• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
anammm niye öyle oldu stres mi oldun kuzum seno_O
biliyosun benmde 10 günlük gecikmelerim oldu bi kaç ay önce
Allah ım inşallah inşallah bi süpriz minnak vardır orda :KK46: süprissssssss yapar :KK73:
Test yaptım kuzum negatif karın ağrısı var sökülemiyor tedavi öncesi sorun olmasında:KK14:

Test yaptım kuzum negatif karın ağrısı var sökülemiyor tedavi öncesi sorun olmasında:KK14:
yoktur bişey canım belki heycan yaptın stres yaptın ondandır
bazen böyle gelmesini bekleyincede gelmiyo :KK12:
ne biliyim umarım gecikmesinin tek sebebi bebiştir :KK46:
üzülme canım benim herşey yoluna girecek :D

yoktur bişey canım belki heycan yaptın stres yaptın ondandır
bazen böyle gelmesini bekleyincede gelmiyo :KK12:
ne biliyim umarım gecikmesinin tek sebebi bebiştir :KK46:
üzülme canım benim herşey yoluna girecek :D
Inşallah canım benim cumaya kadar bekliyimde ozaman belli olur hersey:KK51:bu arada rejim iyi gidiyor maşallah kilolar gitmiş:KK49::KK49:

Inşallah canım benim cumaya kadar bekliyimde ozaman belli olur hersey:KK51:bu arada rejim iyi gidiyor maşallah kilolar gitmiş:KK49::KK49:

hayırlısı olsun tatlım stres oldukça daha da gecikir biraz unutmaya çalış :KK51:
:KK9:iviittttt :KK6: dikkat etme diyeti dedi adına gülden bizde dikat ediyoruz bakalım hedefe ulaşana kdr devam:KK55:

CANIMMM heppsinden haberim varrr..üzülerek ve dua ile duydumm.. hesabımda yanlışlıklar oluştu giremedim , sonra da KK'ya küstüm :) O istanbul t.bebegin yanından geçmemmm , ne üzdüler beni ne kadar üzdüler.. yumurta çatlamadan hiç bi kontrolümü yapmadan aşılamayı bastılar geçtiler.. aman adları batsın.. en yakın arklarımdan biri de 6.denemeden sonra istanbul terk oldu :) zaten sen onları terketmesen beyin terk ederler adamı ...

napıyosun şimdiiii... ben ekim'de inşallah aysun laçin'e başlıyorum.. bu arada eşimin tüm degerleri düzeldi ve güya su an sebepsiz infertilitedeyiz..proxeed i bıraktık , 8ay sonunda sayılar müthiş yükseldi ama demek ki halen gizli bir neden var..
aşılama sonrası 7 kilo aldım hem tedavi hem depresyon , şimdi vermeye calısıyorum ekim'e kdr ki ilk tüpe bismillah dicez bakalım..
daha evvel%5 şans veren doktor şimdi %60 diyor , inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık..

canım konuya atlar gibi oluyorum ama allah hepimize yardım etsin eşimin değerleri demişsin de eşinde ne problem vardı çünkü bizimde enteresan bir infertilitemiz varda kafa allak bullak bende aret kamar yada bahçeçi arasında kaldım ama senin yazını okuyunca aret beyden vazgeçtim sanırsam

yolundadır inşallah canım benim tedavim 9 gün sürdü yumoşlar toplandı 5 embriyo oluştu ama 3 embriyo donduruldu adet sonrası transfer olacak inş sende kaç yumi görünüyor

dondurulmuşlarla şans daha fazla söyleniyo hep inşallah buz bebeklerin kucağında ısınırlar canım

bende ikisi sağda biri solda üç yumoş gözüküyor canım ama biraz geç büyüyolar galiba bugün sekizinci iğneyi yaptım yarın kontrol var

Canım benim kendini hiçbir şey için zorlama sadece şunu unutma, ne olursa olsun sen önemlisin. Seni daha değerli kılacak ne bir çocuk ne de bir eş.. Kendi kendini mutlu edecek tek sensin. Olursa çok güzel olur ama olmazsa da güzel olmak zorunda... Düşün bol bol ama kendini düşün ben artık öyle yapıyorum.. Stres bizim en büyük düşmanımız.
doğru söylüyorsun canım

kızlar yüklediğim videoyu izleyebiliyormusunuz

sen herhangi bişeye adaymısın benim oyum sana :cool:

Canım adayları sizler belirliyorsunuz hangi dalda kimi aday görmek istiyorsan onun için konuyu açan Nevreste ye özel mesajla bilgi veriyorsun...Konuyu tam oku net anlarsın ..Şu an aday belirleme süreci var adaylar belirlenince oylama başlayacak..

Back