Merhaba arkadaşlar bugun Anadolu Sağlık atasehir has. Prof. Aydin Arıcı ile görüşmeye gittim. Çok memnun kaldım. Ilk kez faekli seylerden bahsetti filan. Gorusme ucretsiz o yuzden randevu alip bir gorusun derim. Bizde problem sperm azliğı.
çok güzelll maşallahhhhhh inş.hayırlı sonuçlar devam ederGözünaydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Himm simdi anlasildi ekmek 0 diosun
Ben etimek olarak da yemiyim artik ondan geriden geliom desene : ) o kuruhasan paketinden 1tane cikio dimi?onu diosan ondan yedim.Yagli diyemeyiz ama icinde cikolata var
Yoksa benim bilmedigim daha minnaklarida mi var
çok güzelll maşallahhhhhh inş.hayırlı sonuçlar devam eder
Dimi ama yaaa çok datlular evde de son 1 tane kalmış bunalımdayımGüldenim senin su kuruhasanlarini bende cok seviyorum
Kizlarrr ben cikiyorum basim catliyor azcik kk bakim unuturum agriyi dedim ama yok gecmedi herkese iigeceler Allah emanet olun
Geçmiş olsun canım öpüyorum iyi gecelerKizlarrr ben cikiyorum basim catliyor azcik kk bakim unuturum agriyi dedim ama yok gecmedi herkese iigeceler Allah emanet olun
Bu ne kız[xtable=skin1|177x150]
{tbody}
{tr}
{th=left}Tablo için{/th}
{th=left} {/th}
{/tr}
{tr}
{th=left} {/th}
{th=left}deneme bir kiiiiiiii{/th}
{/tr}
{tr}
{th=left} {/th}
{th=left} {/th}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Ayy inşallah kuzumyolculuk regli olunca normal şartlarda 17 sinde kırmızı kart ondan sonra yolculuk Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
valla canım bende zaten ön görüşmeli bir yer istiyorum çünkü zaten 2.5 yıldır eşimde hiç birşey olmadığı söylendi fakat morfoloji bozukluğu olan biçok kişide aynı problemler olmuş diye duyunca şüphelendik ve araştırmaya başladık fakat atıyorum mesela bahçeci de emre bey 325 tl istiyor ona gidip oda evet eşinizde bişi yok falan derse içime oturur o yüzden size ne dedi ön görüşmede tedavi falan ediyor muymuş erkek problemlerini birde bu dna hasar testi falan yapıyor mu ve canım fiyat nedir muaye.ücreti aydın beyin çok mu soru sordum neeeee
canım ya akşam hatırlatmayı unuttumAksam hatirlatma msj atin yaziyim canim.
yok tatlım açlıktan değilHep açlıktan işte..
İyi geceler canım acil şifalar diliyorum..
Slm herkeze lutf yardimci olun
bugun transferimin 8.gunu
Iki tane 5 gun embriyosu transfer edildi
ve dayanamadim bugun kan testi yaptirdim
ve sonuc 104.82
Sizce iyimi bence cok yuksek ikizmi acaba
yardimciii olunnnnn
sağol datlım benim uyudum uyandım geçmiş bileeeGeçmiş olsun canım öpüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?