5 tanede ben alayım arkadaşım rabbim kabul eylesin inş başlıcan tedavinde de mutlu sonuçlara ulaşırsın inşşherkese hayırlı akşamlar kızlar sizden bi ricam var
nacizane ben kendim aralıkta tüp bebeğe başlıcam için 500 yasine başladım herkes bir yasin okuyacak..okumak isteyenler varsa çok ama çok sevinirim . ..
Kızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
Kızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
canım artık sona yaklaşmışsın mutlu sonla bitmesi dileğiyleeeKizlar transfere gidiorum, bana dua edin :)
Bakalim kaci 5.gune gitti :)
canım cuma değerin 28di cumartesi 40 olmuş daha ne olsunkiii bir günde iyi yükselmiş daha fazla üzme kendini lütfennKızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
Hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin.Kizlar transfere gidiorum, bana dua edin :)
Rabbim sonunda sevindirsin inşallah canımKizlar transfere gidiorum, bana dua edin :)
Allah kabul etsin canım 3 tane ben alayım. ne zmana kdr bitmesi gerekiyor?herkese hayırlı akşamlar kızlar sizden bi ricam var
nacizane ben kendim aralıkta tüp bebeğe başlıcam için 500 yasine başladım herkes bir yasin okuyacak..okumak isteyenler varsa çok ama çok sevinirim . ..
Sagol cnm evet bi tek yasin..cemre gümaydın canım bende okurum arkadaşım sadece yasin mi okucaz...
Canım ben senin için okuyacağım. Beni say
Sagolun kizlar allah razi olsun..kuzum 1 hafta falan yoğunum ama sonrasında 1 tane okuyacağım sana
Cnm kisi basi bi tane 5 derken dagitacak misin ..5 tanede ben alayım arkadaşım rabbim kabul eylesin inş başlıcan tedavinde de mutlu sonuçlara ulaşırsın inşş
Isim tugba cnm cok sagolAllah kabul etsin canım 3 tane ben alayım. ne zmana kdr bitmesi gerekiyor?
ben bgn regl oldumda o yüzden soruyorum cnm
bide isim vs söylemek gerekiyor mu ?
Cnm masallah super insl degerin tekrar artacak..Kızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
Hadi bebeklerini al gel sinra hep seninle kalsinlar insl ....Kizlar transfere gidiorum, bana dua edin :)
Tmm cnm sagol cok sagol alah razi olsuncemrem29 ozaman 2 alayım canım bi eşim bi ben okuyum bilmiyodum kişi başına olduğunu
Hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin.
Ne demek cnim Allh kabul eylesin dualarimizi ben okudum rabbim hyrlsi ile beegini nasip etsin cnim Alhh kbul etin tekrardan aminCnm kismet bak senden de bi yasin alacakmisim..evlatinla bana dua ettigin icin sagol guzelim..
Aminnn :)
Ciktim simdi :) 2 tane trasfer ettiler :)
2 tane de dondurdular :) cok sukur rabbime.. Sabaha kadar uyuyamadim ya 5.gune giden olmazsa die..
Simdi cocuklarimi aldim eve gidiyorum hihihi
Selam arkadaşlar,
tüp bebek tedavisine başlamak için adet olmayı bekliyordum, aksilik mi desem hayırlısı mıtam 10 gün gecikti özellikle adeti beklediğim için stres yaptım tabi, ama sonunda oldum adet olduğuma bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum yarın doktora gidiyorum iğne tedavisine başlıcaz ihşallah, sevinçliyim heyecanlıyım duygusalım duygular karışık sizlerle paylaşmak istedim :)
evet öyle sanırım, çok teşekkür ederim cevapladığın için birileriyle konuşmak, özellikle tecrübe sahibi olanlarla çok iyi geliyorSimdiden hayirli olsun canim tedavin, bol embriyolu, bol bebişli olsun :)
Benim de bu tedavime baslamadan 4 gun geciktim, bi heveslendim yine :) sonra adet gordum tabi , benim hic gecikmezdi, sanirim gerginlikten oluyor boyle.. Bekleyince gelmek bilmiyor :)
herkese hayırlı akşamlar kızlar sizden bi ricam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?