2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
neler neler öğreniyorum hiç duymamış ben

İnşallah canım sağolasın..

Ayyy ne diyosuunnn çok sevindim...
Hacdan geldiyse isterim tabii ama önce eşim getircekmi onu netleştireyim olmadı isterim mutlaka
tamm canım istersen mesaj atarsın bende resmini yüklemeye çalışıyorum bakarsınız

şekli yumurtalık içinde de foliküller var sanki
evet orjinalini taşıyanlar bir baksın desin bize..

Merhaba, ben eski üyelerdenim aslında, bir konuda fikrini almak isterim arkadaşım. Bursada yaşıyorum, önceden 2 negatif deneyimim var,3. tedavi için Acıbadem hastanesinde başladım tedavime, doktorum histereskopi yapalım beraberinde var olan miyonunuda alalım diyor. Toplam 4000TL ücret istedi. Ofis histereskopi 2300TL, miyon alınırsa fiyat 4000TL olacak.Şimdiye kadar miyonum kötü yerde değil demişlerdi, doktorum alabilirimde almayada diyor. İstersen başka yerde olabilirsin fiyat çoksa dedi. Ne yapsam ya, çokmu söylemiş, başka doktoramı olsam histereskopi? fikrin nedir arkadaşım..

Tatlım bu karar tamamen bütçenle ilgili..
Acıbadem bir çok merkeze göre pahalı bunu hepimiz biliyoruz..
Daha uygun yer bulursan orada yaptır ama emin olduğun bir doktor olsun...
Histeroskopi bende yaptıracağım ama zamanı belli değil..
Ben çok önemli olduğunu düşünüyorum tedavi öncesinde daha sonraki ay tedaviye başlandığında gebelik şansı artıyor bu kanıtlandı...

bende pcolu ve 3. denemem transfer sonrası nelere dıkkat edıo arkadaslar ogrenmek ıstedımm 3ç denemem ama hala ılk gıbıyım :)

Aslında durumumuz iyi ama eşim konu hastane olunca, para konusunda fazla tutucu. Başından beri bana Acıbadem pahalı bir yer diyordu, özellikle devlette yaptırmaktan yanaydı, raporlu haklarımı kullandım, şimdi benim ısrarımla oraya başladım. Geçen aydan beri vitaminler ve b12 iğne kullanıyorum, bu ayda histereskopi olmak için gittim, Aralık ayında tüpe başlayacaktık. Ama miyomu alma fikrini hiç beklemiyordum, çok küçük ama alayım dedi, böyle olunca fiyat çok daha arttı. Eşim pek memnun olmadı bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım valla ya..Çok teşekkür ederim değerli yardımların için. Bu arada yeni tedavin hayırlı olsun, öncesinde sende bir şey kullanıyormusun?

Benim gittiğim Acıbadem (Bursa) fiyatları çok uygun. Çider üyesiyim buraya üye olursa Acıbademden 1.000 tl indirim alıyorsun ve 2. denememi de Acıbademde yaptırdım ilaçlar hariç tedavim 3.800 tuttu.

Tedavini Acıbadem de yaptır ama histeroskopi yi daha uygun fiyatlı bir yerde yaptırabilirsin...Acıbadem pahalı ama son teknoloji bir hastane her türlü yenilik mevcut tüp bebekte o yüzden tedavi için iyi bir tercih...Ben de İstanbul Maslak Acıbadem de tedaviye başladım diyelim..Bugüne kadar yapılmamış bir sürü test vs..var onları tamamlıyoruz..Tedavi öncesindeki ay da histeroskopi olacağım...Henüz vitamin vs..kullanmıyorum..Eşine söyle sağlıkta imkan varsa ucuza kaçmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…