- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
- 248
hadi hayırlı ugurlu olsun canımADET GÖRDÜMMM
KISMETSE YARIN TEDAVİYE BAŞLIYORUM
tedavinin sonu bebişli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlı ugurlu olsun canımADET GÖRDÜMMM
KISMETSE YARIN TEDAVİYE BAŞLIYORUM
günaydın ben iyiyim çok şükürGünaydın arkadaşlar Nasılsıniz?
Kizlar hepinize günaydınlar olsun
:):):):):):):):):):):)
canım ya akşam hatırlatmayı unuttum
şimdi sayfaları okuyorum yazdın mı bilmiyorum ama mesajını görmüşken yinede hatırlatayım dedim
Esterefoncanım ya akşam hatırlatmayı unuttum
şimdi sayfaları okuyorum yazdın mı bilmiyorum ama mesajını görmüşken yinede hatırlatayım dedim
veeee bu günün GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNN şarkısı Elle King
tüm topiğe gelsinnnnnnnn
Esterefon
prosegtan
deha
cO enzim
hayit otu, aslan pencesi, sogan suyu
ve bi avuc huzur ve bos bir kafa.
bende severim bu şarkıyı zaten dinlediğim müziklerden yüklüyorum ama umarım herkes seviyordurSarki tam benlik.
video yu nasil yukledin
Dimi ama yaaa çok datlular evde de son 1 tane kalmış bunalımdayım
günaydın kızlar herkese sağlık huzur ve mutluluk diliyorum Allahım gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin
kızlar yeni mesaj paneli bende hiç bir soruna yol açmadı ne telefonda nede pc de ama anlamadığım iki tana smiley ikonu var biri siyah biri beyaz beyazda daha az smileyler var neden böyle br ayrıma gittiler acaba
canım benim herşey güzel olacak Allah ın izniyleKızlar opu için bekliyorum. Inşallah herşey yolunda gider
Bende iyi canım öğle sonu oturmaya gideceğim bende yemek hazırlıyorum akşam için rahatça oturayim diye :)günaydın ben iyiyim çok şükür
bugün gezmeye gidicim erken uyandım işlerimi bitiriyim diye
biraz zaman geçsin süpürge açarım falan filan şimdilik burdayım
senden naber
hehhehe aynı benBende iyi canım öğle sonu oturmaya gideceğim bende yemek hazırlıyorum akşam için rahatça oturayim diye :)
Sağol canim sana da iyi gezmeler hava da güzel oh :) sefamiz olsun :)hehhehe aynı ben
gezmedeyken evde yemek yoksa bende huzursuz oluyorum
ama yemek hazır olunca ohh miss
kolay gelsin sanada banada iyi gezmeler
güzel mi dersin burası biraz kapalı sanki amaSağol canim sana da iyi gezmeler hava da güzel oh :) sefamiz olsun :)
Kolay gelsin canim iyi gezmeler görüşürüz :)güzel mi dersin burası biraz kapalı sanki ama
canım ben şimdi çıkıyorum evi falan süpüreyim bi yandan , görüşürüz
Amin canım sağolasın
günaydın hoşgeldin
benimde dikkatimi çekti ama sebebini henüz anlamadım
önce şey gibi sandım hani son kullandıgın ifadeler gibi ama değişmiyor beyazdakiler bilemedim