Saol kuzumvalla egunalle sende bu hırs oldukca kilolar gider
off telden giremiyorum daha dogrusu giriyorum ama yazamıyorum deli oluyorum. ben yazıyom sözde ama yazdıgım yerde gözükmüyo takılıyo donuyo deli oluyorum o yuzden fırsat bulursam pcden giriyorum o da az oluyo
tabiki gelişmelerden haberdar ederm canm sende et mutlaka
inş.canımm.. siteyi kullanmayı becerebilirsem anlatırım ne olup bittiğini....off telden giremiyorum daha dogrusu giriyorum ama yazamıyorum deli oluyorum. ben yazıyom sözde ama yazdıgım yerde gözükmüyo takılıyo donuyo deli oluyorum o yuzden fırsat bulursam pcden giriyorum o da az oluyo
tabiki gelişmelerden haberdar ederm canm sende et mutlaka
ay canm dediğim gibi tel girişi bana cinnet gecirtiyo o yuzden az giriyom fırsat oldukca giriyom anca pcden giriyom, yoksa ya teli fırlatıp kırcam ya sacımı basımı yolcam sinirdennapıyonnnnn kığızzzzzzzzzzzzzzzzayy akşamları yoksunuz artık siz nerde o eski sohbetler
Kızlaaarrrr şahane bir haberim var..
Prof Dr.Bülent Tıraş artık bizimle..
Kendisine ait bir bölümde sizlerin sorularını cevaplayacak..
Aşağıdaki linkten giriş yapabilir sorularınızı sorabilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uygulamasi-arasindaki-zaman-ne-olmali.764210/
yok canım sorun değil olsun
ben neler neler yaptım gittim başka topiklere cevap yazdım düşün bu ne ki
şimdi benim cevap yazdııgm kişinin mesajını görmek içn şimdi benim yazdıgım yazı varya sana pembe fonlu
ismimin yazdıgı yerin yanında yukarı dogru bi ok var ↑ ona tıklayınca o mesaja gidiyorsun ondan sonra alıntılıyorsun ozaman olur. madem yenisin yardımcı olayım arkadaşım
Canım opu esnasında hiç bir ağrı hissetmiyorsun çünkü narkoz veriliyor sonrasında ise gene bir ağrı hissetmiyorsun. İnşallah sende hissetmezsin. Kaç tane yumurtan var mış?Hayirli olsn insallah canm en guzel haberi alrsn insallahbende pazartesi olcam Rabbim nasip ederse opu ...yarn catlaatma ignem vurulcak .. Ama korkuyrm nasl gecyo agri var mi
İnşallah canım benim dualarınızla atlatacağım bu günlericanmm okudum aydın beyle görüştügünü görnce yazmak istedm bende sevdim çok doktoru, ben on görüsmede ebru hanmla görsmustum muayenede tanstım aydın beyle düşün muayene pozisyonu harıka tansmainşallah tedavilerimzden memnun ve bebişli ayrılırız canmm
canm bende aydın beye gidiyorum memnunum yumilerin boyutları baya farklı oldugu için dog kontrl kullanıyorum bu ay inşallah önmzdeki ay başlıcam aydın bey gebzede senin için de hakkında hayırlısı olsun, çider derneğine uye oldugunda orası da 1000lira indirim yapıyo canm yani tedavi 3950ye geliyo
canmm e bebiş buyuyo annesi normaldir karnın genişliyo. bu arada karnın buyumus çook tatlı olmussun maşallah size ya bayıldım
kuzummm inşallah hepsi döllenip sana bebiş olarak dönercanm benm
@melindam canmmm kırmızılar gelsin de tedaviye başla inşallah gelsin bebişinböyle oll
aa anlaşmalı eczaneleri de mi varmış bak onu bilmiyodum sorarım nuray hanıma evet ya cok tatlı bi bayanben dün görüştüm dernekten nuray hanımla çok tatlı bi bayan aidat 1 yıllık canım 150 tl ee tedavi başlamana yakın üye olmak daha mantıklı tüp bebekte indirim yapılıyor aşılamada yok heralde birde anlaşmalı eczanelerden ilaçlarıda indirimli alıyormuşsun
canm eski format cok basitti sıkıntısız giriyoduk telden simdi imkansız sıkıntısız girmek o yuzden olamıyorum maalesef keske tel için eski format geri gelse burası kalsın böyle ama tel eski haline dönsünbende de onda da bi durgunluk dönemi var şuan,
2 şer kilo verdik kaldık
devamı biraz zorlucak ama zor olsada olcak yani
ne güzel kaynatırdık her akşam artık hiç yoksunuz farkediliyor yani yoklugunuz
yaz yaz canm beklerim haberleriniinş.canımm.. siteyi kullanmayı becerebilirsem anlatırım ne olup bittiğini....
ay canm dediğim gibi tel girişi bana cinnet gecirtiyo o yuzden az giriyom fırsat oldukca giriyom anca pcden giriyom, yoksa ya teli fırlatıp kırcam ya sacımı basımı yolcam sinirdenartık telden giriş yapmama kararı aldım bugun yine deneyip yne hüsrana ugrayınca iyi valla ilaç içiyom işte napim sen napıyon
canm ben gitmeden önce olmustum tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyosan doktora gitmeden önce üye ol adet olunca derneği ararsın onlar randevu alıyo sana öyle gidiyon bende kasım ortası gibi başlamış olurum inşallah canm tedaviye hakkımızda hayırlısı
hımmm..saol canım bilmediği şehre gelmiş birine yol göstermek gibi bişi yaptığın çok saol :)
Dört tane yumurta toplandı canım, duanı eksik etme canımCnm sira transferde hayirlisiylaa.
Kaç yumi toplandiii pekii
aman yarabbim ne güzel bi haber bu böyle
teşekkürler KK teşekkürler editörüm
ilk soruyu ben yazim dicemde ne sorsam acaba bulamadım bi ano kadar çok soru varki beynim dondu
Pardon canım ya kafam çok dağıldı, 4 tane topladılar 3 ü döllenmiş aradılar bu gün inşallah gelişimleri devam eder teyzesi ne olur dua et.Bu kadarcık mı yazdın haber bekliyoruz senden opu oldum demişsin sadece ayrıntı vereydin azcık meraktan çatladım şurda..
kaç yumi toplandı..
İnşallah canım umarım güzel haber veririm sizeHayırlı olsunnnnn
Sen çok düşünme onları kavuşmak için hazırlık yap güzel karşıla :)))
Hadi pozitif haberlerinide almak nasip olur inşallah
öyle artık canm idare etcezkk full çeken bi telefon lazım sana desene
tamam tamam sinir olma sen canım benim ozaman böyle arada idare edicez artık napalım
bende napim aynı tas aynı hamam
diyet yapıoz egunal ile ondan başka bi macera yok şuan hayatımda
Herşey sizler için ben de Kazen e çok teşekkür ediyorum...
Hiç kolay iş değil Bülent hocayı burada görmek o kadar yoğun bir doktorun bizlere zaman ayırması Kadınlar Kulübünün başarısıdır..
Soru sormak için değil gerçekten tedavilerle ilgili bir şey merak ediyorsan soracaksın zorlama yani
tamam tatlım görüşürüzöyle artık canm idare etcezevet canm gördüm diyet menuleri takp ediyorum kilolar gtmeye başlamış çok kilolusunuz sanki de kolay gelsin bakalm ben cıkıyom tatlm öptüm
günaydın hayırlı cumalar öncelikle
ay canım dua et senin 200 gr gitmiş ben yerimde sayıyorum bi kaç gündür ya
yeni bi diyet buldumbu sefer ciddiyim
52.8 demek benim de 55.8
Merak ettim kulağıma söyle kimse duymasınşimdi yazdım yukardaisyanlardayım bende ama durmak yok devam tabiki
bu arada ciddiym bak yeni diyet buldum istersen atarım sana da
Pardon canım ya kafam çok dağıldı, 4 tane topladılar 3 ü döllenmiş aradılar bu gün inşallah gelişimleri devam eder teyzesi ne olur dua et.
Hadi ya tık yok demek
Nolcak böyle takıldıkmı bu kiloda o zaman spor şart
Yeni diyet miiiiiiii...
Bu ne vaad ediyor sınırsız aç kalarak 5 günde 10 kilomu
Merak ettim kulağıma söyle kimse duymasın
Günaydın kızlar, dün negatif sonucumu aldım, yola bebişsiz olarak devam ediyorum ama maddi durumumu düzeltince hemen başlayacağım. Rabbim bizi sınamaya devam ediyo ama sabırlıyım ve nasip edene kadar denemeye devam edeceyim...
buarada bişey daha İstanbulda pkolular için en iyi tüp bebek merkezi hangisi bilgisi olan var mı. Yeni tedaviye başlarsam memoriali düşünüyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?