İYİYİM CANIM sen nasılsın bizim buralada bahar havası var çok güzelNasılsın yeteeeeer cim? Dün yazmışsın ama bugün anca gördüm. İstanbul havaları çok yağışlı bu aralar yolda bakamıyorum o yüzden :)
İYİYİM CANIM sen nasılsın bizim buralada bahar havası var çok güzel
Ahh ne güzel bitmesin baharlarımız :) İyiyim çok şükür, işteyim çalıyormuş gibi yapıp topikte size yazıyorum ahahah :)
selam kızlar..
phalacım transferın olmuş cnm ınş son tedavin olsun Allah yüzünü güldürsün.. bnm tek belirtim 4.gün gelen kasık agrıları ve gaz sancısıydı inş seninde tutunma nedeniyle olmuştur ve suan 21 günlük melek oğlum kucagımda cok şükür..doğumda aklıma gelenlere nickiyle dua ettim kızlar tanımadıklarım içinde topiklerdeki tüm umut bekleyenlerin umudunu nasp etmesi için dua ettim Allaha..Biliyorumki bende birinin duasıyla yasadım bu mutluluğu inş bnmkide kabul olur...
onun dışında umarım herkes iyidir..hayırlı cumalar dilerim.
Allah hayirla saglikla iyi guzel bir omur versin sizlere cnm darisi bizlerede olsun ins hayirli cumalarselam kızlar..
phalacım transferın olmuş cnm ınş son tedavin olsun Allah yüzünü güldürsün.. bnm tek belirtim 4.gün gelen kasık agrıları ve gaz sancısıydı inş seninde tutunma nedeniyle olmuştur ve suan 21 günlük melek oğlum kucagımda cok şükür..doğumda aklıma gelenlere nickiyle dua ettim kızlar tanımadıklarım içinde topiklerdeki tüm umut bekleyenlerin umudunu nasp etmesi için dua ettim Allaha..Biliyorumki bende birinin duasıyla yasadım bu mutluluğu inş bnmkide kabul olur...
onun dışında umarım herkes iyidir..hayırlı cumalar dilerim.
cnm mrb oncelikle tesekkurederim ilgin icin.kist aslnda cok buyuk degil.ameliyatlik degil fakat dr lar ya ameliyat yada tup dedi.olmaz diye bisey yok dedi ama kendlgnden olmasi zor dediler bide 2 sene oldu zaten daha bekliycek gucum kalmadi.birde turkiye istememen sebebi transfer sayisi sinirli 28 yasnda oldgmdan bir transfer oluo.kist oldgu icinde transfer sayisi fazla olmaliymis sansi arttirsin diye.Merhaba dcu hoşgeldin :)
Geçmiş olsun öncelikle. Merakımı mazur görürsen bişi sormak istiyorum hangi şehir de ikamet ediyorsun ve bu konuda doktorların sana önerisi ne oldu merak ettim?
Benim de kistim oluştu ama senin ki kadar değil daha küçük ama bunun büyük bir engel olduğunu sanmıyorum. Çünkü engel oluşturacağı zaman doktorların tüp bebekten önce önerisi kisti aldırmak oluyor. Gönlündeki arzunu ve isteğini çok iyi anlıyorum ama biraz daha sakin ve sabırlı hareket et derim. Bizim ülkemizde çok çok iyi doktorlar ve uzmanlar var yani kıbrısa gitmen bu ihtimali arttırırmı bilemiyorum. Tabi bu benim düşüncem.
Cnm
cnm mrb oncelikle tesekkurederim ilgin icin.kist aslnda cok buyuk degil.ameliyatlik degil fakat dr lar ya ameliyat yada tup dedi.olmaz diye bisey yok dedi ama kendlgnden olmasi zor dediler bide 2 sene oldu zaten daha bekliycek gucum kalmadi.birde turkiye istememen sebebi transfer sayisi sinirli 28 yasnda oldgmdan bir transfer oluo.kist oldgu icinde transfer sayisi fazla olmaliymis sansi arttirsin diye.
Cnm.cok haklisin aslnda fakat ameliyat yumurta rezervine zarar veriomus.ameliyat olup tup bebek deneyen bi tanidigmz var 2.3 defa denedgi halde olmadi..internettede hic bi dr ameliyat onermiyor.dedigim gbi daha cok zarar vereblrlerms..hormon konusunda haklisin tabi.allah hayirlisini versin tabi.Merhaba dcu hoşgeldin :)
Geçmiş olsun öncelikle. Merakımı mazur görürsen bişi sormak istiyorum hangi şehir de ikamet ediyorsun ve bu konuda doktorların sana önerisi ne oldu merak ettim?
Benim de kistim oluştu ama senin ki kadar değil daha küçük ama bunun büyük bir engel olduğunu sanmıyorum. Çünkü engel oluşturacağı zaman doktorların tüp bebekten önce önerisi kisti aldırmak oluyor. Gönlündeki arzunu ve isteğini çok iyi anlıyorum ama biraz daha sakin ve sabırlı hareket et derim. Bizim ülkemizde çok çok iyi doktorlar ve uzmanlar var yani kıbrısa gitmen bu ihtimali arttırırmı bilemiyorum. Tabi bu benim düşüncem.
Selam kızlar, geçenlerde annem bu kitabı verdi bana. Tavsiye ederim. Kendi bedenimizin sesiyle, kendimizi tedavi etmenin yollarını anlatıyor. Bütüncül tıptan bahsediyor. Okumakta fayda var. Ben de işe yarıyor. En azından ruhuma iyi geliyor:)
Cnm.cok haklisin aslnda fakat ameliyat yumurta rezervine zarar veriomus.ameliyat olup tup bebek deneyen bi tanidigmz var 2.3 defa denedgi halde olmadi..internettede hic bi dr ameliyat onermiyor.dedigim gbi daha cok zarar vereblrlerms..hormon konusunda haklisin tabi.allah hayirlisini versin tabi.
Ben de senin tavsiyeni alayım.He
Hemen alicam canim.
Bu arada gecen sana yazamadim bi kitap okuyorum. Kilo ile ilgili. Neden kilo aliyoruz. Sana onun fotosunu cekip gonderirim muhakkak oku. Yasadigimiz sonrunlar stres kiminde kilo ya kimin de zayiflamaya yol aciyormus. Gercekten olagan ustu bilgiler var.
Zaza yurtsever egoist beyin ve kilo isimli kitap
Mrb arkadaslar..benim 2cmlik cikolata kistim var ve bu yuzden bebegmz olmuokasim ayinda allah nasip ederse tup bebek icin kibrisa gidecegiz..cikolata kisti olup tup bebek yaptiran yaptriacak olan varmi?varsa kacinci denemede oldu..inanin cok kotuyum artik varim yogum bunu dusunmek oldu.insanlarn sorulari yipratti beni.artik rahatlamak istiyorum biraz bole stresli olursa hic ii olmaz biliuorum.ayrica yasim 28 oldugu icin kibrisa gitmeyi dusunuyoruz.3.4 transfer yaptiklari icin cunki kist oldugunda sansi arttirmak icin kibrista boyle yapiyorlarms.kibris hakkinsa bi fikri olan deneyimi olan varmi aranizda??
Ben de senin tavsiyeni alayım.
Bir arkadaşım Newyork ta yaşıyor. 9 yıl uğraştı çocuğu olsun diye. Hem Amerika da hem burda. Bir türlü olmadı. Sonunda vazgeçti tüpten. Daha sonra her ay sanki hamile gibi göbeğiyle konuştu, isim düşündü. Varmış gibi davrandı ve sonuçta normal yolla hamile kaldı ve oğlu oldu.
Aslında tedavi sürecinde heran birşey mi olacak diye düşünmektense zaten hamileymiş gibi düşünmekte fayda var. Ben böyle yapıyorum kendi adıma. Çocuk mağazalarına bile giriyorum. İsimler düşünüyorum. Sanki karnım şişmiş de kedim kucağımda, köpeğim dizimde yatıyormuş gibi akşamları uzanıyorum. İyi düşünmek ve o enerjinin bana iyi geldiğine inanıyorum.
Pazartesi meditasyon ve yogaya başlıyorum. Sağlıklı bir bedenle çocuğumu kucaklamak istiyorum.
Tövbe yarebbiiii bu hamilelik takvimindeki yorumlardan ben sorumlu değilim bacılar abovvvvvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?