inşaallah canım ALLAH ol derse olur RABBİM hepimize hayırlısıyla nasip etsin inş yumoşların çok güzel büyüsün kaliteli embriyo olsunlar inşdondurulmuşlarla şans daha fazla söyleniyo hep inşallah buz bebeklerin kucağında ısınırlar c
bende ikisi sağda biri solda üç yumoş gözüküyor canım ama biraz geç büyüyolar galiba bugün sekizinci iğneyi yaptım yarın kontrol var
İnşallah tutunurlar canım. O yumurtan kendi kendine nasıl çatlamış hayret birşey.[/QUOT evet ya artık hayırlısı olsun inş
canım konuya atlar gibi oluyorum ama allah hepimize yardım etsin eşimin değerleri demişsin de eşinde ne problem vardı çünkü bizimde enteresan bir infertilitemiz varda kafa allak bullak bende aret kamar yada bahçeçi arasında kaldım ama senin yazını okuyunca aret beyden vazgeçtim sanırsam
Aksam yemegi olarak 1dilim etimek 1biber dolma azda yogurt yedim sen ne yedin balikkk demicen deme.:)
Ben tlfndan baglaniorum suan bisey anlamadim o yuzden yrn anlarim artikYeni mesaj panelimiz hayırlara vesile olsun
Aksam yemegi olarak 1dilim etimek 1biber dolma azda yogurt yedim sen ne yedin balikkk demicen deme.:)
Ben tlfndan baglaniorum suan bisey anlamadim o yuzden yrn anlarim artik
Bide seni aday gostermek istiyorum ama hangi kategori karar veremedim 2tane mx ayni isim oluomus da:)
salata,10 dilim patates kızartması çok canım istedi kocama kızartınca burnuma koktu amaküçük ve inceydi dilimler gözüm doymadı o yüzden...
bugünü sayayım...
sabah 1 yumi,1 domates azcık peynir
ara öğün bir minnak kuruhasan bir bardak süt
arada 4-5 tane çikolatalı fındık aşırdım
akşamıda az önce saydım işte..
Bunu yarin detayli okuyup yazicam sana suan o sayfaya telefnlaBeni yarışmayamı sokcan sen geçen yıl da aday gösterdiler..Geçen yıl ki topiğim en bilgilendirici topik seçildi ben de en paylaşımcı üye
Slm herkeze lutf yardimci olun
bugun transferimin 8.gunu
Iki tane 5 gun embriyosu transfer edildi
ve dayanamadim bugun kan testi yaptirdim
ve sonuc 104.82
Sizce iyimi bence cok yuksek ikizmi acaba
yardimciii olunnnnn
10 dilim pattis bana bişi yapmaz telafi etmicem işteHimm pattesin acisini yarin cikarirsin artik o kacamak fena olmus : )
Ben oglen ev yogurduna elma rendeledim yedim : ) sabah da sordum cvp gelmedi ekmek olarak bisey yiyomusun hic listede gorunmuyorda misal.kahvaltida ekmeksiz olmaz ki ama ? Benden daha fazla kilo kaybin oldu bu kuruhasanlar nereye gidio ben yesem yerimde sayardim gram dusmezdim.hee
Öncelikle tebrik ederim tatlım sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum.Slm herkeze lutf yardimci olun
ve sonuc 104.82
yardimciii olunnnnn
maşallah cnm gözünaydın hayırlı olsun bebeğin...Slm herkeze lutf yardimci olun
ve sonuc 104.82
yardimciii olunnnnn
10 dilim pattis bana bişi yapmaz telafi etmicem işte
ekmek yemiyorum canım geçen eşim fırından sıcacık ekmek getirmiş ondan kopardım az bişi sade olarakk yedim nefsim körelsin diye..yemeklerde yemiyorum ekmek yok hayatımda..kuruhasan çok minnak bişi ama hamuruda normal kuruhasanlara göre yağsız çok sade hiç yedinmi sen o minnaklardan ben zararsız diye düşünüyorum..
Himm simdi anlasildi ekmek 0 diosun10 dilim pattis bana bişi yapmaz telafi etmicem işte
ekmek yemiyorum canım geçen eşim fırından sıcacık ekmek getirmiş ondan kopardım az bişi sade olarakk yedim nefsim körelsin diye..yemeklerde yemiyorum ekmek yok hayatımda..kuruhasan çok minnak bişi ama hamuruda normal kuruhasanlara göre yağsız çok sade hiç yedinmi sen o minnaklardan ben zararsız diye düşünüyorum..
Slm herkeze lutf yardimci olun
ve sonuc 104.82
yardimciii olunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?