kuzum bu konuyla ilgilianne olu olamayacağımla ilgili hislerimle ilgi sayfalarca şey yazablirim bende artık bunu duyacağıma inanmıyorum artık aklımdan atmak için zorluyorum kendimi unutmak için (unutmanın mümkün olmadığını bilebile )ama allah büyük hep söylüyorum ondan gelen için ona sığınıyorumHiç duymayacagım bir sözmüş gibi artık :)) Gülüyorum sadece düşününce ve en çok da gerçek olduğunda bir tepki vermemekten korkuyorum.
Doktor bana da demişti kilo vermen lazım diye amannnn elimde bir o var istediğimi yiyebilme zevki onu da kimselere vermem hahahah
Tesekkur ederim canım evet ya planlı programlı tedaviye başladım ama şarkınım inşallah herşey Güzel olur.Ayyy cnm sen tedaviye mi başladınnnn
Bikacgündür fazla girip bakamadim.
Cok sevindim.rabbim bu defa yuzunu guldursun..gonlum , kalbim, dualarim seninlee
Ve diger arkadaşlarla tabii.
pardon yanlış oldu ahahhaha
kuzum bu konuyla ilgilianne olu olamayacağımla ilgili hislerimle ilgi sayfalarca şey yazablirim bende artık bunu duyacağıma inanmıyorum artık aklımdan atmak için zorluyorum kendimi unutmak için (unutmanın mümkün olmadığını bilebile )ama allah büyük hep söylüyorum ondan gelen için ona sığınıyorum
Gunaydin kizlar, Lulinda hastaneden bildiriyor:)
Sira bekliyorum. Cok kalabalik. Bir suru cevirmenini kapip gelmis yabanci uyruklu var.
Gunaydin kizlar, Lulinda hastaneden bildiriyor:)
Sira bekliyorum. Cok kalabalik. Bir suru cevirmenini kapip gelmis yabanci uyruklu var.
Arada ye zaten çok ta sıkmamak lazım gerçi neden 5 kilo gitmemişte 1,5 gitmiş yavaş yavaş anlıyorum
eveeettttttt bir de dansı var ya onun
ben cuma günü tartılcam 8.gün oluyor bakalım toplamda ne kadar gitmiş olcak..
yani bu sefer azcık kaçamaklara yer verdim yogurtlu ıspanak bide et gününde etimek kullandım
hepsi etken olabilir neyse önemli olan sonuç dimi daha zamanımız var
ayy deme deme kaç defa tekrarını izledikher seferinde de güldük ya
''yazmadıgım bi tek kız kulesi kaldı'''' bar kapısında bodyguard olmuşum'' gibi gibi
tamam 2. tartılma günümüz cuma olsun
Et gününde etimek olur tabii sonuçta ikiside et le başlıyor
Yoğurtlu ıspanak kaçamak olmaz diyorum sana ne güzel hem sağlıklı hem kalorisi az...
Haftada 2 güne çıktı program çok mesudum
Açıkcası şu veya bundan kaynaklanıyor gerçekten sayfayı bilgisayarda hele hele telefonda kullanmak zorlaştı, ikonları bile kullanmayı üşeniyorum iki saat açılmıyor geri dönünce kendimi başka yerde buluyorum. Sonra dönüyorum yazı arıyorum tekrar, iş yerindeki zorluklarda eklenince derman anlatmaya halim kalmıyor oyalanmadan hemen yazıp göndermeye çalışıyorum hepsi bundan kaynaklanıyor galiba.Tatlım ben niye az geliyorsun derdinde değilim daha önce de söylemiştin bunları biliyorum ben sadece genel bir soğuk halin var resmi yazmalar falan filan..Neden daha önce bunları yazmıyordum da şimdi yazıyorum..Bir şeymi var ne oluyor diye sormak istedim..ya da ben yanlış anlıyorum işte böyle
Açıkcası şu veya bundan kaynaklanıyor gerçekten sayfayı bilgisayarda hele hele telefonda kullanmak zorlaştı, ikonları bile kullanmayı üşeniyorum iki saat açılmıyor geri dönünce kendimi başka yerde buluyorum. Sonra dönüyorum yazı arıyorum tekrar, iş yerindeki zorluklarda eklenince derman anlatmaya halim kalmıyor oyalanmadan hemen yazıp göndermeye çalışıyorum hepsi bundan kaynaklanıyor galiba.
Telefondan neden bu kadar zor oluyor acaba hiç denemedim telefondan girmeyi..
Eskiye göre daha kullanışlı olduğunu duymuştum kullananlardan..
merhabaaaaaaaaaaaamanında amanın kim gelmiş
,iyiyim tatlım iş güç aynı sen nasılsın bakalım..günaydın canım nasılsın
Dedi ve gitti
Günaydın canım..
BEN üye girişi yapamıyorum telefondan yapan var mıki?
Et gününde etimek olur tabii sonuçta ikiside et le başlıyor
Yoğurtlu ıspanak kaçamak olmaz diyorum sana ne güzel hem sağlıklı hem kalorisi az...
Haftada 2 güne çıktı program çok mesudum
selam tatlışım..opu olcan demek sen he :)Açıkcası şu veya bundan kaynaklanıyor gerçekten sayfayı bilgisayarda hele hele telefonda kullanmak zorlaştı, ikonları bile kullanmayı üşeniyorum iki saat açılmıyor geri dönünce kendimi başka yerde buluyorum. Sonra dönüyorum yazı arıyorum tekrar, iş yerindeki zorluklarda eklenince derman anlatmaya halim kalmıyor oyalanmadan hemen yazıp göndermeye çalışıyorum hepsi bundan kaynaklanıyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?