• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDIN

7. - 8. - 9. günlerde idrar testlerim silik çizgi çıkıyordu 11. gün akşam negatif çıktı 12. gün sabah çok silik çıktı kan sonucumda 12,90 çıktı

2 embriyo transfer olmuştu bu değere göre kimyasal oldu

2. denememde olmadı hakkımızın hayırlısı

canım doktorun ne dedi peki o_O
12,90 dan artabilir belki geç yerleşmedir bilemiyorum ama ben okumuştum 2 den bile artan olmuş
olmazsada hakkında hayırlısı canım, Rabbim önce bize sağlık güç versin
bu yolda yılmak yok devam edeceğiz imkanlarımız el verdiği sürece

canım doktorun ne dedi peki o_O
12,90 dan artabilir belki geç yerleşmedir bilemiyorum ama ben okumuştum 2 den bile artan olmuş
olmazsada hakkında hayırlısı canım, Rabbim önce bize sağlık güç versin
bu yolda yılmak yok devam edeceğiz imkanlarımız el verdiği sürece
DR İLE AKŞAM GÖRÜŞECEĞİM

MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

ben şimdi anladım bu enlerin yarışma işini de
yalnız yine anlamadıgım bişi var :KK48:
şimdi senin ismini herhangi ''EN için yazdım diyelim
benden başka kimse yazmazsa sen aday olmuyomusun yani
demek istediğim en çok o ''EN için kimin ismi olursa o mu aday oluyo
offf kafam karıştı :confused:
Evet canım tek kişi göstermesi yetiyor adaylık için..

DR İLE AKŞAM GÖRÜŞECEĞİM

MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

değerini gördüm canım kimyasal sonuçlanmış aynı şeyleri yaşadığımdan neler hissediyorsun çok iyi anlıyorum seni benimde değerim 9 çıkmıştı...ve senin gibi idrar testleri yapmıştım..

değerini gördüm canım kimyasal sonuçlanmış aynı şeyleri yaşadığımdan neler hissediyorsun çok iyi anlıyorum seni benimde değerim 9 çıkmıştı...ve senin gibi idrar testleri yapmıştım..
EVET DR. ARADIDA ŞİMDİ ODA KİMYASAL DİYO

ZATEN DAHA ÖNCEDENDE NORMAL YOLLA GEBELİKLERİM OLDU DIŞ GEBELİKLER KİMYASALLAR YAKINIM BU KONULARA

HERŞEYİ ALLAH BİLİR

RABBİM TEZ ZAMANDA HERKESEDE BANADA SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLESİN

ZATEN DAHA ÖNCEDENDE NORMAL YOLLA GEBELİKLERİM OLDU DIŞ GEBELİKLER KİMYASALLAR YAKINIM BU KONULARA

HERŞEYİ ALLAH BİLİR

canım herseyin hayırlısı :( rabbim en yakın zamanda sağlıklı mucizeni gönderir inşallahhhh :)

HERŞEYİ ALLAH BİLİR

Canım doktorun kim? 2.cisini de aynı yerde mi yaptırdın?

Canim cevabini geç verdiğim için öncelikle özürdilerim. Ilk gittiginizde bi hemsire sizi bi odaya alip cesitli sorular soruyor ve elinizdeki tum sonuclari not aliyor. Daha once bahceci güvenç ve alman hastanesi nde yaptirdim hic bu ilgiyi gormedim. Daha sonra Aydın bey ipe gorusmeye aliyor ve gulen bir dost sizi karsiliyor elinizi simsiki ttuyor.
Simdi benim daha onceki tedavilerimin ikiside ayni olmus yani hormonu basarak 18 yumurta elde edip islemin 5. Gununde wlde sadece 2 embriyo kalmis. Birinde tekini digerinde 2sini transfer ettiler ama olmadi.

Aydin bey cok fazla yumurta elde edilmis bu kaliteyi dusurur dedi. 2. Olarak esimin 2012 testinde fsh ı 19 gozukuyor. Ilk ke bi doktor bunu gordu yorum yspti. Bu bize spermlerin azaliyor haberini verir dedi.
Eger tedaviye baslarsak 2 yontem var biri sprem havuzu digeri igneli sperm toplama ama bana soracsk olursaniz sperm havuznu oneririm. Oda bu sure icerisinde bir kere degil bir kac kere merkeze gidip sperm birakiyor ve bi havuz olusturulup embriyo olusumu icin ordan seciliyor. Bana da daha az ilac verip kaliteli yumurta elde edip spermlerin hatalarini kapatabilecek olmasi gerekiyor dedi.
Ucrete gelince burasi bir vakif hastanesi oyuzden hic para konusulmuyor. Size bi numara veriyor ordan ogreniyorsunuz. Fiyat 4900tl +180tl spermogram testi +ilaclar (2000 tl ortalama)
Malesef bu is ciddi masrafli. Ama benim eeim 37 yasinda o yuzden vaktimiz yok yapmamiz gerekli sanirim arabayi saticaz.
Bana burwyi goeumcemin is arkadasi onerdi. Hem kendisinde hem esinde ciddi problem var. Cok iyi arastirma yapmis ve bahceci guvencle ilk basta baslamis ama cok para para kokuyorlar dedi. Mesela kistlerini aldirmamiz lazim demis guvenc bey ya bahcecide yada acibademde. Bahceciyi arkadas istememis acimadem olsun demis 11bin tl fiyat istemisler. Sonra gitmiş aydin beyde 3bin tl ye aldirmis. Bana o dedi kesinlikle Aydın bey dedi çok pozitif dedi falan filan. Ondan istinade Aydin beye gittim ve memnunda kaldim.
Ben 4.5 yildir bu isle ugrasiyoeum be yakinimda da bu problemler old. Icin cok doktor gordum ve konustum açıkcası ve ilk kez bi doktor tedavilerimi begenmedi :) biraz ukala sanirim ama bu iste elinizin surekli sevgiyle sıkılıyor olmasi hastaya iyi geliyor diye dusunuyorum.
Aa unutmadan bir de asil hastane gebze de ama e5 den servisleri geciyormus hsberiniz olsun. Ama hafta icleri 2 ile 3 de Atasehir hastanesinde muane yapiyor. Bu arada dunyanin en iyi 10. Hastanesi secilmis.
Benim kuzen roche de calisiyor onlarinda en buyuk fitmalari gercekten iyi bir hastanedir dedi

Sanirim cok yazdim :)

CANIM ÇOK YAZMANA VE BENİ AYDINLATMANA ÇOK SEVİNDİMM.TEŞEKKÜR EDERİMM
eşimin kuzeni bu hastanede hemşireydi ama ayrıldı zaten şans olsa...neyse eşimde bu hastanenin çok fiyatlı olmasından dolayı korkuyordu hani fiyat falan söylemiyorlar ya o yüzden ama ben gitmek istediğim için ne yapsın razı oldu söylediğin fiyatlar 2014 için miydi acaba valla dediğin gibi bu iş masrafsız olmuyor bizde bi memur maaşıyla ancak ne yapabiliriz ama aklımdan gönlümden de atamıyorum o yüzden çok deneme şansım doktor doktor gezme şansım da yok bakalım aydın beye aldık öngörüşme rabbim hayırlısını versin gidip gelmek problem değil yeterki içim ısınsın fiyatlar çok olmasın ben yürümede giderim ne yapalım anne olmak çok zor derdi annem hakketen daha anne olamadan zorluk çekiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.bizde pek sorun yok gibi dursada olmayınca insan kafasına takıyor işte neyse bende çok yazdım canım allah razı olsun tekrar

CANIM ÇOK YAZMANA VE BENİ AYDINLATMANA ÇOK SEVİNDİMM.TEŞEKKÜR EDERİMM
eşimin kuzeni bu hastanede hemşireydi ama ayrıldı zaten şans olsa...neyse eşimde bu hastanenin çok fiyatlı olmasından dolayı korkuyordu hani fiyat falan söylemiyorlar ya o yüzden ama ben gitmek istediğim için ne yapsın razı oldu söylediğin fiyatlar 2014 için miydi acaba valla dediğin gibi bu iş masrafsız olmuyor bizde bi memur maaşıyla ancak ne yapabiliriz ama aklımdan gönlümden de atamıyorum o yüzden çok deneme şansım doktor doktor gezme şansım da yok bakalım aydın beye aldık öngörüşme rabbim hayırlısını versin gidip gelmek problem değil yeterki içim ısınsın fiyatlar çok olmasın ben yürümede giderim ne yapalım anne olmak çok zor derdi annem hakketen daha anne olamadan zorluk çekiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.bizde pek sorun yok gibi dursada olmayınca insan kafasına takıyor işte neyse bende çok yazdım canım allah razı olsun tekrar

Seni çok iyi anlıyorum canım benim.Rabbim tez vakit nasip etsin. Bunlar daha dün aldığım fiyatlar tatlım. Bizde çok fazla kredi ödüyoruz hatta hala 2. tüpün kredisi bile var şimdi 3cüsü için arabayı satıcaz başka çaremiz yok. Ama sana şunu da öneririm eğer çalışmıyorsan Zeynep kamil hastanesine filan başvurabilirsin. Eğer ordan rapor toplarsan ssk nın geçtiği tüp bebekçiler var daha ucuza mal olur. O konuyu araştır lütfen.

Seni çok iyi anlıyorum canım benim.Rabbim tez vakit nasip etsin. Bunlar daha dün aldığım fiyatlar tatlım. Bizde çok fazla kredi ödüyoruz hatta hala 2. tüpün kredisi bile var şimdi 3cüsü için arabayı satıcaz başka çaremiz yok. Ama sana şunu da öneririm eğer çalışmıyorsan Zeynep kamil hastanesine filan başvurabilirsin. Eğer ordan rapor toplarsan ssk nın geçtiği tüp bebekçiler var daha ucuza mal olur. O konuyu araştır lütfen.

saol canım allah kolaylık versin hepimize...inş.kendinliğinden kalıveririz inş. marmara eah inft.bölümüne gittim ama rapor almak kolay değilmiş de aydın beyle bir görüşelim bakılım

sağol canım doktordan şimdi geldim pazartesi günü opum var Allahım kazasız belasız hayırlısyla sonu bebekli olarak bu tedaviyi sonlandırmayı nasip etsin inşallah

ALLAHIN izn inş. YARADANIM seni yanlız bırakmaz mutlu günleri hoşgeldin demeyi çok isterim

saol canım allah kolaylık versin hepimize...inş.kendinliğinden kalıveririz inş. marmara eah inft.bölümüne gittim ama rapor almak kolay değilmiş de aydın beyle bir görüşelim bakılım

Görüş canım iyi araştır iyi düşün strese girme bunların hepsi önemli. Rabbim yolunu açık etsin yardımcın olsun
:KK15:

Back