dene canım günde bikaç kez iyotlu tuz yalayabilirsin ama önce sonucunu öğren bakalım kaç çıkmış dr ne sölüyo
bide dr bana tiroitler diğer insanlara göre seninki çalışmıyo o yüzden bu ilaçlar onu çalıştıracak bi ömür boyu almalısın demişti özelliklede hamile kalırsan dozunu iki haftada bir ayarlamak baktırmak lazımmış canım değerlere
Merhaba hoşgeldin...Meraba arkadaslar bende tup bebek tedavisi goruyorum transferim yapilali uc gun oldu cok stresliyim sizler bu asamalardan gectiniz mi neler olacak bilgi verebilecek var mi aranizda
yok tatlım ne sıkması burda en çok sen yardımcı oluyosun bana tabi diğer arkadaşlarımdaBizzat yaşayan birinden bilgi almaktan dolayı çok mutlu oldum sıkıyor olabilirim sorularımla hakkını helal et canım..
Yan etki yaşamışmıydın peki ilaç kullanırken bir kaç kişiden duymuştum saçlarımı döküyor vs..diye sende bir değişim oldumu kötü anlamda..
nereye gidiyosun sennnnntatlım bişey olmadı kan sonucunda çok şükür hamile haberini aldık
bugünde kan vericekti değeri katlanmışmı diye onu merak ediyoruz haber vermedi de hala
ben çıkıyorum tatlım şimdi görüşürüz sonra
sen gittin phala geldi kığııztatlım bişey olmadı kan sonucunda çok şükür hamile haberini aldık
bugünde kan vericekti değeri katlanmışmı diye onu merak ediyoruz haber vermedi de hala
ben çıkıyorum tatlım şimdi görüşürüz sonra
egunaaaaaaallnereye gidiyosun sennnnn
yok tatlım ne sıkması burda en çok sen yardımcı oluyosun bana tabi diğer arkadaşlarımda
soruna gelirsem bende zaten saç dökülmesi problemim vardı genç kızlıktan beri öle artmadı yani sadece kilo çok aldım bunu tiroide mi bağlasam yoksa evlenince hep evde olmama mı bilemedim doğrusu
ohh şükürler olsun AllahımKızlar Phala nın değeri 2 kat artmış çok şükür herşey yolunda
çok şükür sabah açmıştım onun haberini bekliyodumKızlar Phala nın değeri 2 kat artmış çok şükür herşey yolunda
yaa egunall, şu bülent hocaya sordum gördün mü bilmiyorum ama yanıt alamadım. daha doğrusu cevap verdi sağolsun, ama asıl sorumun yanıtını alamıyorum. yardımcı olur musun bilgin varsa?
Evet canım birbirimizden güç alıyoruz destk oluyoruz..Sanal da olsa gerçeğin ta kendisiyiz biz..çok şükür sabah açmıştım onun haberini bekliyodum
bu form bana başkalarının hamişlik haberiyle ne kadar mutlu olmayı öğretti
kızlar sizi seviyorummmm
ben son 4 yılımı ''YA HAMİLEYSEM'' şeklinde yaşadım ve hala yaşıyorum
aman agır kaldırmayım ya hamileysem
aman midye yemiyim ya hamileysem
aman ilaç içmeyim ya hamileysem
aman ağzıma maske takayım çamaşır suyuyla iş yaparken ya hamileysem
aman karnıma ağrı girdi hamilemiyim
aman midem bulandı hamilemiyim
aman amann amannnnn..... istemeden bu şekilde davranıyorum ama benim elimde olan bişey değil ki
belki kendiliğinden hamile kalsaydım böyle olmazdım
ama şuan o kadar hassasım ki bu konuda her bişeye dikkat ediyorum etmek zorunda hissediyorum
arkadşlarım var misal hamile karnı burnunda sigara içiyor anlam veremiyorum
ben diyorum mesela hamile olsam sigara içilen ortamda dahi bulunmam ...
işte böyle kuzucum bende gülüyorum kendi halime zaman zaman ama elimde değil
Kızlar Phala nın değeri 2 kat artmış çok şükür herşey yolunda
Kızlar Phala nın değeri 2 kat artmış çok şükür herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?