2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
herkese hayırlı akşamlar kızlar sizden bi ricam var
nacizane ben kendim aralıkta tüp bebeğe başlıcam için 500 yasine başladım herkes bir yasin okuyacak..okumak isteyenler varsa çok ama çok sevinirim . ..
5 tanede ben alayım arkadaşım rabbim kabul eylesin inş başlıcan tedavinde de mutlu sonuçlara ulaşırsın inşş

Kızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
Kızlar dün kan verdim değerim 40 çıktı, pazartesi tekrar vereceğim. Inşallah yükselir çünkü hala düşük. Ne olur dua edin...
Kizlar transfere gidiorum, bana dua edin :)
Bakalim kaci 5.gune gitti :)
canım artık sona yaklaşmışsın mutlu sonla bitmesi dileğiyleee

canım cuma değerin 28di cumartesi 40 olmuş daha ne olsunkiii bir günde iyi yükselmiş daha fazla üzme kendini lütfenn

nacizane ben kendim aralıkta tüp bebeğe başlıcam için 500 yasine başladım herkes bir yasin okuyacak..okumak isteyenler varsa çok ama çok sevinirim . ..
Allah kabul etsin canım 3 tane ben alayım. ne zmana kdr bitmesi gerekiyor?
ben bgn regl oldumda o yüzden soruyorum cnm
bide isim vs söylemek gerekiyor mu ?

cemre gümaydın canım bende okurum arkadaşım sadece yasin mi okucaz...
Sagol cnm evet bi tek yasin..
Canım ben senin için okuyacağım. Beni say

kuzum 1 hafta falan yoğunum ama sonrasında 1 tane okuyacağım sana
Sagolun kizlar allah razi olsun..
5 tanede ben alayım arkadaşım rabbim kabul eylesin inş başlıcan tedavinde de mutlu sonuçlara ulaşırsın inşş
Cnm kisi basi bi tane 5 derken dagitacak misin ..
Allah kabul etsin canım 3 tane ben alayım. ne zmana kdr bitmesi gerekiyor?
ben bgn regl oldumda o yüzden soruyorum cnm
bide isim vs söylemek gerekiyor mu ?
Isim tugba cnm cok sagol

Cnm masallah super insl degerin tekrar artacak..
Kizlar transfere gidiorum, bana dua edin :)
Bakalim kaci 5.gune gitti :)
Hadi bebeklerini al gel sinra hep seninle kalsinlar insl ....

cemrem29 ozaman 2 alayım canım bi eşim bi ben okuyum bilmiyodum kişi başına olduğunu

Hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin.

Aminnn :)
Ciktim simdi :) 2 tane trasfer ettiler :)
2 tane de dondurdular :) cok sukur rabbime.. Sabaha kadar uyuyamadim ya 5.gune giden olmazsa die..
Simdi cocuklarimi aldim eve gidiyorum hihihi

Selam arkadaşlar,
tüp bebek tedavisine başlamak için adet olmayı bekliyordum, aksilik mi desem hayırlısı mı tam 10 gün gecikti özellikle adeti beklediğim için stres yaptım tabi, ama sonunda oldum adet olduğuma bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum yarın doktora gidiyorum iğne tedavisine başlıcaz ihşallah, sevinçliyim heyecanlıyım duygusalım duygular karışık sizlerle paylaşmak istedim :)

Simdiden hayirli olsun canim tedavin, bol embriyolu, bol bebişli olsun :)
Benim de bu tedavime baslamadan 4 gun geciktim, bi heveslendim yine :) sonra adet gordum tabi , benim hic gecikmezdi, sanirim gerginlikten oluyor boyle.. Bekleyince gelmek bilmiyor :)

evet öyle sanırım, çok teşekkür ederim cevapladığın için birileriyle konuşmak, özellikle tecrübe sahibi olanlarla çok iyi geliyor

Kizlaaarr birsey sormak istiyorum 5. Gun embriyosu olup iki tane embriyokonulan warmi icinizde? Yada dr lariniz bu konuda ne diyor?

Canim allah kabul etsin. Bende okurum senin icin yasin. Niyet onemlidir her zaman o yüzden rabbim yolunu açik etsin sana nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…