2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evet cnm dondurulmus 6 embriyo var.2 tane avantajli oluyorda gebelik nasil gecer bilemedim ikiz annesi olmak istiyorum nasil bakicam bilmem ama.))bakalim kizlar 2 transfer olacak rabbim hayirlisini nasip etsin

Hayırlısı olsun canım. Kilo fazlası problem değil obez olmadığın sürece. Hamilelikte daha dikkatli olursun. ikiz bakmak kolay değil masraflı ve meşakatli ama bir o kadar doyumsuz bir tat. Her zorluğa değer bence rabbim gönlüne göre versin tatlım inşallah :) Senden de Lulinda dan da güzel haberler alırız inşallah

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hidrosalpenks ameliyatı olan var mı acaba. Varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız.

normaldir cnm inşallah pozitif çıkarsa şu anda 4. haftada sayılıyorsun..
bolcana bulansın, bolcana başında ağrısın..

ayyy ayyyy neler okuyorum böyle ne güzel şeyler yazmışsn ne güzzel hissetmişsin
İnşallah gerçektir inşallah bebiş gelir bu ay
Yaradan mevlam inşallah bebişini müjdelesin tüm kalbimle dua ediyorum canım
eee bat ne zaman peki kaç gün saycaz
bende ha oldum ha olacam geçen ay 31.günde oldugum için 11 ekimdi
şimdi kasım 11 veya bi kaç gün öncesine bekliyorum işte
ama hamileliğe dair hhiiiiiiiiiiiiiçççç bişi hisssetmiyorum

Hayirlisi olsun canim ucret ne kadar dedi dr tum masraflar yani dondurma igneler hersey dahil bir ucret bilginiz varmi acaba

kızlarr iyi akşamlar ne yaparsınız hadi gelinde acuk muhabbet edek

canım güvenç bey değişmiş o zaman :) başka bir arkadaş daha var klinikte tanıştığım onada 2 transfer yapıldı ikizlere hamile yaşıda genç baya.bakalım Rabbim ne nasip edecek göreceğiz.

Ayy allah ne oluyo bu topik ahalisine..hatunlar neredesiniz kız yeterimi yine yalnız koymuşsunuz valla yeter ben işten çıkıp geldim ama bak şimdi kimsecikler yok yahu

bugün çok sessiz kalmış bu topik cidden bende yoktum ama kimsede ugramamış sabah bıraktıgım gibi

Bu arada şu saatte hala sen ve ben ayaktayız

phala canımmm yarın cuma inşşşşşşş inşşşş kocaman kocaman rakalmlarla karşılar bebişin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…