• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım ya akşam hatırlatmayı unuttum:KK51:
şimdi sayfaları okuyorum yazdın mı bilmiyorum ama mesajını görmüşken yinede hatırlatayım dedim
canım ya akşam hatırlatmayı unuttum:KK51:
şimdi sayfaları okuyorum yazdın mı bilmiyorum ama mesajını görmüşken yinede hatırlatayım dedim
Esterefon
prosegtan
deha
cO enzim
hayit otu, aslan pencesi, sogan suyu
ve bi avuc huzur ve bos bir kafa.

Esterefon
prosegtan
deha
cO enzim
hayit otu, aslan pencesi, sogan suyu
ve bi avuc huzur ve bos bir kafa.

çok teşekkürler canım not alıyorum hemen ama bi sırası olmalı hepsini aynı anda yapmış olamazsın dimi :KK57:
rica etsem daha detaylı yazabilirmisin :KK51: hani ne kadar devam ettin nasıl uyguladın vs gibi
kusura bakma senide yoruyorum ama azcık daha detay istiyorum :KK16:

Sarki tam benlik.
video yu nasil yukledin
bende severim bu şarkıyı zaten dinlediğim müziklerden yüklüyorum ama umarım herkes seviyordur
şimdi mesaj yazdıgımız panelin üstündeki seçeneklerde tam ortada ve en alt satırda medya var
onu tıklıyosun çıkan kutucuga linki kopyalıosun
bilmem anlatabildim mi ama o_O

kızlar yeni mesaj paneli bende hiç bir soruna yol açmadı ne telefonda nede pc de ama anlamadığım iki tana smiley ikonu var biri siyah biri beyaz beyazda daha az smileyler var neden böyle br ayrıma gittiler acaba

günaydın kızlar herkese sağlık huzur ve mutluluk diliyorum Allahım gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin

Amin canım sağolasın
günaydın hoşgeldin:KK36:

kızlar yeni mesaj paneli bende hiç bir soruna yol açmadı ne telefonda nede pc de ama anlamadığım iki tana smiley ikonu var biri siyah biri beyaz beyazda daha az smileyler var neden böyle br ayrıma gittiler acaba

benimde dikkatimi çekti ama sebebini henüz anlamadım o_O
önce şey gibi sandım hani son kullandıgın ifadeler gibi ama değişmiyor beyazdakiler bilemedim

günaydın :KK36::KK36::KK36:ben iyiyim çok şükür
bugün gezmeye gidicim erken uyandım işlerimi bitiriyim diye
biraz zaman geçsin süpürge açarım falan filan şimdilik burdayım
senden naber :KK24:
Bende iyi canım öğle sonu oturmaya gideceğim bende yemek hazırlıyorum akşam için rahatça oturayim diye :)

Bende iyi canım öğle sonu oturmaya gideceğim bende yemek hazırlıyorum akşam için rahatça oturayim diye :)
hehhehe aynı ben :KK45:
gezmedeyken evde yemek yoksa bende huzursuz oluyorum
ama yemek hazır olunca ohh miss
kolay gelsin sanada banada iyi gezmeler:KK24:

Amin canım sağolasın
günaydın hoşgeldin:KK36:

benimde dikkatimi çekti ama sebebini henüz anlamadım o_O
önce şey gibi sandım hani son kullandıgın ifadeler gibi ama değişmiyor beyazdakiler bilemedim

hoşbulduk canım

bugün kontrolüm var heyecanlıyım

Back