2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kuzum bu konuyla ilgilianne olu olamayacağımla ilgili hislerimle ilgi sayfalarca şey yazablirim bende artık bunu duyacağıma inanmıyorum artık aklımdan atmak için zorluyorum kendimi unutmak için (unutmanın mümkün olmadığını bilebile )ama allah büyük hep söylüyorum ondan gelen için ona sığınıyorum

kızlar kardeşim kahvaltıya çağırdık bıdıkım cimcimemle bir çay içip geleyim özledim kuzucuklarımı

Ayyy cnm sen tedaviye mi başladınnnn
Bikacgündür fazla girip bakamadim.
Cok sevindim.rabbim bu defa yuzunu guldursun..gonlum , kalbim, dualarim seninlee
Ve diger arkadaşlarla tabii.
Tesekkur ederim canım evet ya planlı programlı tedaviye başladım ama şarkınım inşallah herşey Güzel olur.

Gunaydin kizlar, Lulinda hastaneden bildiriyor:)
Sira bekliyorum. Cok kalabalik. Bir suru cevirmenini kapip gelmis yabanci uyruklu var.

Canım benim kendini hiçbir şey için zorlama sadece şunu unutma, ne olursa olsun sen önemlisin. Seni daha değerli kılacak ne bir çocuk ne de bir eş.. Kendi kendini mutlu edecek tek sensin. Olursa çok güzel olur ama olmazsa da güzel olmak zorunda... Düşün bol bol ama kendini düşün ben artık öyle yapıyorum.. Stres bizim en büyük düşmanımız.

Sira bekliyorum. Cok kalabalik. Bir suru cevirmenini kapip gelmis yabanci uyruklu var.

egunal stüdyo dan cevap veriyor..
demek yabancı uyruklular var bir de tercümanlarıyla kadınlar kulübü kariyerim boyunca ilk kez böyle bir haberle karşılaşıyorum

Hadi bakalım güzel haberler al inşallah. Bahçeçiye ilk gittiğimde ben de çok şaşırmıştım hastane değil 5 yıldızlı otel gibi ve insanlar da öyle ahahah

yani bu sefer azcık kaçamaklara yer verdim yogurtlu ıspanak bide et gününde etimek kullandım
hepsi etken olabilir neyse önemli olan sonuç dimi daha zamanımız var

ayy deme deme kaç defa tekrarını izledik her seferinde de güldük ya
''yazmadıgım bi tek kız kulesi kaldı'''' bar kapısında bodyguard olmuşum'' gibi gibi

tamam 2. tartılma günümüz cuma olsun

Et gününde etimek olur tabii sonuçta ikiside et le başlıyor
Yoğurtlu ıspanak kaçamak olmaz diyorum sana ne güzel hem sağlıklı hem kalorisi az...
Haftada 2 güne çıktı program çok mesudum

Yoğurtlu ıspanak kaçamak olmaz diyorum sana ne güzel hem sağlıklı hem kalorisi az...

ahahahahha kızlar süpersiniz yaaa :) et = et-imek

Açıkcası şu veya bundan kaynaklanıyor gerçekten sayfayı bilgisayarda hele hele telefonda kullanmak zorlaştı, ikonları bile kullanmayı üşeniyorum iki saat açılmıyor geri dönünce kendimi başka yerde buluyorum. Sonra dönüyorum yazı arıyorum tekrar, iş yerindeki zorluklarda eklenince derman anlatmaya halim kalmıyor oyalanmadan hemen yazıp göndermeye çalışıyorum hepsi bundan kaynaklanıyor galiba.

Telefondan neden bu kadar zor oluyor acaba hiç denemedim telefondan girmeyi..
Eskiye göre daha kullanışlı olduğunu duymuştum kullananlardan..

offffffffffffffff yemin ederim bu espiri gücüne hayranım
cuma günü med cezir günüm benim için hala tek gün bu durumda
ama haftasonu bol bol tekrarını verdiği için kaçırmıyorum

EVETT TELEFONDAN YAZABİLEN VAR MI ARKADAŞLAR.
BEN ÜYE GİRİŞİ YAPTIĞIMDA HATA VERİYOR.
SAMSUNG KULLANIYORUM

selam tatlışım..opu olcan demek sen he :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…