- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Nayır hissetmek istemiyorum olsun istiyorum
İKi kişi göreceksin derken ikize mi hamile kalacağım demek istedin canım.evet iki kişi göreceksin
Merhaba kızlar,
Benim 4 tane 3. Gün, 1 tane de 5. Gün blastosist embriyom donduruldu. Opudan 4 gün sonra regl oldum.(Pazartesi ) Doktor rahim içi iyi beklemeyelim bu ay transferi yapalım dedi. Bantlara ve vitamine başladım. Aynı anda 3. Gün embriyo ve blast ı transfer ediyorlar mı?
Merhaba kızlar,
Benim 4 tane 3. Gün, 1 tane de 5. Gün blastosist embriyom donduruldu. Opudan 4 gün sonra regl oldum.(Pazartesi ) Doktor rahim içi iyi beklemeyelim bu ay transferi yapalım dedi. Bantlara ve vitamine başladım. Aynı anda 3. Gün embriyo ve blast ı transfer ediyorlar mı?
Hahaha Renk hastaneden canlı bildiriyor:) Teşekkürler RenkMerhabalar cnm ben bahcecideyim bu konuyu az once doktora sordum 3.gun ve 5.gun embriyolari ayni anda transfer edilir mi diye evet dedi edilirmis))
Hahaha Renk hastaneden canlı bildiriyor:) Teşekkürler Renk
Yok canım teşekkürler:)Rica ederim cnm varsa sorun ileteyim guvenc beye)) bu arada kan verdim sonuca gore transfere karar verilecek..
Rica ederim cnm varsa sorun ileteyim guvenc beye)) bu arada kan verdim sonuca gore transfere karar verilecek..
Yok canım teşekkürler:)
Senin sonucu merakla bekliyorum.
Denemeyeli tüp bebek yöntemleri bayağ değişmiş :) Hayırlısı olsun inşallah
Denemeyeli tüp bebek yöntemleri bayağ değişmiş :) Hayırlısı olsun inşallah
Dondurulmuş mu canım sen bilirsin..fiziksel olarak bünyen kaldırabilir mi.gerçi 2 koydurmak avantajlı değil mi tutma ihtimali daha yüksek olmaz mı.Cok kararsizim 2 tane transfer ettirmek istiyorum ama gebelik korkutuyor beni kilo problemim var sıkıntı yaşarım diye kararsızım doktor bir gebeliktede sıkıntı yaşarsın dedi bilmiyorum ne yapsam ne dersiniz.
Neden deg
Canım yaşın genç, kilo sorunun varsa doktorunu dinle bence. Bir bildiği vardır mutlaka.Cok kararsizim 2 tane transfer ettirmek istiyorum ama gebelik korkutuyor beni kilo problemim var sıkıntı yaşarım diye kararsızım doktor bir gebeliktede sıkıntı yaşarsın dedi bilmiyorum ne yapsam ne dersiniz.
Neden deg
Dondurulmuş mu canım sen bilirsin..fiziksel olarak bünyen kaldırabilir mi.gerçi 2 koydurmak avantajlı değil mi tutma ihtimali daha yüksek olmaz mı.
Doktor 2 taneden yana cnm ölede olacak salı günü insallah transfer hakkımızda hayırlısı..Canım yaşın genç, kilo sorunun varsa doktorunu dinle bence. Bir bildiği vardır mutlaka.
Ben varımKizlar bursada sahin zeteroglu na giden varmi?
Hadi bakalım çok sevindim. Az kaldı transfere.Doktor 2 taneden yana cnm ölede olacak salı günü insallah transfer hakkımızda hayırlısı..
Neden degismis dedin cnm anlayamadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?