2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım senide merak ettim neler yapıyorsun, eşinin değerleri nasıl gidiyor ve artıkın ne zaman başlayacaksın tedaviye
iim cnm sizler tedaviye başladınız bende takipteyim ilerde bende start vericem ön bilgi oluyor bana
eşim en son est yaptığında hamdolsun ki çıkışlar devam ediyor geen tek tük olsun ama var sonuçta he morfolojileri git gide ii olmaya başladı.. bizim dondurulmuş spermmimz vardı onları tedaviye başlayacağım hast. taşıdık ve inşlh aralıkta başlıyorum bende tedaviye
dr.umla görüşme yaptım muayne oldum herşey yolunda dedi folik asit içiyorum ve biraccıkta kilo vericem aralıkta bende varım dicem
kısmet aralıkmış inşlh 2014 ü güzel kapatırım bende..
sende başladın bu sefer hamile haberini alıcaz senden ve bu yıl kapanışın harika olacak cnm

teşekür ederim kuzum rabbim sanada versin böyle güzel evlatlar canım ben hep diyorum ki kardeş can yeğen ise bal
cnm cümlemize aynen dediğine katılıyorum baldan da tatlılar ..

Beklemekten başka carem yok cnm inşallahh bi mucize olurda doğal yollardan hamile kalırım
Canımmm kilo vermek zor ama sen bebeğini düşün anne olmayı düşün o zaman rahatsa kilo veririsin
inşlhh cnm bi bakmışsın adet olacakkken gelmemiş kırmızılar ohhh ne güzel olur inşlh dualarımız kabul olurda sende süpriz yaparsın bize...
evet cnm aslında geçen sen ben dietisyene gittim ve 6 ayda 15 kilodan fazla verdim.. şimdi tatil bayram derken birazcık akçırmışım farkına vardım bende tedavi öncesi ne kadar sağlıklı olursa kilom o kadar ii olur dedim... hani hormonal iğneler baskı yapıcak bide şişkinlik olursa aban sıkıntı olur hamiş olsam oo bi daha veremem kiloyu onun için ön hazırlık gibi 68 lere inmem lazım..

böyle zamanda da gelmeleri gecikir kırmızıların
hadi gelsin güzel günler başlasın...
ay evet günüm bugun bakalm arada karın agrım ve bacak agrım oluyo ama gelmediler henuz beklemedeyim
Tahminen kaç gibi gelir

Gecikmeden gelir inşallah hemen bebişine giden yola çıkarsın
ay gelsinler de bugun yarın ya da öteki gün gitsem hastaneye heyecanım dorukta valla

Kizlar ne haber ? Yarin sabah kontrolun var transfer icin gun sayiyorum duanizi bekliyorum ayyyyyy cok heyecanliyim insaallah saglik ve mutlulukla sonuclanir
hadi tatlmm güzel haberler ver bize merak ettm cok kii

Moralim çoook bozuk bi arkadaşım gebelik testinde pozitifi gördü ama kan sonucu sıfır çıktı
ay uzuldum kuzum ya kötu olmus sen nasılsın bakiim

site değisnce etkledi baya canm telden işkenceye donusuyo e calısınca da olmuyo eve gidince zaten yemek fln derken gün bitiyo işte bosluk bulnca bakmaya çalışıyorum ama sık giremiyorum

Oooo seni buralarda görür müydük
kuzum ay heyecan nasıl bakiiiimmmm inşallah bebişin bebişlerin gelcek bu kez ben inanıyorum kii

Kızımmmm ben burdayım asıl sen nerdesin
Şaka bi yana denk gelmiyoruz kuzu
Nasıl gidiyor tedavi herşey yolundadır inşallahh
Tedaviye başladım canım, bu gün 3. iğne mi olacağım. Az takıl dışarlar da gel buraya takıl biraz da

Canım hiç tedaviye başlamışım gibi değilim anlamadım ben

Bugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başladım bir de platesi eklersem iyi olacak...
Evlendiğimde 50 kiloydum 55 olmuşum
Çok gibi gelmeyebilir size ama ben azcık kilo alayım kaba etlerimde birikir ve selülit olur o sebeple kendimi toparlamam lazım çok saldım...Var mı benimle kilo vermek isteyen

Ayy canım inşallah her şey senin için iyi ve hayırlı olur. Ama ben inanıyorum ki geçirdiğin zor günlerin, umutsuz günlerin karşılığını alacaksın.

Anam herkez diyete girmiş bende mi diyete girsem

bende 56 olmuşum amaaaa seninle uyumlu diyet yapabilirmiyim bilemeyeceğim

ooo 55 kilo da kilo mu cnm ben geçen sene 86 ları görmüş kadınım
tabiii şimdi bayağı zayıfladım arada kaçırdım gene dikkat etmeye başladım dünden beri
bence sen kilo vermek yerine spor yap yeter..
Ayy canım inşallah her şey senin için iyi ve hayırlı olur. Ama ben inanıyorum ki geçirdiğin zor günlerin, umutsuz günlerin karşılığını alacaksın.
sağol güzelim benim ne güzel dilekler geçmiş içinden inşlh zor günlerimi evladımla gülerek hatırlarım...

ellerimde uyuşma var o yüzden bu gün dr gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…