursadayimm ve cok sewindim.sizi goruncee nerde tedawi oluyosunuz acabaa nasil gidioo ben jinemedde tedawi olyyorumm :)
Jimerde kiminle tedavi oluyorsunuzmeraba bende bursadayimm ve cok sewindim.sizi goruncee nerde tedawi oluyosunuz acabaa nasil gidioo ben jinemedde tedawi olyyorumm :)
jimwr deil cnm jinemedde :)Jimerde kiminle tedavi oluyorsunuz
Hmn tamam yanlış okumuşum ... Jinemed Murat bey de mijimwr deil cnm jinemedde :)
âmin inşllh... Tebrikler... Bunlar çok güzel haberlerarkadaslar yeni dahil oldugum bu topikten sevincli bir haber vererek ayriliyorum.bhcg 58.97 cikti.sonsu sukurler olsun.rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin
Sizi Bursalı olduğunuz için ara ara takip ediyorum:) kesinlikle hafif e Alınacak birsey değil bünyeden bünyeye çok farkettiriyor. Benim de tedavi öncesi 4,79 çıkmıştı İstanbul'daki Dr um tsh düşmeden başlamayalım işimizi garanti tutalım demişti sonra bursa Acıbadem'de endokrin Oğuz Kaan bey ile tedaviye başlandı haşhimato teşhisi koyuldu . Oğuz beyde bunun hamilelik i çok etkilediğini söyledi hastalık düzene girmeden gebelik düşünmemelisin demişti . Ve taa 2 ay sonra Değerler normals indi ve tüp e öyle başladık . Ve şuan her ay endokrin e gidip tsh değerlerime bakılıyor hamilelikten biraz yükselmiş ilacım arttırıldı
Hadi yaArkadaslar, benim bebeklerim tutunamamis
2.denememdi, herseyin hayirlisi....
ewet cnm bilgin varmi :)Hmn tamam yanlış okumuşum ... Jinemed Murat bey de mi
Dr um sıkıntı olmadığını söyledi inşllh artık bursada devam edicem. Niz elimizden gelenleri yapalım küçük te olsa ihmal etmeyelim sonradan keşke dememek içün . 2ay iyi bir zaman inşllah... Hayırlısı olsun... Dua ile... Rabbim hayırlı bir sekilde nasip etsin inşllhMerhaba canım, seninle Memorial sayfasında yazışmıştık, hamilelik nasıl gidiyor, herşey yolundadır umarım. İlaca başlayalı 20 gün olmuş, yarın kontrole gideceğim bakayım değerim düşmüş mü? söylediğin gibi dikkat etmek gerek haklısın. Tedavime zaten Aralık adetiyle başlanacak kısmetse, bende yaklaşık 2 ay kadar ilaç kullanmış olacağım. İnşallah bu sefer olur canım ya, sağolasın..
Murat bey ile sadece ön görüşme yapmıştık o kadar . Benim problemim yok normal şartlarda haşhimato harici . Gittiğimizde yaşım 24 3 yıllık evli bir düşük haberi ile bahardan ona inmiştim küçük olduğum için niye Sorularını baya sormuştu aslında güzel ilgilenmişti fakat benim eşim biraz titiz :) çok elektrk alamadım dediewet cnm bilgin varmi :)
Ama onunla bir arkadaşım ikizlerini kucağına aldı.... Hayırlısı inşallh doktorlar bir bahane Rabbim nasip edecekse inşallh onlar bir aracıMurat bey ile sadece ön görüşme yapmıştık o kadar . Benim problemim yok normal şartlarda haşhimato harici . Gittiğimizde yaşım 24 3 yıllık evli bir düşük haberi ile bahardan ona inmiştim küçük olduğum için niye Sorularını baya sormuştu aslında güzel ilgilenmişti fakat benim eşim biraz titiz :) çok elektrk alamadım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?