2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kendisi medical parkta bir doktorun ismini verdi, arkadaşıymış, bugün orayla görüşeceğim. İstersen uygun gelirse oraya yaptır dedi, ama benim yapmam daha uygun olur dedi. şimdiden 4000TL çok geldi bana, bakalım bu doktor ne diyecek, ona göre karar vereceğiz artık. Bende Acıbadem iyi olduğunu düşünerek gittim ama şu fiyatı biraz uygun söyleseydi keşke, eşimde hamile kalırsan para gözümde yok ama kalmazsan at çöpe paraları diyor işte

Bende içimden öyle dedim çok büyük değilmi bir tanesi göğüste taşımak için ben kaşınırım ki
Yolda yürürken elimi sürekli göğsüme götürürsem refleks olarak bana ne gözle bakarlar

Hahahah ben şiyle yapmayı düşünüyorum bi bezi kese gibi dikicem inine bı tanesini koyup böyle sıkıcam ezilsin sonra göğsümün arasına takıcam
Oyhhh şimdiden yoruldum ahahah
Bence niyet önemli oldugu için bi parca koysak yeterlı olur

Genel erkek bakışı işte..
O para veriyor bizde o kadar hormonu yükleniyoruz yetmiyor işlemlere giriyoruz sonuç negatif olursa bizimde sağlımızı at çöpe gitsin...İnşallah bu bakışını birazcık düzeltir...
Görüş bakalım ne fiyat verecek doktor...
Tüp bebek işlemini yapacak doktor histeroskopiyi kendisi yapmayı tercih ediyor bu da olması gereken aslında..
Rahmin durumunu bizzat görmüş oluyor ve ona göre hareket edebiliyor..
Diğer türlü eline bir kağıtta sonuçla gidiyoruz..

Koyanlar nasıl koydular onuda yazarlar bize kopya çekeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…