ayyyyy turşuya bayılırımturşu kurdum yeniden bir kavanoz zeytin kurdum kışlık pazara gittim balık yaptım kocişime yanına roka salatası şimdide çayımı aldım size oturmaya geldim
Çok şükür zeytin işini hallettin..Leylek ve evim şahanenin işine dönecekti yoksaturşu kurdum yeniden bir kavanoz zeytin kurdum kışlık pazara gittim balık yaptım kocişime yanına roka salatası şimdide çayımı aldım size oturmaya geldim
ayy ben daha geç geldim izleyemedim bgn ama gece tekrarı oluyo ya ona bakarım artıkMarket alışverişi azcık uzun oldu...
Gelincede nur ve diğerlerini izlemeye başladım
ayy ben daha geç geldim izleyemedim bgn ama gece tekrarı oluyo ya ona bakarım artık
nur demesen olmazdı zatn
Bizi şehmuz lardan koru Ya Rabbim
İzle mutlaka diğerleri nur u video ya almışlar neymiş efenim gerçek yüzünü gösterceklermiş ama ellerinde patladı yine
Muhabbetinize bayıldım sizin ya) supersiniz kızlar valla
halletim canımmmm 25 kilocuktu zaten neyseki sadece bebek işimiz leylekleÇok şükür zeytin işini hallettin..Leylek ve evim şahanenin işine dönecekti yoksa[/QUOTE
Evet beğeniyorum onu
ayyy bebişini mi yemiş bu adam
Bizi şehmuz lardan koru Ya Rabbim
eee söyle bakalım bu tarz benimi izleyip de nuru seviyomusunEvet yeniyim canım ayy saol tatlım. Sohbet oldumu dayanamam valla sabaha kadar :)
arada coşoyuruz böyleMuhabbetinize bayıldım sizin ya) supersiniz kızlar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?