- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Ben geldim17 günlük bursa maceram bitti aldım yavrulari izmire evimize geldik bugün transferimin 3. Günü 22 Kasım büyük gün dualarinizı bekliyorum canlar 4.tedavide Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim canımOhhhh maşallah rabbim gönlüne gore versin sana hayırli kılsın bu güzel bebeklerini :))
Ben geldim17 günlük bursa maceram bitti aldım yavrulari izmire evimize geldik bugün transferimin 3. Günü 22 Kasım büyük gün dualarinizı bekliyorum canlar 4.tedavide Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun inşallah
Canım benimde kasım sonuna kadar histeroskopim yapılır pazar günü adet olurum 5 gün sürse ayın 20 sinden sonra her an hist olabilirim...Ayaralayacaz doktorumla...Sonraki adetlede tedavi başlaması lazım malum çizik atılacak işe yaraması için..Çok yakın zamanlarda tedavide olacaz gibime geliyor..
Hayorli cumalar kizlar ben evdeyim.bebişş bu arada yusuf eren koyduk adini hastanede bi sure misafirrr.
Gerite fonup okuyamadim.
Guzel haberler var sanirimmm
Hepinizi seviyorumm.
Amin insallah cnm yaa.canımmmmm adıyla yaşasın :) Allahm koynuna alıp doya doya koklayacağın zamanı tez getirsin sağlıkla inşallahhh :)
canım kat kat artmış maşallahhhhh :) şükürrrrrrrrrrrrr :)
Ayyy artık gun beklicez hee.rabbim bu sefer yüzünü güldürsün cnmmelindam3535 .!.:Ben geldim17 günlük bursa maceram bitti aldım yavrulari izmire evimize geldik bugün transferimin 3. Günü 22 Kasım büyük gün dualarinizı bekliyorum canlar 4.tedavide Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun inşallah
Hadi insallah cnm guzel haberler ver Allahin izniyle...Kizlar ben duramadım, kan verdim bugun :) sonucu bekliyorum..
Kizlar ben duramadım, kan verdim bugun :) sonucu bekliyorum..
Hadi insallah cnm guzel haberler ver Allahin izniyle...
Canım kaçıncı Gündü bugün? Hadi Hayırlısı inş hakkındaYa bu kadar
valla ben her hamiş için kendim haber almış kadar mutlu oluyorumTeşekkür ederim canım, sizleri çok seviyorum. Benim mutluluğum inan sizin mutlu olmanıza bağlı.
hayırlı haberler gelir inşKizlar ben duramadım, kan verdim bugun :) sonucu bekliyorum..
inşallah hayırlı sonuçlar nasip eder rabbimBen geldim17 günlük bursa maceram bitti aldım yavrulari izmire evimize geldik bugün transferimin 3. Günü 22 Kasım büyük gün dualarinizı bekliyorum canlar 4.tedavide Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun inşallah
bu yazdıklarında o kadar haklısın ki ben gerçekten çekiniyorum belki istemeden birini üzersem diye ama dualarım da herkes için rabbim herkese nasip etsincanım benim maşallah herşey hep gönlünce gelişsin bu süreçte..
seni çok iyi anlıyorum insan topiklerde okadar çok tedavi gören arkadaş varken gebelik haberlerini devamlı herkezin gözüne sokmak istemiyor çünkü o aşamada negatif haber alan yakın arkadaşlar olabiliyor, farklı kayıplar yaşayan arkadaşlar olabiliyor, insan ister istemez arkadaşlarınıda düşündüğü için hassas oluyor..
kalbi güzel arkadaşım benim çok öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?