2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cnm degerin insl yukselir .ne dicegimi bilmiyorum hayirli olsun senin icin.

Canım doktorun kim? 2.cisini de aynı yerde mi yaptırdın?
BEN BURSADA YAŞIYORUM DR. OSMAN DEVELİOĞLU İLK TÜP BEBEK DENEMEMİ O YAPTI BU SEFERKİ DONDURULMUŞTU 3 TANE DAHA 5. GÜN EMBRİYOM VAR ORDA SANIRIM ONLARIDA DENEYECEĞİM TEKRAR BAŞTAN BAŞLAMAK ZOR ODA OLMAZSA ÜNİVERSİTEDE RAPORUM BEKLEMEDE ORAYA GİDECEĞİM MECBUR

Cnm degerin insl yukselir .ne dicegimi bilmiyorum hayirli olsun senin icin.
HAYIRLISI

ZAMAN HERŞEYİN İLACI SAATLER GEÇTİKÇE BİLE DÜZELİYORUM ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM DERDİ VEREN ALLAH DERMANINIDA VERİR İNŞALLAH

ayy allahımm tez vakit nasip etsin size hayırlı saglıklı bir evlat. Benim de babam Bursa da yaşıyor çok severim oraları :)

ayy allahımm tez vakit nasip etsin size hayırlı saglıklı bir evlat. Benim de babam Bursa da yaşıyor çok severim oraları :)
CÜMLEMİZE İNŞALLAH

BURSA GÜZEL GÜZELDE BU TÜP BEBEK İŞİ RAPORLU İSTERSEN BURDA ÇOK ZOR 2 SENEDİR RAPOR İÇİN UĞRAŞIYORUM HALA ARIYACAKLAR SÖZDE

CÜMLEMİZE İNŞALLAH

BURSA GÜZEL GÜZELDE BU TÜP BEBEK İŞİ RAPORLU İSTERSEN BURDA ÇOK ZOR 2 SENEDİR RAPOR İÇİN UĞRAŞIYORUM HALA ARIYACAKLAR SÖZDE

İstanbul da ayı merak etme. Devlet destek oluyor ama hiç bir sosyal güvencesi olmayana. Bilmiyorum ama devlet sormuyor bunlar calısmadan nasıl cocuk bakacak. Bu ülkeden bize bi fayda vermez allah yardımcımız olsun muhtaç etmesin bunlara

Bu hangi hastahane ve doktorun adı soyadı tam olarak ne canım.yazın dikkatimi çekti ilgili birilerinin olduğunu duymak iyi geldi...

Bu hangi hastahane ve doktorun adı soyadı tam olarak ne canım.yazın dikkatimi çekti ilgili birilerinin olduğunu duymak iyi geldi...

Canim anadolu hastanesi aydin arıcı atasehir ( palladium alisveris merk. Karsisinda) ama asıl ywrleri gebze de. Gorusme ucretsiz randevu alip git derim

Görüş canım iyi araştır iyi düşün strese girme bunların hepsi önemli. Rabbim yolunu açık etsin yardımcın olsun

saolasın canım rabbim isteyen herkesi sağlıklı sıhhatli evlat sahibi etsin hayrınlı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…