2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar,
Benim 4 tane 3. Gün, 1 tane de 5. Gün blastosist embriyom donduruldu. Opudan 4 gün sonra regl oldum.(Pazartesi ) Doktor rahim içi iyi beklemeyelim bu ay transferi yapalım dedi. Bantlara ve vitamine başladım. Aynı anda 3. Gün embriyo ve blast ı transfer ediyorlar mı?

Canım hayırlı olsun. Ben bu konuda hiç fikir sahibi değilim. Ama dilerim her ne olursa güzel ve hayırlı olur :)

Merhabalar cnm ben bahcecideyim bu konuyu az once doktora sordum 3.gun ve 5.gun embriyolari ayni anda transfer edilir mi diye evet dedi edilirmis))

Yok canım teşekkürler:)
Senin sonucu merakla bekliyorum.

Cok kararsizim 2 tane transfer ettirmek istiyorum ama gebelik korkutuyor beni kilo problemim var sıkıntı yaşarım diye kararsızım doktor bir gebeliktede sıkıntı yaşarsın dedi bilmiyorum ne yapsam ne dersiniz.

Denemeyeli tüp bebek yöntemleri bayağ değişmiş :) Hayırlısı olsun inşallah

Neden deg

Dondurulmuş mu canım sen bilirsin..fiziksel olarak bünyen kaldırabilir mi.gerçi 2 koydurmak avantajlı değil mi tutma ihtimali daha yüksek olmaz mı.

Canım yaşın genç, kilo sorunun varsa doktorunu dinle bence. Bir bildiği vardır mutlaka.

Dondurulmuş mu canım sen bilirsin..fiziksel olarak bünyen kaldırabilir mi.gerçi 2 koydurmak avantajlı değil mi tutma ihtimali daha yüksek olmaz mı.

Evet cnm dondurulmus 6 embriyo var.2 tane avantajli oluyorda gebelik nasil gecer bilemedim ikiz annesi olmak istiyorum nasil bakicam bilmem ama.))bakalim kizlar 2 transfer olacak rabbim hayirlisini nasip etsin

Kizlar bursada sahin zeteroglu na giden varmi?
Ben varım tam olarak tedaviye başlamadım, Aralık ayında başlayacağız kısmetse. Pıhtılaşma sorunum var, öncesinde vitamin ve iğne oluyorum, haftaya yine gideceğim kısmetse, histereskopi olabilirim, bu arada genetik sonuçlarımı göstereceğim. Ona göre plan çizeceğiz...

Neden degismis dedin cnm anlayamadin

Ben yaptırdığımda canım öyle önce donduralım sonra transfer edelim. transfer öncesi kan testi filan yaptırmadım. o yüzden dedim tatlım :)
Güvenç beyin eski bir hastası olarak tatlım söyleyebilirim ki genelde tek embriyo transferi taraftarıdır ve öyle olması içinde ne kadar olumsuz şey var söyler. ikiz gebelik kolay değil tatlım ama varsa öyle bir ihtimalin bence yaptır. Rabbim gücünüde kolaylığını da verir. Ayrıca da 2 şansın olur fena mı!
Benim 11 embriyodan 2 tane kalmıştı 5.güne ama sadece 1ini transfer etti. Ben çok istemistim ki zaten etmediği ertesi günü ölmüş. Daha sonraki yaptrığım yerde de 2 tane kaldı ikisini de transfer ettiler. Benim yiğenlerim var ikiz çok tatlılar bilmiyorum ama bunca zorluğa katlanmış bizlere ikiz bakmak ve hamile kalmak ne ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…