2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ya orasi oyle.. Ama degerin dusmesi kotu, 5.gun 0.5 olsaydi 6.gun 2.6 olsaydi phala gibi olabilirdi..
Catlatma ignesinden 4.2 cikmis olabilir diyorsun yani,bilemedim simdi..
Carsamba bi daha vericem kan, ilaclari kesmiym o zaman..
Sakın ilacı kesme test gününde verilen kandır asıl olan..Gebelik çıkarsa ilaçları kestiğin için pişman olursun..

meraba bende bursadayimm ve cok sewindim.sizi goruncee nerde tedawi oluyosunuz acabaa nasil gidioo ben jinemedde tedawi olyyorumm :)

Ya cnm bence cik cok cok erken davraniyorsun hani 8 veya 9 uncu gun desen neyse Ma onunde daha kac gun var insl bu sefer olur olumlu olmYa bak guzelim..

Canim bakalim, carsamba belli olucak..
Yazarim buraya :)

Sabırsız kizlarr gununuzu beklemeden test yaptirmayin lutfen. Siz dualarinizi edin. Yani oyle acelecisiniz ki bi mucize olacagı varsa da izin vermiyorsunuz.
Akışına birakın biraz, zamana, allaha emanet..
Biraz sabır..

Ya bunun sabirsizlikla ilgisi yok ki, olmicaksa olmicaktir, vakti gelmediyse rabbim vermicektir..
Ben d bunu erkenden ogreniyorum, ha 6. Gun ogrenmisim ha 10.gun..
Nie bos bos bekliym ki, embriyo 3. Ya da 4.gun rahme tutunuyor ve otomatik hcg salgisi basliyor..
Degeri dusuk cikip kendini bosa avutanlardan degilim ben,
Daha once de yasadim, 7.gun 5.4 cikmisti, noldu= dis gebelik..

Hersey vakti zamani gelince olur, ve o zaman degerler oyle guzel artar ki..
Şaşarsin :)

meraba bende bursadayimm ve cok sewindim.sizi goruncee nerde tedawi oluyosunuz acabaa nasil gidioo ben jinemedde tedawi olyyorumm :)
Merhaba ben istanbul şişli memorıal da tedavi oluyorum fakat bursada rentıp songül yapıcıya başladım inşllh bundan sonra onunla devam edicem

arkadaslar yeni dahil oldugum bu topikten sevincli bir haber vererek ayriliyorum.bhcg 58.97 cikti.sonsu sukurler olsun.rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin

Merhaba canım, seninle Memorial sayfasında yazışmıştık, hamilelik nasıl gidiyor, herşey yolundadır umarım. İlaca başlayalı 20 gün olmuş, yarın kontrole gideceğim bakayım değerim düşmüş mü? söylediğin gibi dikkat etmek gerek haklısın. Tedavime zaten Aralık adetiyle başlanacak kısmetse, bende yaklaşık 2 ay kadar ilaç kullanmış olacağım. İnşallah bu sefer olur canım ya, sağolasın..

Inşallah güzel gidiyor
Dr um sıkıntı olmadığını söyledi inşllh artık bursada devam edicem. Niz elimizden gelenleri yapalım küçük te olsa ihmal etmeyelim sonradan keşke dememek içün . 2ay iyi bir zaman inşllah... Hayırlısı olsun... Dua ile... Rabbim hayırlı bir sekilde nasip etsin inşllh

ewet cnm bilgin varmi :)
Murat bey ile sadece ön görüşme yapmıştık o kadar . Benim problemim yok normal şartlarda haşhimato harici . Gittiğimizde yaşım 24 3 yıllık evli bir düşük haberi ile bahardan ona inmiştim küçük olduğum için niye Sorularını baya sormuştu aslında güzel ilgilenmişti fakat benim eşim biraz titiz :) çok elektrk alamadım dedi

Ama onunla bir arkadaşım ikizlerini kucağına aldı.... Hayırlısı inşallh doktorlar bir bahane Rabbim nasip edecekse inşallh onlar bir aracı

E ecz06 niye karamsar oluyosun ki...gün doğmadan neler doğar..doktorun bile havlu atmamışken sen hemen havlu atma...ooo du bakalım bunun 9 ayı var aşermesi var..doğumu sütü maması bezi kakası var..varda var yani canım benim allah büyüktür işimiz allaha kalmışsa sen onu olmuş bil arkadaşım...

Dun transferim oldu bugun 1 cay bardagi nar suyu ictim bazi yerlerde icilmemesi gerektigi yaziyo bisi olmaz dimi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…