kuzum sen nasılsınOooo seni buralarda görür müydük
Oooo seni buralarda görür müydük
iim cnm sizler tedaviye başladınız bende takipteyim ilerde bende start vericem ön bilgi oluyor banaCanım senide merak ettim neler yapıyorsun, eşinin değerleri nasıl gidiyor ve artıkın ne zaman başlayacaksın tedaviye
cnm cümlemize aynen dediğine katılıyorum baldan da tatlılar ..teşekür ederim kuzum rabbim sanada versin böyle güzel evlatlar canım ben hep diyorum ki kardeş can yeğen ise bal
GÜNAYDIN CANIMMM çok iyiler çok şükür ve çok tatlılarrrgeçen gün abisinin okulana gittik orada çektim bu fotoyu
teşekürederiz teyzesiiii oda seni öperKız ben bunu yerim yerrr hatta yer bitiririm çoook tatlııııııııııMaşallahhh maşallahhhhh
inşlhh cnm bi bakmışsın adet olacakkken gelmemiş kırmızılar ohhh ne güzel olur inşlh dualarımız kabul olurda sende süpriz yaparsın bize...Beklemekten başka carem yok cnm inşallahh bi mucize olurda doğal yollardan hamile kalırım
Canımmm kilo vermek zor ama sen bebeğini düşün anne olmayı düşün o zaman rahatsa kilo veririsin
günaydın cnm aminnn beklemek de zor......Eki Görüntüle 1270836
Güüüüünnnnnaaayyydddııınnnnnnn
Hastane işi olan kızçelerim Allah hepinizin işini rast getirsin
Beklemedikelere başta ben olmak üzere sabır versin
Eki Görüntüle 1270846
ay evet günüm bugun bakalm arada karın agrım ve bacak agrım oluyo ama gelmediler henuz beklemedeyimböyle zamanda da gelmeleri gecikir kırmızıların
hadi gelsin güzel günler başlasın...
ay gelsinler de bugun yarın ya da öteki gün gitsem hastaneye heyecanım dorukta vallaTahminen kaç gibi gelir
Gecikmeden gelir inşallah hemen bebişine giden yola çıkarsın
hadi tatlmm güzel haberler ver bize merak ettm cok kiiKizlar ne haber ? Yarin sabah kontrolun var transfer icin gun sayiyorum duanizi bekliyorum ayyyyyy cok heyecanliyim insaallah saglik ve mutlulukla sonuclanir
ay uzuldum kuzum ya kötu olmusMoralim çoook bozuk bi arkadaşım gebelik testinde pozitifi gördü ama kan sonucu sıfır çıktı
site değisnce etkledi baya canm telden işkenceye donusuyone bileyim eskiden daha bi kalabalıktık sanki
benim evde olmadıgım gün olsa akşam eve gelince o kadar sayfayı nasıl okuyacagım derdine düşerdim ama şimdi öyle bi derdim yok ne bileyim bu kk nın formatı değiştiğinden beri dağıldık sanki
kuzum ay heyecan nasıl bakiiiimmmm inşallah bebişin bebişlerin gelcek bu kez ben inanıyorum kiiOooo seni buralarda görür müydük
Tedaviye başladım canım, bu gün 3. iğne mi olacağım. Az takıl dışarlar da gel buraya takıl biraz daKızımmmm ben burdayım asıl sen nerdesin
Şaka bi yana denk gelmiyoruz kuzu
Nasıl gidiyor tedavi herşey yolundadır inşallahh
Canım hiç tedaviye başlamışım gibi değilim anlamadım benay evet günüm bugun bakalm arada karın agrım ve bacak agrım oluyo ama gelmediler henuz beklemedeyim
ay gelsinler de bugun yarın ya da öteki gün gitsem hastaneye heyecanım dorukta valla
hadi tatlmm güzel haberler ver bize merak ettm cok kii
ay uzuldum kuzum ya kötu olmussen nasılsın bakiim
site değisnce etkledi baya canm telden işkenceye donusuyoe calısınca da olmuyo eve gidince zaten yemek fln derken gün bitiyo işte bosluk bulnca bakmaya çalışıyorum ama sık giremiyorum
kuzum ay heyecan nasıl bakiiiimmmm inşallah bebişin bebişlerin gelcek bu kez ben inanıyorum kii
günaydınlarEki Görüntüle 1270836
Güüüüünnnnnaaayyydddııınnnnnnn
Hastane işi olan kızçelerim Allah hepinizin işini rast getirsin
Beklemedikelere başta ben olmak üzere sabır versin
Eki Görüntüle 1270846
Ayy canım inşallah her şey senin için iyi ve hayırlı olur. Ama ben inanıyorum ki geçirdiğin zor günlerin, umutsuz günlerin karşılığını alacaksın.iim cnm sizler tedaviye başladınız bende takipteyim ilerde bende start vericem ön bilgi oluyor bana
eşim en son est yaptığında hamdolsun ki çıkışlar devam ediyor geen tek tük olsun ama var sonuçta he morfolojileri git gide ii olmaya başladı.. bizim dondurulmuş spermmimz vardı onları tedaviye başlayacağım hast. taşıdık ve inşlh aralıkta başlıyorum bende tedaviye
dr.umla görüşme yaptım muayne oldum herşey yolunda dedi folik asit içiyorum ve biraccıkta kilo vericem aralıkta bende varım dicem
kısmet aralıkmış inşlh 2014 ü güzel kapatırım bende..
sende başladın bu sefer hamile haberini alıcaz senden ve bu yıl kapanışın harika olacak cnm
cnm cümlemize aynen dediğine katılıyorum baldan da tatlılar ..
Tedaviye başladım canım, bu gün 3. iğne mi olacağım. Az takıl dışarlar da gel buraya takıl biraz da
İyiğim tatlım, iğnelere devam ediyorum. Cumartesi kontrolüm var. Haberdar ederim sizlere durumum hakkında. Sen regli mi oldun bir yerde okudum galibakuzum sen nasılsın
Bugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başladım bir de platesi eklersem iyi olacak...
Evlendiğimde 50 kiloydum 55 olmuşum
Çok gibi gelmeyebilir size ama ben azcık kilo alayım kaba etlerimde birikir ve selülit olur o sebeple kendimi toparlamam lazım çok saldım...Var mı benimle kilo vermek isteyen
bende 56 olmuşum amaaaa seninle uyumlu diyet yapabilirmiyim bilemeyeceğimBugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başladım bir de platesi eklersem iyi olacak...
Çok gibi gelmeyebilir size ama ben azcık kilo alayım kaba etlerimde birikir ve selülit olur o sebeple kendimi toparlamam lazım çok saldım...Var mı benimle kilo vermek isteyen
ooo 55 kilo da kilo mu cnm ben geçen sene 86 ları görmüş kadınımBugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başladım bir de platesi eklersem iyi olacak...
sağol güzelim benim ne güzel dilekler geçmiş içinden inşlh zor günlerimi evladımla gülerek hatırlarım...Ayy canım inşallah her şey senin için iyi ve hayırlı olur. Ama ben inanıyorum ki geçirdiğin zor günlerin, umutsuz günlerin karşılığını alacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?