- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Canım özelden adını soyadını yaz bana Yasin i okuyacağım nickine okumayayım dimi
Aminn çok sagolunGÜnaydınlar olsun :) ohhh oh maşallah allah tamamına erdirsin..
Günaydın kızlar. Bende adet olmayı bekliyorum. Tedaviye başlıcam inşallah. Oda inatla gelmiyo. Geçen ay tüp bebek tedavisi görmüştüm. Ondan gecikti galiba.
Günaydın tatlım.
Aynen inşallah güzel haberlerle döner..
Doktor psikolojiye bağlı dedi. Tıbben herhangi bir engel yokmuş. Bende hazırım diyince başlıcaz inşallah.Günaydın tatlım..
Tüp ten sonraki ay adet düzensizliği olabilir...
Genelde 2 tedavi arasında en az 2 ay oluyor sende hemen mi başlanıyor tedaviye...
İnşallah canım...
Kötü haber duymak okumak istemiyorum bugün..
Dünden beri biraz üst üste kötü haberler aldım bugün başka olsun...
kuzumm iyiyim ya başladım bakalım tedavye Rabbim utandırmasın inşallahaaa asil ben ozledimki cnm, ben sizleri uzaktanda olsa takip ediyorum:)) nasilsin canim iyimisin tedavin basladimi hayatim..
kızlaarrr günaydınn hiç beni sormayın hıh dün doktora gittim vee ben tedaviye başladıııımmmmmmmmmmRabbime emanet tedavimiz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapıyoruz
Ahhh seni atlamışmıyız!!
Canım hadi hayırlı olsun hakkında. Rabbime emanet güzel sonuçlansın.
Ohhhh süpperrr hayırlı olsun canım tedavin su gibi akıp geçsin bebeğine giden yollarını açsın Rabbim..kızlaarrr günaydınn hiç beni sormayın hıh dün doktora gittim vee ben tedaviye başladıııımmmmmmmmmmRabbime emanet tedavimiz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapıyoruz
kuzumm iyiyim ya başladım bakalım tedavye Rabbim utandırmasın inşallah
Sol tarafımda bu ay garip bir şeyler oluyor ya hamileyim ya kist var demiştim size...
Geçen hafta biliyorsunuz Acıbadem e gitmiştim rahim filmi çekildi muayene oldum vs...
Muayenede doktor bakar bakmaz rahminde perde var alınması lazım dedi..
Sol tarafımda kist oluşmuş önemli değil dedi...
Rahim filmimde de (daha doktor yorumlamadı ben kendi anladığımı yazıyorum) sol tüpüm yer yer tıkalı..
Oysaki tüplerim açıktı benim 2.denemede oluşan dış gebelik sol tüpümün ordaydı meğerse o dış gebelik tüpüme hasar vermiş...Yıllarca sebepsiz infertilite denilen ben rahmimde doğuştan perde olduğunu öğreniyorum bunca zaman kaç doktora göründüm nasıl tespit edilemez bu..Gebe kalmaya engel değil ama gebelik kaybına sebep olabilirmiş...
Dış gebeliği bile bu sebeğle yaşamış olabilirim..Embriyo perde de dolayı rahmime yerleşememiş tüpe doğru yerleşmiş olabilir.Bunca yıl hep dedim ki benim TSH değerim yüksek çıkıyor bildiğim doğal gebelik için 2,5 altı olmalı ama benim en düşük çıktığında bile 2.75 çıkmıştır hep 3 üzeridir..Kimseye dinletemedim yüksek olduğunu kendi başıma endokrine bile gittim belki o ilaç verir diye o da 4 ü geçince müdahale ederiz dedi..Geçen hafta eski sonuçlarımı görür görmez doktorum bana TSH ın yüksek dedi eveetttttt dedim şükür biri farketti...Bugün kan verdim sonuca göre ilaç başlanabilir..Bu da gebeliği engelleyen önemli bir faktördür lütfen TSH,T3,T4 değerlerinizin üzerinde durun pas geçmeyin...Genetik sonuçlarımız çıkar yakında bazı testleride yaptırıyoruz rahim filmide tamam tüm sonuçlara göre bir plan yapacağız...Detaylı anlatmamıştım şimdi fırsatım oldu merak edenlere gelsin bu mesajım
Doktor psikolojiye bağlı dedi. Tıbben herhangi bir engel yokmuş. Bende hazırım diyince başlıcaz inşallah.
Sağol canım...Balım her şey bir şeye vesile işte.. Dİlerim bu sefer hayırlıdır senin için. Rabbim bütün engellerini kaldırsın. YOlun açık allaha emanet olsun inşallahhhh....
Günaydın kızlar...
Bugün phala dan güzel haber gelsin inşallah diye dua ediyorum...
Dün ki haberden sonra buna ihtiyacım var...
kızlaarrr günaydınn hiç beni sormayın hıh dün doktora gittim vee ben tedaviye başladıııımmmmmmmmmmRabbime emanet tedavimiz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapıyoruz
kuzumm iyiyim ya başladım bakalım tedavye Rabbim utandırmasın inşallah
amin canm inşallah hepimiz sonu bebişli hayırlı tedaviler oluruzOhhhh süpperrr hayırlı olsun canım tedavin su gibi akıp geçsin bebeğine giden yollarını açsın Rabbim..
saol canm benmmm inşallah hakkımızda hayırlısı olurayyyy kuzummm hadi bismillah Allah ım hayırlı olanı nasip etsin
bebişine kavuşursun inşallah canım
canım benimmm bu sefer inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursunSol tarafımda bu ay garip bir şeyler oluyor ya hamileyim ya kist var demiştim size...
Geçen hafta biliyorsunuz Acıbadem e gitmiştim rahim filmi çekildi muayene oldum vs...
Muayenede doktor bakar bakmaz rahminde perde var alınması lazım dedi..
Sol tarafımda kist oluşmuş önemli değil dedi...
Rahim filmimde de (daha doktor yorumlamadı ben kendi anladığımı yazıyorum) sol tüpüm yer yer tıkalı..
Oysaki tüplerim açıktı benim 2.denemede oluşan dış gebelik sol tüpümün ordaydı meğerse o dış gebelik tüpüme hasar vermiş...Yıllarca sebepsiz infertilite denilen ben rahmimde doğuştan perde olduğunu öğreniyorum bunca zaman kaç doktora göründüm nasıl tespit edilemez bu..Gebe kalmaya engel değil ama gebelik kaybına sebep olabilirmiş...
Dış gebeliği bile bu sebeğle yaşamış olabilirim..Embriyo perde de dolayı rahmime yerleşememiş tüpe doğru yerleşmiş olabilir.Bunca yıl hep dedim ki benim TSH değerim yüksek çıkıyor bildiğim doğal gebelik için 2,5 altı olmalı ama benim en düşük çıktığında bile 2.75 çıkmıştır hep 3 üzeridir..Kimseye dinletemedim yüksek olduğunu kendi başıma endokrine bile gittim belki o ilaç verir diye o da 4 ü geçince müdahale ederiz dedi..Geçen hafta eski sonuçlarımı görür görmez doktorum bana TSH ın yüksek dedi eveetttttt dedim şükür biri farketti...Bugün kan verdim sonuca göre ilaç başlanabilir..Bu da gebeliği engelleyen önemli bir faktördür lütfen TSH,T3,T4 değerlerinizin üzerinde durun pas geçmeyin...Genetik sonuçlarımız çıkar yakında bazı testleride yaptırıyoruz rahim filmide tamam tüm sonuçlara göre bir plan yapacağız...Detaylı anlatmamıştım şimdi fırsatım oldu merak edenlere gelsin bu mesajım
günaydın canım. herkesden güzel haberler gelsin inşallah
melindamdan da transferle ilgili bi haber yok değil mi
dünkü haber demişsin noldu ki
Sağol canım...
Gebe kalsaydım ve perde yüzünden kaybetseydim ne olacaktı?
Bazı şeyleri kabul edemiyorum gerginim aslında...
Ama geçmiş geçmişte kalmıştır olumsuz düşünmek istemiyorum herşeye sıfırdan başlıyor..
Tabii açık olan bir tüpümü kaybetmiş,yumurtalar yaşla birlikte kalite kaybına uğramış,ve yeni farkında olduğum durumlarla sıfırdan ne kadar başlıyorsam o kadar başlıyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?