2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar. Bende adet olmayı bekliyorum. Tedaviye başlıcam inşallah. Oda inatla gelmiyo. Geçen ay tüp bebek tedavisi görmüştüm. Ondan gecikti galiba.

Günaydın kızlar. Bende adet olmayı bekliyorum. Tedaviye başlıcam inşallah. Oda inatla gelmiyo. Geçen ay tüp bebek tedavisi görmüştüm. Ondan gecikti galiba.

Günaydın tatlım..
Tüp ten sonraki ay adet düzensizliği olabilir...
Genelde 2 tedavi arasında en az 2 ay oluyor sende hemen mi başlanıyor tedaviye...

Günaydın tatlım..
Tüp ten sonraki ay adet düzensizliği olabilir...
Genelde 2 tedavi arasında en az 2 ay oluyor sende hemen mi başlanıyor tedaviye...
Doktor psikolojiye bağlı dedi. Tıbben herhangi bir engel yokmuş. Bende hazırım diyince başlıcaz inşallah.

kızlaarrr günaydınn hiç beni sormayın hıh dün doktora gittim vee ben tedaviye başladıııımmmmmmmmmm Rabbime emanet tedavimiz inşallah hakkımızda hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapıyoruz

aaa asil ben ozledimki cnm, ben sizleri uzaktanda olsa takip ediyorum:)) nasilsin canim iyimisin tedavin basladimi hayatim..
kuzumm iyiyim ya başladım bakalım tedavye Rabbim utandırmasın inşallah

Sol tarafımda bu ay garip bir şeyler oluyor ya hamileyim ya kist var demiştim size...
Geçen hafta biliyorsunuz Acıbadem e gitmiştim rahim filmi çekildi muayene oldum vs...
Muayenede doktor bakar bakmaz rahminde perde var alınması lazım dedi..
Sol tarafımda kist oluşmuş önemli değil dedi...
Rahim filmimde de (daha doktor yorumlamadı ben kendi anladığımı yazıyorum) sol tüpüm yer yer tıkalı..
Oysaki tüplerim açıktı benim 2.denemede oluşan dış gebelik sol tüpümün ordaydı meğerse o dış gebelik tüpüme hasar vermiş...Yıllarca sebepsiz infertilite denilen ben rahmimde doğuştan perde olduğunu öğreniyorum bunca zaman kaç doktora göründüm nasıl tespit edilemez bu..Gebe kalmaya engel değil ama gebelik kaybına sebep olabilirmiş...
Dış gebeliği bile bu sebeğle yaşamış olabilirim..Embriyo perde de dolayı rahmime yerleşememiş tüpe doğru yerleşmiş olabilir.Bunca yıl hep dedim ki benim TSH değerim yüksek çıkıyor bildiğim doğal gebelik için 2,5 altı olmalı ama benim en düşük çıktığında bile 2.75 çıkmıştır hep 3 üzeridir..Kimseye dinletemedim yüksek olduğunu kendi başıma endokrine bile gittim belki o ilaç verir diye o da 4 ü geçince müdahale ederiz dedi..Geçen hafta eski sonuçlarımı görür görmez doktorum bana TSH ın yüksek dedi eveetttttt dedim şükür biri farketti...Bugün kan verdim sonuca göre ilaç başlanabilir..Bu da gebeliği engelleyen önemli bir faktördür lütfen TSH,T3,T4 değerlerinizin üzerinde durun pas geçmeyin...Genetik sonuçlarımız çıkar yakında bazı testleride yaptırıyoruz rahim filmide tamam tüm sonuçlara göre bir plan yapacağız...Detaylı anlatmamıştım şimdi fırsatım oldu merak edenlere gelsin bu mesajım

Ohhhh süpperrr hayırlı olsun canım tedavin su gibi akıp geçsin bebeğine giden yollarını açsın Rabbim..

Balım her şey bir şeye vesile işte.. Dİlerim bu sefer hayırlıdır senin için. Rabbim bütün engellerini kaldırsın. YOlun açık allaha emanet olsun inşallahhhh....

Doktor psikolojiye bağlı dedi. Tıbben herhangi bir engel yokmuş. Bende hazırım diyince başlıcaz inşallah.

Genelde vücut dinlensin diye 2 ay ara veriliyor rahim ve yumurtalıklar için...
Doktorun öyle uygun görmüş bize de bir an evvel gelsinde kırmızılar tedavi start alsın demek düşer

Balım her şey bir şeye vesile işte.. Dİlerim bu sefer hayırlıdır senin için. Rabbim bütün engellerini kaldırsın. YOlun açık allaha emanet olsun inşallahhhh....
Sağol canım...
Gebe kalsaydım ve perde yüzünden kaybetseydim ne olacaktı?
Bazı şeyleri kabul edemiyorum gerginim aslında...
Ama geçmiş geçmişte kalmıştır olumsuz düşünmek istemiyorum herşeye sıfırdan başlıyor..
Tabii açık olan bir tüpümü kaybetmiş,yumurtalar yaşla birlikte kalite kaybına uğramış,ve yeni farkında olduğum durumlarla sıfırdan ne kadar başlıyorsam o kadar başlıyorum işte..

Günaydın kızlar...
Bugün phala dan güzel haber gelsin inşallah diye dua ediyorum...
Dün ki haberden sonra buna ihtiyacım var...

günaydın canım. herkesden güzel haberler gelsin inşallah
melindamdan da transferle ilgili bi haber yok değil mi
dünkü haber demişsin noldu ki

ayyyy kuzummm hadi bismillah Allah ım hayırlı olanı nasip etsin
bebişine kavuşursun inşallah canım

saol canm inşallah güzel sonuçlanır

Ohhhh süpperrr hayırlı olsun canım tedavin su gibi akıp geçsin bebeğine giden yollarını açsın Rabbim..
amin canm inşallah hepimiz sonu bebişli hayırlı tedaviler oluruz

ayyyy kuzummm hadi bismillah Allah ım hayırlı olanı nasip etsin
bebişine kavuşursun inşallah canım
saol canm benmmm inşallah hakkımızda hayırlısı olur

canım benimmm bu sefer inşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun
ne güzel ki içine sinen bir dr ile başlıyorsun en azından seninde sıkıntıların oldugu durumu farkeden
bence bu tedavide çok önemli,bende şikayet ettiğim şeyleri söylediğimde karşılıgında normal denmesi gıcık ediyor
banada yıllarca bişey yok dendi meger nur topu gibi polipim varmış rahim duvarında
o da engelmiş gebeliğe öyle dedi dr . şuan alındı ama yeniden oluştumu diye merak ediyorum

sebepsiz infertilite diye bişey yok düşüncesine yavaş yavaş inanır oldum
sebebi bulunamyan infertilite daha mantıklı gelmeye başladı

günaydın canım. herkesden güzel haberler gelsin inşallah
melindamdan da transferle ilgili bi haber yok değil mi
dünkü haber demişsin noldu ki

Melindam burda yazar şimcik
Dün Sara negatif aldı ona çok üzüldüm bir de özelimde kötü birgündü o anlamda bugün başka olsun diyorum ve seni öpeyrumDip not:52.5 a çıktığımı gören ben 2 günde 52 ye düştüm yine hırs ettim

Her şeyin bi vakti varya canım. Rabbimde her şeye izin verdiği ölçüde oluyor.
Hiç olumsuz düşünme. Kimlerin çocukları oluyor ya da hiç bir sebebi olmayanların çocukları doğup doğup ölüyor.
Hayatta her zaman yaşadığımızdan büyük acılar ve yaralar var. O yüzden geçmişi geçmişte bırakıp önümüze bakmak lazım. Bismillah ile başla Allah'a emanet ol ve ona sende emanet et kendini gerisinden şüphen olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…