allah ım sana çifter çifter nasip etsin inşallahİKi kişi göreceksin derken ikize mi hamile kalacağım demek istedin canım.
Amin inşallah canım inşallah bende senin gibi sevine bilirimallah ım sana çifter çifter nasip etsin inşallah
İnşallah yeterim inşallah, çok korkuyorum, benim için çok önemli bir gün, ya benim için dönüm noktası olacak ya da gene aynı
İnşallah yeterim inşallah, çok korkuyorum, benim için çok önemli bir gün, ya benim için dönüm noktası olacak ya da gene aynı
allah yardımcın olsun bacım inşallah sorunsuz geçer ve tutunurlar ben üç gün yattım sonra yavaş yavaş normal hayat döndümkızlar dondurulmuş emb. transferi için bugun endometrium kalınlığı ölçülecek. ins. çözme sırasında da embr. bozulmaz. lütfen bana da dua edermisiniz? 2.denemem. bide transferden sonra kac gün yattınız kızlar 3 gün yeter mi sonrasında ufak ufak masa basında çalışıyorum zaten işime gitsem?
kızlar dondurulmuş emb. transferi için bugun endometrium kalınlığı ölçülecek. ins. çözme sırasında da embr. bozulmaz. lütfen bana da dua edermisiniz? 2.denemem. bide transferden sonra kac gün yattınız kızlar 3 gün yeter mi sonrasında ufak ufak masa basında çalışıyorum zaten işime gitsem?
inşallah canım:) içimi rahatlattın:) sen hamilemisin ? kaçıncı denemeden sonra sorun neydi?Ne yatması tatlım sakın! Yatmak yok artık. Kan akışı şart o yüzden hareket de şart. Normal hayatına devam et. O sistem eskiden di şimdi aksi kanıtlandı. Zaten yatarken ki stres bile insanı yorar. Çok agır kaldırma, esneme gerilme..
Ama öyle 3 gün filan yatma. Dİlerim hakkında hayırlısı olur rabbime emanet ol canım.
kızlar dondurulmuş emb. transferi için bugun endometrium kalınlığı ölçülecek. ins. çözme sırasında da embr. bozulmaz. lütfen bana da dua edermisiniz? 2.denemem. bide transferden sonra kac gün yattınız kızlar 3 gün yeter mi sonrasında ufak ufak masa basında çalışıyorum zaten işime gitsem?
inşallah canım:) içimi rahatlattın:) sen hamilemisin ? kaçıncı denemeden sonra sorun neydi?
günaydın kızlar bende bugun adet oldum adetin 16. günü gideceğim ilaçları vercek herhalde doktor uzun protokol ne kadar sürüyor yumurta toplamaya kadar bilgisiolan var mı?
Ben 6 gün yattım canım, bu hafta da işe başladım. Ağır işler veya sonradan pişman olacağın şeylerden kaçın yeter mesela ağır kaldırmak gibi. İnşallah embriyonların çözülür sana tutunurlar.kızlar dondurulmuş emb. transferi için bugun endometrium kalınlığı ölçülecek. ins. çözme sırasında da embr. bozulmaz. lütfen bana da dua edermisiniz? 2.denemem. bide transferden sonra kac gün yattınız kızlar 3 gün yeter mi sonrasında ufak ufak masa basında çalışıyorum zaten işime gitsem?
Hadi hemen paylaş merak ettim.Günaydın kızlar..
Dün yoktum özledim sizi...
İşlerim var bu ara değişik şeyler oluyor hayatımda bir ara paylaşırım sizinle..
Herkes iyidir inşallah...
çok merak ettim şimdiGünaydın kızlar..
Dün yoktum özledim sizi...
İşlerim var bu ara değişik şeyler oluyor hayatımda bir ara paylaşırım sizinle..
Herkes iyidir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?