- 21 Haziran 2014
- 160
- 187
- 53
- 33
tamm canım istersen mesaj atarsın bende resmini yüklemeye çalışıyorum bakarsınızneler neler öğreniyorum hiç duymamış ben
İnşallah canım sağolasın..
Ayyy ne diyosuunnn çok sevindim...
Hacdan geldiyse isterim tabii ama önce eşim getircekmi onu netleştireyim olmadı isterim mutlaka
Allah razı olsun aktara sorayım bakayım yarına..sen nerden almıştın hangi site özelden msj atabilirmisin.
şekli yumurtalık içinde de foliküller var sanki
evet orjinalini taşıyanlar bir baksın desin bize..
merabalar :)
Merhaba, ben eski üyelerdenim aslında, bir konuda fikrini almak isterim arkadaşım. Bursada yaşıyorum, önceden 2 negatif deneyimim var,3. tedavi için Acıbadem hastanesinde başladım tedavime, doktorum histereskopi yapalım beraberinde var olan miyonunuda alalım diyor. Toplam 4000TL ücret istedi. Ofis histereskopi 2300TL, miyon alınırsa fiyat 4000TL olacak.Şimdiye kadar miyonum kötü yerde değil demişlerdi, doktorum alabilirimde almayada diyor. İstersen başka yerde olabilirsin fiyat çoksa dedi. Ne yapsam ya, çokmu söylemiş, başka doktoramı olsam histereskopi? fikrin nedir arkadaşım..
Tatlım bu karar tamamen bütçenle ilgili..
Acıbadem bir çok merkeze göre pahalı bunu hepimiz biliyoruz..
Daha uygun yer bulursan orada yaptır ama emin olduğun bir doktor olsun...
Histeroskopi bende yaptıracağım ama zamanı belli değil..
Ben çok önemli olduğunu düşünüyorum tedavi öncesinde daha sonraki ay tedaviye başlandığında gebelik şansı artıyor bu kanıtlandı...
Kız sen resmi mi nerede gördün?yeterince var canım isteynlere göndereyim.resmini yüklemeye çalışıyorum birazdan bakarsınız.
Benim gittiğim Acıbadem (Bursa) fiyatları çok uygun. Çider üyesiyim buraya üye olursa Acıbademden 1.000 tl indirim alıyorsun ve 2. denememi de Acıbademde yaptırdım ilaçlar hariç tedavim 3.800 tuttu.Aslında durumumuz iyi ama eşim konu hastane olunca, para konusunda fazla tutucu. Başından beri bana Acıbadem pahalı bir yer diyordu, özellikle devlette yaptırmaktan yanaydı, raporlu haklarımı kullandım, şimdi benim ısrarımla oraya başladım. Geçen aydan beri vitaminler ve b12 iğne kullanıyorum, bu ayda histereskopi olmak için gittim, Aralık ayında tüpe başlayacaktık. Ama miyomu alma fikrini hiç beklemiyordum, çok küçük ama alayım dedi, böyle olunca fiyat çok daha arttı. Eşim pek memnun olmadı bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım valla ya..Çok teşekkür ederim değerli yardımların için. Bu arada yeni tedavin hayırlı olsun, öncesinde sende bir şey kullanıyormusun?
Nasıl yani anlamadım ben meryem otunun resmini demiştim amaKız sen resmi mi nerede gördün?
günaydın canım :)herkese günaydın....
nasılsın tedavi nasılgünaydın canım :)
günaydın canım tedavi sadece prolaktın ve tsh ı düşürmek için ilaç kullanıyorum bir de doğum kontrol hapı kullanıyorum. haftaya cuma gideceğim ilaçlar o zaman verecek bakalım beklemedeyım :)nasılsın tedavi nasıl
Aslında durumumuz iyi ama eşim konu hastane olunca, para konusunda fazla tutucu. Başından beri bana Acıbadem pahalı bir yer diyordu, özellikle devlette yaptırmaktan yanaydı, raporlu haklarımı kullandım, şimdi benim ısrarımla oraya başladım. Geçen aydan beri vitaminler ve b12 iğne kullanıyorum, bu ayda histereskopi olmak için gittim, Aralık ayında tüpe başlayacaktık. Ama miyomu alma fikrini hiç beklemiyordum, çok küçük ama alayım dedi, böyle olunca fiyat çok daha arttı. Eşim pek memnun olmadı bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım valla ya..Çok teşekkür ederim değerli yardımların için. Bu arada yeni tedavin hayırlı olsun, öncesinde sende bir şey kullanıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?