2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım doktorun ne dedi peki
12,90 dan artabilir belki geç yerleşmedir bilemiyorum ama ben okumuştum 2 den bile artan olmuş
olmazsada hakkında hayırlısı canım, Rabbim önce bize sağlık güç versin
bu yolda yılmak yok devam edeceğiz imkanlarımız el verdiği sürece

DR İLE AKŞAM GÖRÜŞECEĞİM

MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

Evet canım tek kişi göstermesi yetiyor adaylık için..

DR İLE AKŞAM GÖRÜŞECEĞİM

MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

değerini gördüm canım kimyasal sonuçlanmış aynı şeyleri yaşadığımdan neler hissediyorsun çok iyi anlıyorum seni benimde değerim 9 çıkmıştı...ve senin gibi idrar testleri yapmıştım..

EVET DR. ARADIDA ŞİMDİ ODA KİMYASAL DİYO

ZATEN DAHA ÖNCEDENDE NORMAL YOLLA GEBELİKLERİM OLDU DIŞ GEBELİKLER KİMYASALLAR YAKINIM BU KONULARA

HERŞEYİ ALLAH BİLİR

RABBİM TEZ ZAMANDA HERKESEDE BANADA SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLESİN

canım herseyin hayırlısı rabbim en yakın zamanda sağlıklı mucizeni gönderir inşallahhhh :)

Canım doktorun kim? 2.cisini de aynı yerde mi yaptırdın?

CANIM ÇOK YAZMANA VE BENİ AYDINLATMANA ÇOK SEVİNDİMM.TEŞEKKÜR EDERİMM
eşimin kuzeni bu hastanede hemşireydi ama ayrıldı zaten şans olsa...neyse eşimde bu hastanenin çok fiyatlı olmasından dolayı korkuyordu hani fiyat falan söylemiyorlar ya o yüzden ama ben gitmek istediğim için ne yapsın razı oldu söylediğin fiyatlar 2014 için miydi acaba valla dediğin gibi bu iş masrafsız olmuyor bizde bi memur maaşıyla ancak ne yapabiliriz ama aklımdan gönlümden de atamıyorum o yüzden çok deneme şansım doktor doktor gezme şansım da yok bakalım aydın beye aldık öngörüşme rabbim hayırlısını versin gidip gelmek problem değil yeterki içim ısınsın fiyatlar çok olmasın ben yürümede giderim ne yapalım anne olmak çok zor derdi annem hakketen daha anne olamadan zorluk çekiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.bizde pek sorun yok gibi dursada olmayınca insan kafasına takıyor işte neyse bende çok yazdım canım allah razı olsun tekrar

Seni çok iyi anlıyorum canım benim.Rabbim tez vakit nasip etsin. Bunlar daha dün aldığım fiyatlar tatlım. Bizde çok fazla kredi ödüyoruz hatta hala 2. tüpün kredisi bile var şimdi 3cüsü için arabayı satıcaz başka çaremiz yok. Ama sana şunu da öneririm eğer çalışmıyorsan Zeynep kamil hastanesine filan başvurabilirsin. Eğer ordan rapor toplarsan ssk nın geçtiği tüp bebekçiler var daha ucuza mal olur. O konuyu araştır lütfen.

saol canım allah kolaylık versin hepimize...inş.kendinliğinden kalıveririz inş. marmara eah inft.bölümüne gittim ama rapor almak kolay değilmiş de aydın beyle bir görüşelim bakılım

sağol canım doktordan şimdi geldim pazartesi günü opum var Allahım kazasız belasız hayırlısyla sonu bebekli olarak bu tedaviyi sonlandırmayı nasip etsin inşallah

ALLAHIN izn inş. YARADANIM seni yanlız bırakmaz mutlu günleri hoşgeldin demeyi çok isterim

saol canım allah kolaylık versin hepimize...inş.kendinliğinden kalıveririz inş. marmara eah inft.bölümüne gittim ama rapor almak kolay değilmiş de aydın beyle bir görüşelim bakılım

Görüş canım iyi araştır iyi düşün strese girme bunların hepsi önemli. Rabbim yolunu açık etsin yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…