2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlaaarr birsey sormak istiyorum 5. Gun embriyosu olup iki tane embriyokonulan warmi icinizde? Yada dr lariniz bu konuda ne diyor?

Ben varim cano :)
Bugun 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi.. Nasi yani ne diyorlar? Anlamadim :)
Sen istiyorsan olay bitmistir, gecen ay bi arkadasima yine 2 tane 5.gun yerlestirildi, ikisinin de kalp atisini aldilar cok sukur..
O baska bi merkezde yaptirdi..
Darisi basimiza :)

Canım dualarım seninle, yolun açık olsun ve inşallah bu sefer olsun.

Canim 40 guzel bi deger, hic kalbini bozma, yarin tekrarlicak misin? Doktora sorsana bi arayip, ne dicek bakalim..

Cnm bebislerini almisin super ya darisi basima...unsl bi omur seninle olur evlatlarin tatlim..

Cnm bebislerini almisin super ya darisi basima...unsl bi omur seninle olur evlatlarin tatlim..
Aminnn canim, insallahh :) simdi bu 10 gun gecmek bilmez :)
Tup bebegin en zor kismi bu bekleyis..
Senin yasini yarin okicam canim, bugun pek hareket etme dediler.. Okuyunca yazarim yine..

Sagol cnm evet bi tek yasin..

Sagolun kizlar allah razi olsun..

Cnm kisi basi bi tane 5 derken dagitacak misin ..

Isim tugba cnm cok sagol
allah kabul etsin bebişim tedavin su gibi geçsin sonundada imzan daki gibi bir melek seni bekliyor olsun inş

Kızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
ohh maşallah canım değerin çok güzel çıkmış
senin günün zaten 10 kasımdı erken vermişsin kanı ve çok güzel çıkmış değern
yarında güzel sonuçların gelecek çok mutlu oldum canım

oh maşallah beişip olup seni anne yapsınlar inş

Bir pazar akşamından hepinize sevgileeerrr
Yarın anneciğimin doğum günü münasebetiyle süpriz pasta yapmakla geçti günüm...
Güzel planlarım var kendisi için

bende editör E egunal nerede diyorummm demekki anneye pasta yapıyordun ellerine sağlık eeeeeeeeeeeee 15 benimde doğum günüm bakalım bana nasıl bir pasta yapacaksın

Kızlar bal köpüğü nasıl bir renk sizce açık tenliyim saçlarım 4 parmak dibi çıktı sarı yapmak istemiyorum artık.

annenin doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu senelere sevdikleriyle sizlerle beraber inşallah
pastanın resmini istiyorum mutlaka

senin adına çok heycanlıyım

canım çok sağol ben kendimi her türlü sonuca alıştırmaya çalışıyorum ne bileyim

Sağol canım..
Yarın foto çeker gösteririm pastayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…