2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ohhhh maşallah rabbim gönlüne gore versin sana hayırli kılsın bu güzel bebeklerini :))

tatlım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah :) 22sinde güzel heberlerini alacağız allahın izni ile :)

Melindam hayirli olsun ayni gun transferimiz olmus benimde 2 transfer oldu insallah guzel haberler aliriz benim doktor 26 kasima gun verdi ama o zamana kadar ben duramam herhalde..

Bu sefer olacak bak görürsün... Her gece herkese dua ediyorum ama senin isminle dua ediyorum... Doğumda da edicem :)

Hayorli cumalar kizlar ben evdeyim.bebişş bu arada yusuf eren koyduk adini hastanede bi sure misafirrr.
Gerite fonup okuyamadim.
Guzel haberler var sanirimmm

Hepinizi seviyorumm.

Maşallah adıyla yaşasın minik Yusuf Eren :)

Ayyy artık gun beklicez hee.rabbim bu sefer yüzünü güldürsün cnm

Teşekkür ederim canım, sizleri çok seviyorum. Benim mutluluğum inan sizin mutlu olmanıza bağlı.
valla ben her hamiş için kendim haber almış kadar mutlu oluyorum ohhhhhhhhhhhh mis gibi teyze oluyorum daha ne isterim

inşallah hayırlı sonuçlar nasip eder rabbim

phala, post: 37791989, member: 516864"]İnşallah inşallah, her zaman isteyen herkes için dua okuyorum. Buradakiler için 4444 Salat-ı Tefriciye okudum, inan kendim için değil. Burada ki arkadaşlarım hamile kalsın diye.[/QUOTE]
Cnmmmm.seni ihmal ettim biliyorum ama aklim hep sendeydi degerin ne oldu diye.
Hersey yolunda gidiyor senin adina cok mutluyum.

bu yazdıklarında o kadar haklısın ki ben gerçekten çekiniyorum belki istemeden birini üzersem diye ama dualarım da herkes için rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…