canım şeker yüksekse (ama çok yüksekse )düşük nedeni olabiliyor ama şeker olduğunu biliyorsan diyet veriyorlar gebiliitede ve sorunsuz doğum yapabiliyor gabe hatunlarımızKötü yaşama derim bence kaşıntı oluyo çok deli gibi kaşınasın geliyo...ben travazol kullandım...yaa şeker biraz yüksek doktor düşük nedeni olabilir dedi sizce böyle bişey olmuşmudur ki.
hay ben oooo pskolojik gebeliğinhep psikolojik gebeliğinden bu bulantılar
Saol canım amin inşallahMelinda allah kucağına almayı nasip etsin zaman su gibi geçsin.
İnşallah kuzuOkuyorum çok şükür de okuduğumu anlamada galiba sorunum var
Maşallah 5 yumiye gayet güzel canım...
Perşembe itinayla büyüttüğün yumileri yumurtla bakalım
evet evde var ondan da kesmediTravazol diye bir krem var onu kullan iyi geliyo bendede olmuştu eşimede bulaşmıştı benden...
Amin inşallah canım
bugün özlem nişanlanıyor mu gerçekten yane düşünüosun bu konuda Egunella
dip not: 54,8 gr oldum 200gr daha gitti
gelinliği bide nur yerlitaştan olacak vay vayy vayyy
bol bol kaliteli yumoşların olsun tatlım...Kızlar perşembe günü opum var dualarinizi bekliyorum
geçmiş olsun cnm...her tarafım sivilce oldu birde mantar oldunm
Ben varımKizlar bursada sahin zeteroglu na giden varmi?
çok teşekkür ederim canım amin inşallahtebrikler cnm kilolar az az gidiyor süper ...
bol bol kaliteli yumoşların olsun tatlım...
geçmiş olsun cnm...
Benim eşim de aynısını diyor bilhassa geçen gece dedi suitimizde epey gitmiş diye
Onun kilo ölçümü tartı değil göz kararı
Birbirimize destek olduk bence istikrarımızda bu önemliydi diye düşünüyorum...
Afferin bize
Gideyim bu başarımızı kutlamak için bir patates kızartayım
Amin bitanem inşallah
tebrikler cnm kilolar az az gidiyor süper ...
evet az az derken başaldı senin inatçı kilocukalr olsun gitsinde şekerimayy canm tşk ederimvalla gitmiyo gitmiyo dedim birden gider oldu bende mutluyum
sen neler yapıosun bu hafta izleidnmi güllerin savaşınıbide candy crush sen mi oynuyordun
canım en son gördüğümde sen kendiliğinden hamile idinSlm kızlar nasılsnz ne var ne yok ben bu ay çook mutluyum çünkü allhın izniyle yeğenimm geliyor paşam benim oraya gidecm inş ama bi yanım hep buruk içimden çok ağlamak geliyor bebeğim benden gideli çok buruğum ilk defa yaşadığım o duyguları hiç unutmicam bida yaşarmıyım hiç bilmiyorum ama yeğenimle ilgilenicem artık bizmde sınavımz bu işte allhım bir gün hepmze meleklerini yollasın tek dileğim bu
Sanada gunaydin cnm nasilsin test tarihin ne zamandi..Herkese günaydınlar ve selamlar
Herkese günaydınlar ve selamlar
günaydınnn canımmmGünaydın kızçelerrrrr
Günaydın tatlım nasıl gidiyor annelik
günaydınlar canımmmGunaydin kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?