2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bizzat yaşayan birinden bilgi almaktan dolayı çok mutlu oldum sıkıyor olabilirim sorularımla hakkını helal et canım..
Yan etki yaşamışmıydın peki ilaç kullanırken bir kaç kişiden duymuştum saçlarımı döküyor vs..diye sende bir değişim oldumu kötü anlamda..

Meraba arkadaslar bende tup bebek tedavisi goruyorum transferim yapilali uc gun oldu cok stresliyim sizler bu asamalardan gectiniz mi neler olacak bilgi verebilecek var mi aranizda
Merhaba hoşgeldin...
Bu aşamayı 5 kez yaşadım 5 kez test bekleme sürecine girmişliğim var
Gebelik belirtisi arayacaksın kendinde büyük ihtimal ama arama derim kullandığımız ilaçların yan etkileri gebelik belirtileriyle uyumlu oluyor yanıltabilir seni..Sürekli yatma,yürüyüşe çık,komedi film dizi vs.. izle,ne yapmak seni mutlu ediyorsa onu yap yani bekleme sürecini mutlu geçirmeye çalış derim ben..Aksi ispatlanana kadar gebesin..

yok tatlım ne sıkması burda en çok sen yardımcı oluyosun bana tabi diğer arkadaşlarımda
soruna gelirsem bende zaten saç dökülmesi problemim vardı genç kızlıktan beri öle artmadı yani sadece kilo çok aldım bunu tiroide mi bağlasam yoksa evlenince hep evde olmama mı bilemedim doğrusu

nereye gidiyosun sennnnn

sen gittin phala geldi kığıız

Bende metabolizmamın yavaş çalıştığını düşünüyorum saç dökülmesi TSH dan dolayı zaten olabiliyor bir de ilaç kullanınca daha beter oluyormudur diye sorayım dedim..Kilo verememede aynı şekilde evde oturman etkilidir tabii ama TSH yüksekliği çok önemli kilo verememende...

Ben surekli dinlniyorum annemlr kalkmama izin vermiyor bende korkuyorum biraz ama evet bu sekilde yattikca cok daha zor oluyor beklemek ve hic bi sey hissetmiyorum oyuzden iyice strese giriyorum

yaa egunall, şu bülent hocaya sordum gördün mü bilmiyorum ama yanıt alamadım. daha doğrusu cevap verdi sağolsun, ama asıl sorumun yanıtını alamıyorum. yardımcı olur musun bilgin varsa?

Kızlar Phala nın değeri 2 kat artmış çok şükür herşey yolunda
çok şükür sabah açmıştım onun haberini bekliyodum
bu form bana başkalarının hamişlik haberiyle ne kadar mutlu olmayı öğretti
kızlar sizi seviyorummmm

yaa egunall, şu bülent hocaya sordum gördün mü bilmiyorum ama yanıt alamadım. daha doğrusu cevap verdi sağolsun, ama asıl sorumun yanıtını alamıyorum. yardımcı olur musun bilgin varsa?

Şimdi baktım canım soruna ve cevabına...
Ben daha anlaşılır yazayım sana..
Yumurtalar aşılama ya da opu gününe yakın çok daha hızlı büyür 4 günde hızlı büyümüş olabilir benim ilk tüp bebek denememde seninkine benzer bir şey olmuştu ve tüm yumiler çatlamıştı..Doktorun dediği gibi çoğul gebelik olabileceği endişesi ile aşılama iptal edilmiş..Genelde tüp bebekte dahil çoğul gebelik istemiyorlar...Benim koskocaman yumim ve diğer 17 yumim çatladıysa seninkide çatlamıştır merak etme...

Çok haklısın canım. Aynı şeyleri bende yaşıyorum. Özellikle kilo konusunda ha simdi hamile kalırım rejim yapmıyım ha sonra diye ye bu kılolara cıktım.. Her şeyi yapıyor insan bir çok şeyden vazgeciyor ama bi bakıyorsun olmamış. Dİlerim bu gunler geçer gider bir an önce..

Kız arkadaşlarım, çıktığım ve çıktığınız bu yol bizlere çok şey öğretti. Kimi zaman içimizi sevinç kapladı kimi zaman umutsuzluk. Kimimiz için uzun yol kimimiz için kısa... Bizle ilgili her şeyin kararını veren her şeyi var eden Allah'ımızın taktiri. Bize düşen şey sabır ve dua... Başka seçeneğimiz yok. Bu gün varız yarın yokuz her şeyden önemlisi sağlığımız canımız. Canımızın yanında bir can da mutluluğumuz. İnşallah ben, sen, o hepimiz mutlu sona ulaşalım hepimiz bir birimize dua edelim bir gün o mutluluk hepimizi bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…