2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allah sana çifter çifter versin ihş. en yakın zamanda sorun neyse çözülmesini dilerim ...

canım allahım bir avazda kurtarır inşallah sağlıkla kızına kavuşursun :) canım doğumdan önce kolay doğum yapmış birine belini ovalat birkaç dakika kolay oluyormuş :) benim belimi kayınvalidem ovaladı 10dkkada doğurdum allahım yardımcın olsun :)

ooooooooooooooooo süperrrrrrrr :)neyseki evde kek var çikolata soslu yoksa daha okurken yalanırdım eşimi artık nerelere gönderirdim :)
Eş dediğin bu dönemde hanım aşerirmi diye tetikte beklemeli her daim hazır olmalı

ay bizde öyle biri yokki hepsi sezeryanlı yaaa... bakiim öyle birini bulabilirsem ovalatırım çok saol cnm

Allah sana çifter çifter versin ihş. en yakın zamanda sorun neyse çözülmesini dilerim ...
Amin inşallah.
Bu saatten sonra beni ikiz paklar anca hatta sana üçüz yakışır diye abartan gönlü bol arkadaşlarda yok değil
Valla tek olsun sağlıklı olsun diyenlerdenim ikiz olursada tadından yenmez..

İlk gebelerimizdensin demek doğum zamanı geldi ne güzel ne duygulu..Birlikte çıktığımız 2014 de tüp yolunu 2014 bitmeden anne olarak tamamlayacaksın..Minnak kızçemiz sağlıkla gelsin inşallah...Normal doğum cesaretinden dolayıda kutluyorum seni..O anda dularında olmak çok güzel Allahrazı olsun canım bizleride unutmadığın için.Pazartesi bir avazda kurtarsın Rabbim.İlk fırsatta yaz bize olur mu.

Eşim kişisi bir film açmış onu izliyooo bana bu tarz beni mi izletmiyoo ben de diğer odaya geçerim
Ama sizden ayrılacam bu durumda şimdi kim taşıyacak laptopu içeri

ayyyy erik deme bana yaaaa dişlerim kamaştı çok fena olurum ben o meyveyi görünce
yok demem demem :) aramızda kalsını izliyordum bir ay önce falan hüsne aşermişti dalında gösterdi o zaman istedim ama mevsimi geçtiği için yoktu :) biraz ona banziyom garip garip seyleri üst üste sürüp yiyodu ben üstüste sürmüyorum ama ardarda yiyom önce kek çikolata soslu çocuk istiyo sonra ben tursu istiyorum bir tursu bir kek midemi düşün :)

Eşim kişisi bir film açmış onu izliyooo bana bu tarz beni mi izletmiyoo ben de diğer odaya geçerim
Ama sizden ayrılacam bu durumda şimdi kim taşıyacak laptopu içeri
hadi git sen seviyon onu :) gene gelirsin bitince :) ben uyurum ama tamam mı?

Kızlar moralim bozuk iki yıldır kapanmak istiyorum ben özel sektördeyim gıda market sektörü bugün müdürle konuştum benim durumu sormuş şirket kapanmasın yada kapansın karışmıyomuş saygı duyuyomuş bazı muhafazakar şehirlerde varmış kapalılar eee bunu bende biliyorum işte benim yaşadığım yer yazlık bölge burda beni üzecek tepki alırsam üzülürsem yaşadığım yer bunu kaldırabilirmiymiş...falan filan alkol satışıda var ya bide bu mevzularda zaten her gece ayyaşların vızırtısı yetiyo beni türbanlı görüp banada laf söyleyenler tepki verwnler olurmuymuş falan filan bende rafa kaldırmak zorunda kaldım sanırım mahalle baskısı kapanmak isteyenler ićin var galiba bize her ne kadar tersi densede...siz olsanız ne yapardınız fikir istiyorum arafta kaldım...

kuruhasanın kökünü kuruttunuz kalmadı stoklarda

bi son zamanlarda sevesim geldi hele ayşegülle olan kavgalarında daha bi sevdim

alemsiniz yaaaa

çok tatlısınızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…